PRIETENE FARA TITLU
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
Inca ceva,io stau la ore suplimentare si banii pe orele alea le cam stric pe jucarii pentru fiica-mea (ca nu-s bani prinsi in "budget"
) si dumneaei voia sa duca si jocurile noi repede LA BUNI
N-am lasat-o cu astea noi,da' tot si-a luat cu ea puzzle cu litere vad ![]()
Deja are o multime de jocuri duse acolo 
DEEA ma uit mai incolo la filmele alea,ca acum n-aud nimic,iar merge TV-ul p-aci,asa as da cu el pe fereastra (uneori cu husband cu tot
)
Ha ha , zice omu' ca ii pare ca-i lipsa cineva la apel,aha nu-i place nici lui fara Diana se pare!
Am plecat sa citesc reviste ... voi ce faceti in WE?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu am fost plecata la o pizzerie, ca azi era ziua unei prietene si a facut cinste. Am baut niste rom Havana cu cola si am plecat acasa, ca eram stresata...doarme copilul sau nu cu maica-mea? A dormit..
Dupa ce am mancat pizza, am baut romul, si apoi am cerut si un pahar de lapte, preventiv, sa nu mi se faca rau..pai se uita chelnerul siderat, cred ca eram singura de cand s-a deschis pizzeria care ceruse lapte
. Oricum, am condus linistita, dar numai fac de-astea, e riscant sa conduci cand esti baut, reflexele nu-ti sunt la fel. Noroc ca eram la cateva strazi distanta.
Azi am facut ceva curatenie, a continuat sotul cu ea, ca am sters-o la sora-mea cu copilul.
Maine iar voi avea o zi incarcata, pregatiri pt chef....plus sa merg sa-i iau cadou sotului. Si habar nu am ce!
Moni, am vazut ce i-ai cumparat Dianei. Noi i-am luat Creionul Magic acum vreo luna. Diana a facut cateva planse, dupa ce i-am explicat cum vine treaba, in special i-a placut una unde trebuia sa pui creionul pe ferestrele sau usile deschise ale unor case. Le nimerea la fix! Bine, nu mi se pare o filosofie, dar le stia. Apoi, a incercat sa rupa plansele si i-am retras jocul. Am de gand sa i-l scot peste vreo saptamana. Dar de fain, e fain...
Nu am decat cu planse cu povesti, nici nu stiam ca exista cu culori. Dar, devreme ce stie deja culorile bleu si ocru, cred ca as putea incerca cu ceva mai greu, adik cu ce rezulta din amestecarea lor. In rest, am facut o verificare ieri, le stie pe toate: alb, negru, gri, maro, verde, roz, violet, albastru (dragostea ei), rosu, galben si portocaliu.
Cu numerele, le stie, si am surprins-o spunand la niste cercuri: unu, al doilea, al treilea si atat. Deci, incepe sa priceapa cum sta treaba.
Deea, am vazut filmul cu aspiratorul. M-am indragostit de Daria, e asa de cuminte..ai acum un ajutor
.
Moni, mai baga odata linkul cu pozele Denisei. Bine ar fi sa si-l puna la semnatura, ca atata caut dupa el...
Ma duc langa ea, am lipsit 4 ore si mi se pare suficient. Ce sa-i faci...mi-e tare draga.
LA MULTI ANI DARIEI DE NICOLETA!! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA! 
Noapte buna si multi
!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID eu nu gasesc aci la astea nimic cu ferestre si usi,o fi de la alta firma. Am gasit altele faine si usoare, de exemplu-s animale si trebuie sa alegi ce mananca fiecare.Sau sunt desene cu jucarii,iar printre ele sunt obiecte periculoase si trebuie sa aleaga cu ce nu are voie sa se joace copiii.Mai greu pentru Diana e sa puna creionul fix pe punctul ala (care e langa obiectul ce trebuie ales),in plus apasa nene cu creionul ala de mi-e teama sa nu il rupa
.
