PRIETENE FARA TITLU
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
IRINUTZA nu m-am gandit si la asta ca ar fi toxice unele naturiste
De amar stiu ca e amar ca l-am gustat si eu,dar cu Diana n-am avut probleme, a luat de trei ori pe zi cate o lingurita asa gol, chiar daca are gustul asta.Prima oara am luat eu una ,m-am strambat,apoi s-a facut Ghita ca ia,s-a strambat si el ,apoi i-am dat ei si ... s-a strambat si ea evident - i s-a parut distractiv.I-am explicat ca daca ia nu o mai doare burtica si l-a tot luat fara comentarii,inca o cheama Ghita ceva de genul "hai sa bei siropul ala rau" . Ea tot incearca sa ne fenteze
sa ii dam si din ala "bun" adica Nurofen,se mai plange ba ca o dor dintii ,ba ca mai stiu eu ce,ca tare ii place la gust.
Bine ca ati scapat de muci,e nasol daca se ineaca asa rau si mai si vomita.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ingrid S spune:
Buna dimineatza!
Noi n-am scapat de muci, dar cel putin nu mai vomita de la ei, asa ca o inteleg pe Irinatuntza. Eu ii dadeam doar ceai si mancare usoara, tocmai sa nu vomite, plus Panadolul ala...cred ca imi trebuie o reducere de la fabrica la cat am bagat in ea. Ieri seara ne-am intors de la Mall si am vrut sa-i dau Danonino, ea scarbita: nu mami, nu vau Danonino...dar ce fras sa-i dau altceva seara, mai ales ca-i picau okii in gura de somn.
Cu giardia asta nu stiu ce sa zic, ea cam are cearcane, dar de dureri la burtica nu se plange inca. O sa-i fac si eu mai incolo niste analize, ca nu-mi place cum arata la ochi.
Daca si naturistele sunt toxice, pai atunci ce fras sa-i dau? I-as da usturoi, dar nu-i place deloc, am inecrcat in mancare pana acum si scuipa.
Moni, bine ca il bea. Mare noroc ai. Eu as urla sa bag ceva amar pe gat (in afara de cafea, of course
).
Sa stii ca am o idee, ii iau si ei o papusa bebe...sa o care dupa ea, ca nu se mai uita la astea vechi. Si Diana ma trimite din camera cand vrea sa faca ceva interzis...imi zice: peaca a fum, mami! 
Si cu laptele, pai seara nu-i dau cu cacao, ce fras! Dimineatza nu-i destul ca-l bea cu Nesquick si seara sa i-l fac asa?? Dar in somn, bea cam 130 ml...
O imbrac acum si iesim afara, ca baietelul din vecini zbiara dupa Didi (asa ii spune el)...nu s-au vazut de 3 saptamani. Numai ca am avertizat-o pe maica-sa, nu trebuie sa se apropie unul de altul...de la distanta sa se vada, ca n-am chef sa se imbolnaveasca si el.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
irinatunza spune:
Fetele, nu toate naturistele pot fi toxice. Zicea medicul respectiv sa cumparam produse numai de la firme mari , cunoscute si serioase (cum ar fi Plafar de pe vremuri)pt. ca le produc asa cum trebuie. Si evident de la firme acreditate de Ministerul Sanatatii. Numai ca acum cu spaga cred ca orice firmultita primeste acreditare.
Ingrid, Sabina refuza ceaiul sistematic. Nu bea o zi intreaga nimik daca ii dau ceai. Moare de sete si ceai nu bea. In schimb a reinceput sa bea sucuri de fructe, zilnic sucul de la 2 portocale, 2 mere si un morocv, ies cam 300 ml pe care ii bea in doua reprize.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Noi deodamdata facem mincare si abia dupa aia iesim afara. Dupa ce papa pe la 11 cred ca decolam si noi pt. ca e foarte frumos si cald
.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
Hielau,inca-s la birou si mai staaaau,dar am reusit sa termin niste chestii importante,asa ca drept premiu mai bag nasul ![]()
Se amana intalnirea cu aradencele de la locul ala de joaca pe saptamana viitoare,ca-s o multime cu probleme.Ce ma bucur ca nu prea sunt in forma fizica,dupa cum ziceam.Dar acum sa vad cum o scot la capat cu Diana,ca i-am promis tobogan azi
Poate mergem maine eventual la unul din celelalte.