Super ca stie Diana ta asa de bine toate culorile!!! Eu cred ca deja poti sa iei acuarele si sa o inveti ce iese din amestecul lor.Ar fi o idee sa o ademenesc si pe Diana mea asa,dar trebuie sa ma pregatesc de un scandal monstru inainte cu husbandu' - i se urca tensiunea cand aude de facut mizerie ![]()
N-am apucat sa vad nici un filmuletz ,TV merge non stop
- acum e ceva film.Ma uit eu dimineata la ele,ca vad ca nici pauza de publicitate nu e 
Am uitat sa va zic ca am surprins-o pe Diana de cateva ori "vorbind" la telefon cu ... PULASHU' ! Am descusut-o si cica i-a zis buni ca o sa vina iepurasul ala ,acum are alt subiect de visare
Si am iar cu ce sa o motivez sa fie mai cuminte ![]()
Apropo de telefoane, sa vedeti faza azi,ia un telefon mobil si deodata o aud: GAGICA UNDE ESTI?
Ma intreb cu cine oi fi vorbit eu la telefon recent in prezenta ei si am apelat-o cu "gagica" ...
Noapte buna si de la mine,merg sa mai citesc ,ce bine e 
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
LunaNoua spune:
Neata buna. Se face 6, deci pot sa ma culc si eu. Mai prind 3 ore de somn. Am 4 minute sa va scriu, deci ... urgent zic si eu ce imi amintesc ![]()
Moni, ai intrebat odata de apa, si am uitat sa raspund. Daria se baga cu fata in apa si incearca sa faca bulbuci, dar de fapt am prins-o ca bea apa. La mare am facut-o sa intre singura in marea cea mare, deci ... banuiesc ca nu ii e frica de apa. NU stiu daca i-o place, om vedea.
Interesant jocul cu creioane si planse, am prins ideea asa din zbor, o sa ma uit si la poze, maine. Fain. Sa aveti parte de multe jocuri cu ele
Ingrid, zici tu ca am ajutor ... dar cine crezi ca mi-a dat pe jos toate floricele alea ??? Ha ? ![]()
Moni, la noi curatenia e un termen cam abstract... Daria are mereu la indemana cate ceva cu care poate face mizerie...eu strang mereu dupa curu ei, dar nu pot face asta nonstop, asa ca ... seara cand adoarme, ma apuc si eu de facut curat pentru ca a doua zi sa aiba mandra unde se desfasura.
Eu tocmai am terminat un tort. Maaaaare. Etajat. In premiera pentru un barbat. Pana acu nu am facut decat pentru mame si copii, deci, nu stiam ce stil de ornat sa adopt, dar ... m-am descurcat frumusel ![]()
Gata. Am si depasit ora de nani. Pusi pa.
http://community.webshots.com/user/torturi
http://community.webshots.com/user/daria_ioana
monica70 spune:
Buna dimineata! Record mondial,m-am ridicat din pat inainte de 10 ![]()
DEEA in sfarsit am vazut-o pe Daria cum aspira,da' m-am desumflat rau,am crezut ca ai pus mai multe filme noi ,nu doar pe asta
Cu curatenia aia,sa stii ca asa mi se pare normal sa fie lasati copiii sa se joace cu diverse si daca fac un pic de mizerie,asa li se dezvolta creativitatea.Da' ma lupt cu morile de vant acasa : Ghitza se enerveaza si cand arunca Diana apa pe jos,dar la alte alea
Si la ai mei predomina spiritul de ordine si curatenie,asa ca greu pot sa o las sa se manifeste "artistic".Astept caldura ca o sa o las eu in balcon si cu acuarele sau alte minuni,acolo sunt mai putine lucruri de murdarit si se spala usor gresia de pe jos.Asa impac si capra si varza ![]()
Sa ne pui poza si cu etajatul ala,sa vad si eu cum arata un tort masculin ![]()
Si sa nu uit ... si Diana bea apa si de la dus si din vana
Ma calca pe nervi faza asta,i-am tot zis ca nu-i voie,dar nu ma asculta 
monica70 spune:
Tot eu,singurica p-aci.Responsabila cu WE ![]()
Ce bine e sa te trezesti mai devreme ,uite asa am avut timp sa mai bantui pe net si sa citesc.
Sa va mai zic de Diana,care a adormit deja 
Mi-a zis mami ca a lasat-o in chilotzi azi si la un moment dat Diana a strigat: BUNI TI LOG! VEI A PISHU .... doar ca in secunda urmatoare i-a si dat drumul pe ea. Aseara a lasat-o iar fara pampers si mai rau,s-a si kk-rit pe ea ... 
A venit abia pe la 13 ,era super obosita dar direct pe jocurile noi s-a aruncat .Si i-am dat sa faca ala cu ce mananca animalele si cu ce nu au voie sa umble copiii si le-a facut rapid si corect!!!! Am vrut sa o filmez,cica sa vada si Alessia (asa o momesc) dar s-a enervat,m-a impins,ca NU ALESSIA! si ca DUC ASTEA ACASA! Unde acasa mai,ca acasa e aci
ACASA A BUNI! ![]()

monica70 spune:
Tot pauza? Va sa zica toata lumea e la chef Ingrid cu musafiri ,Denisa la cabana ,ce va pasa!
Eu am ramas acasa azi,din motive de sotz cu criza de fiere (presupun),in plus e inorat rau si bate vantul,cam nasol.
Diana dupa ce s-a trezit si a mancat, si-a amintit ca o sa vina buni dupa ea si a inceput show-ul.Ca ea isi face bagajele,desi era doar ora 17. Si a luat o sacosa,a pus in ea asa:
-pe Bau si ursuletzul - partenerii de somn,
-a indesat 4 perechi de chilotzi (erau pregatiti de schimb,ca am trecut la operatiunea "fara pampers")
-o pereche de pantaloni si ciorapii ( o fi presupus ca va face pe ea si sa aiba de schimb
)
-cele doua carti noi de colorat
-pe papusa bebe - asta a trebuit sa i-o bag eu ca se chinuia si striga ... "MAMI NU CAPE ASTA"
-in final m-a adus la apogeu cand a luat cuburile de lemn si le-a indesat si pe alea in plasa 
Cand a aparut mami cu intentia sa o scoata intai la plimbare, a iesit mare circ,Diana nu voia sa plece nicicum fara bagaje
A plecat plangand 

.Dupa aia i-am scos tot din sacosa,poate uita de ele pe cand se intoarce ... desi nu prea cred 
Dar de saptamana viitoare schimb io tactica,n-o mai las in WE la mami,ca tot va sta cu ea mai mult peste saptamana.Ca vad ca are de gand sa imi goleasca tot de p-aci ca sa duca la buni 
Sa nu uit,INGRID iar ai avut dreptate! Daca am rugat-o sa imi arate bluza verde mi-a aratat-o corect! Si cand o intrebasem ce culoarea verde de pe desen a zis ... NU TZTIU! Cred ca i place cum suna "nu stiu" asta 
Trec si eu la cheful meu,sa fac conta,trebuie as inchid luna ianuarie pana maine,asa mi-am propus.
irinatunza spune:
Buna seara!
Noi abia ne-am intors din plimbari , am fost la bunici si la Raluca, verisoara Sabinei. Fetele astea tare se mai iubesc si tare frumos se mai joaca impreuna. Sabina a renuntat s-o mai muste .
Pe 31 ian a facut Sabina pentru prima data pipi la olita. E-adevart ca de-atunci n-a mai vrut sa stea, dar eu zic ca e un inceput si asta. mai timid, dar promitator.
In rest, sesisez o usoara maturizare la Sabina. Parca ma inteleg mai bine cu ea, e ceva mai ascultatoare si mai cumintica. Sta si deseneaza pe tabla magnetica si cite jumate de ora. Apoi trece si se uita in carti, construieste cu lego , mai se joaca cu cubul cu forme geometrice. Si in timpul asta eu fac mincare sau curatenie.
De vorbit vorbim si noi, dar nu prea multe. Dar in fiecare zi avem cite un cuvint nou , asa ca suntem pe drumul cel bun.
ma duc sa culc copila pt. ca n-a dormit azi decit 10 minute si e frinta .
Pupicei
Moni, da fata, iti zic rezultatuldaca reusesc sa intru la pediatra zilele astea. Ca am fost aseara sa iau trimitere si era full acolo de copii bolnavi (si mai erau 15 minute si i se termina programul drei)si evident ca am fugit impuscata de-acolo de teama sa nu luam ceva virusi de pea-colo. De-acum ma duc marti dimineata la 8 fix sa fiu acolo sa fiu prima.