INGRID pai Diana se joaca si cu celelalte papusi si culmea pe niciuna nu a stricat-o!!! La bebe a fost accident,ca il tinea de mana si era cusuta manutza doar de material de s-a rupt,dar l-a carpit tati - nu degeaba stie Diana ca bunu Titi repara tot
Ea de la prima ora le catara pe toate in pat si incepe sau sa le hraneasca, sa le culce,sa le trateze,sau coafeze . Noroc ca e caruciorul la fratelo,ca s-ar apuca sa le si plimbe.Am uitat acolo mai are o papusa mare de la Aradeanca,ce era a mea si inca una mai avem la socru-meu,nou nouta.Sa stii ca tare mult ma bucur ca se joaca tot mai mult asa ca fetitzele normale
Adica nu ca restul ar fi anormale
,dar eu nu prea am mai vazut copii sa se joace cu papusile ,ca pe vremuri - noi stiu ne jucam zilnic,chiar si la 14 ani eram cu papusile
.Stiu de nepoatele din Bihor ca au zeci de papusi si zaceau pe dulapuri ,nici nu se uitau la ele...
IRINUTZA daca ii refaci analiza si cumva iese iar giardia . Sa imi zici si mie ce tratament primeste,please.Ca pediatra asta a noastra ... fix pix.
Plimbare placuta la amandoua,ma retrag la munca iar 
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
miraklucker spune:
Ceau
Ingrid
La multi ani pentru Dienica ta, sa creasca mare, sanatoasa si cuminte, ca frumoasa deja e!!
....eu din nou la servici.Acelasi haos pe care l-am lasat miercuri.
Ieri nu am facut mare lucru. Sotul mi-a luat masina, noroc.......altfel iar eram pe drumuri si nu mai faceam nici cat am facut. De la 11.30 pana pe la 6 am tot tinut-o numai musafiri. Vecina mai ca s-a autoinvita la pranz la masa. Ce sa fac, David e mai tot timpul la ei, acu a ajuns randul sa vine si baiatul ei la noi, si cum ea s-a plans ca ramane singura am chemat-o si pe ea. Doar ca nu a mai vrut sa plece. Eu stateam ca pe spini, cu mizeria in casa, masina de spalat plina, cu plan de facut o praji ca de dupa masa veneau alte doua prietene cu copii in vizita si ea nu mai pleca. Pai daca ea are numai un copil si se plictiseste.
......binenteles ca prajitura inceputa la 2.30 am ajuns sa o termin la 10 seara.
.
Denisa ti-am admirat copilasii, ce mare s-a facut Emma, si Alex seamana foarte bine cu surioara lui, si amandoi seamana cu taticul, asa-i???
Deea si pe a ta am vrut sa o vad, dar n-am gasit decat torturi
...frumoase si alea dar eu vroiam sa vad o fetita frumoasasi cuminte.
..... eheee, eu pot numai visa la asa copil. ai mei nici nu deschid bine ochii pana sunt calare pe mine in pat.......ti-am mai spus???.............in unele poze imi seama Daria ta asa de bine cu nepotica mea cea mare fetita surori mele![]()
Ana_m daca poti du-o mcar cateva ore la gradi pe Clara, sa vezi ce bine o sa-i faca si ei dar si tie
..........stii tu, eu le-a duce si pe fete dar nu am unde
.
v-am pupat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
LunaNoua spune:
Noh .. ca mi-am schimbat semnatura ![]()
Pusi. Mai multe vorbe .. diseara.. ca acu tre sa fac repejor un tort.
http://community.webshots.com/user/torturi
http://community.webshots.com/user/daria_ioana
monica70 spune:
DEEA asa sa nu mai tot cautam!