Si stai calma ca si dr. mea e cam batuta in cap, ea nu crede deloc in naturiste. Eu tratamentul ala il stiam de la Bianca si l-am mai auzit de la cineva cred.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
IRINUTZA doar 10 minute a dormit Sabina azi???? Aoleu si nu e balamuc? Ai reusit chiar si sa bagi nasul pe net!!! Pai cu Diana mea nu ma mai intelegeam neam sa nu doarma deloc ziua!!! Aseara s-a culcat pe la miezul noptii la mami si la 8 a fost sus,asa ca de aia a adormit in 3 minute la amiaza si a dormit aproape 3 ore!
Sa nu zici ca e doar ceva mai cumintica ,e chiar cuminte sa se joace atat singura ,mai ales sa deseneze
Felicitari si ca ati inceput cu olitza,hai ca intr-o saptamana o ajunge pe Diana ,care a inceput de juma' de an cu olitza si acum stationeaza
De-as fi stat eu acasa cu ea o lasam numai in chiloti si o puneam la fiecare juma' de ora pe
,dar asa ... e aiurea,taica-su n-o baga in seama nici cand se cere,iar mami ... n-o aude 
.
Cat despre tratament pentru giardia,cred ca nu o sa ii dau medicamente de-alea nasoale! Pai uite,aseara am luat amandoi doza de tinidazol - asta e pentru giardia,ca teoretic trebuie tratati toti din casa.Am luat doar aseara ca imi era frica sa nu imi fie rau saptamana trecuta pe la birou,ca nu imi puteam permite.Ei bine eu si acum mai am un gust metalic in gura de la ele si aseara m-au cam zgariat pe stomac.De Ghitza nu mai zic,banuiesc ca astea au contribuit la starea lui nasoala de azi .Si nici nu cred ca are el vreo urma de giardia,la cat usturoi baga in el.Asa ca daca tot ii mai iese la analize giardia Dianei ,o sa caut alte naturiste.Sau o trec pe usturoi,ca am vazut ca ii place.A facut mami intr-o zi salata verde si a pus mai mult usturoi,iar ea a dat atacul,vai ce mai mirosea
Bafta la medic si sa ii iasa ok analiza! Si noi i-o ducem iar saptamana viitoare,sa vad cand are de gand taica-su,ca trebuia saptamana asta sa rezolve,dar a tot lalait-o 
Ma reapuc de treaba ca vreau sa vad si un film mai incolo,daca tot sunt libera.
LunaNoua spune:
Salu.
Eu acu am terminat activitatea de munca fizica ... nu va mai zic ce, ca v-am facut capul calendar ...
Moni, imi tot sta pe limba sa iti spun sa ai grija sa nu "ramai fara" fata. Si eu am crescut mult cu bunica, si bunica mea fiind casnica era tot timpul dupa poftele si chefurile mele, si ne jucam si etc, tot ce nu era mama mea, care era foarte ocupata cu traiul zilnic. Urmarea e ca eu nu am reusit niciodata sa am o relatie buna cu mama mea, si banuiesc ca unul dintre motive se trage din copilarie. Mama tot timpul a fost geloasa pe bunica, ca eu trageam la ea, vroiam sa merg mereu la ea...etc.. Acu, eu stiu ca e greu tare sa poti sa asiguri si banutii, sa stai si cu bebe. Si stiu asta din proprie experienta. Si stiu si ca tu ai prefera de o mie de ori sa stai mai bine cu Diana... Ti-am spus aceste lucruri, doar ca sa iti impartasesc o experienta a mea .. care a iesit rau
, poate tu reusesti sa o eviti ![]()
Daria face baita (in sufragerie) .. si ce i-a trecut prin cap ? M-a chemat la ea .. sa ma stropeasca. Apropos de umblat cu apa prin casa. Ghitza cred ca ar fi facut infarct sa vada cum arunca Daria cu apa dupa mine
. Am convins-o sa stropeasca mai incet, sa nu ude pe jos ... si vad ca a inteles. 
http://community.webshots.com/user/torturi
http://community.webshots.com/user/daria_ioana