Eu numai ce-am aterizat acasa ,deci in loc de ora 11 am plecat la 16 aproape de la birou
Am parcat la un market proaspat deschis langa noi si am stricat paralele pe Diana.Cam asa ceva i-am luat
http://www.dropshots.com/DIA2#date/2008-02-01/17:28:21
Adica 2 jocuri cu cate 16 planse,un creion luminos si un puzzle fiecare. Daca rezolvi corect se aprinde lumina si piuie,iar daca nu ,nothing.I-am mai luat si 2 carti de colorat + abtibilde + povestea de rigoare - una cu Pinochio si una cu Hansel si Gretel,ca tot nu le avea. Asta ultima chiar i-o povestisem aseara la culcare,dar mai mult din imaginatie,ca naiba si-o mai amintea corect.
Acum pana la 3 ani o fi tot ocupata sa le rezolve
Am inceput sa ii arat smecheria cu formele geometrice ca alea le stie,apoi am trecut la cifre.Si cum acolo nu a prea nimerit-o ca nu le prea stie,iar eu am tot corectat-o,asa de rau s-a necajit ca a impins jocul spre mine si mi-a zis sa-l pun la loc
Si asa am trecut la carticele.Doar ca-s obosita ca naiba si sunt si cu junghuiul ala in spate,mai d-asta imi lipsea 
Ca norocul ca s-a anuntat mami,asa ca ma pun in pat,iar pe husband il trimit la cumparaturi sa aprovizioneze singur camara ca n-am nervi de asa ceva ...
INGRID cred ca jocurile astea sunt genul tau ![]()
Fug in pat ca a venit mami deja.
LunaNoua spune:
MOni, tare frumoase jocurile, dar nu inteleg cum se fac. Fa un film .. sa vedem ![]()
http://community.webshots.com/user/torturi
http://community.webshots.com/user/daria_ioana
monica70 spune:
DEEA ma faci sa rad.O sa fac si film dar cu Diana cum il rezolva
Acum e deja tai tai,adica a luat-o mami la ea,eu sunt relativ odihnita si vreau sa ma pun sa citesc reviste,pe urma ma bag la conta un pic.
Dar sa iti zic de jocuri.Sunt doua,adica seria 1 si seria 2,nu m-am indurat sa renunt la niciunul,mai ales ca le-am luat pe banii de cadou pentru Diana de la socru-meu
(cam 22 lei unul,dar cica era "oferta" poate-s mai scumpe in alta parte,sau era doar vrajeala) La prima vedere cand le-am scos,m-am uitat ca vitelul la poarta noua.Ma asteptam la ceva mai simplu,in sensul ca il fac intr-o secunda,fara instructiuni ... Niet,a trebuit sa ma uit luung pana m-am prins.Si are instructiuni ,le-am fotografiat si le-am pus in drop sa ai o idee,ma gandesc ca tu poti sa si desenezi asa ceva Dariei,doar ca nu canta creionul cand raspunzi corect ,da' canti tu eventual ![]()
Uite un exemplu cu culorile: sunt aratate doua culori de exemplu negru si alb si trebuie sa alegi ce culoare rezulta din ele roz,verde sau gri.Pui creionul pe negru si alb,apoi pe punctul din dreptul culorii corecte,deci gri si atunci canta.
Un alt exemplu cu formele,e un desen frumos cu de toate si pui creionul pe ceva sub forma de cerc din desen (un mar din pom sa zicem),iar alaturi pe punctul din dreptul cercului ... Eu cu asta am inceput cu Diana,dar sunt altele muult mai faine,mai mult sau mai putin complicate.
Nu zic ca o sa le priceapa ea acum pe toate,sunt multe cu personaje din poveste,cu meserii,cu tot felul...Dar pana la trei ani eu zic ca le cam poate rezolva.Chiar sunt curioasa ce parere are Ingrid!
Daca dai dublu clik pe poza marita in drop se mareste cat ecranul si vezi mai bine si desenele si instructiunile la fiecare joc.