PRIETENE FARA TITLU

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA tot cu baia aia esti,n-ai gatat?
Mai eu nu-s geloasa,dar la faza cu caratul lucrurilor ma disteaza doar cand vad cum seamana pe mine,ca si eu ma atasez asa de lucruri si daca plec undeva pentru 2 zile le-as lua pe toate
Logic ca abia asteapta sa plece "la buni",nu neaparat pentru ea, ci mai ales ca taica-meu se prosteste in ultimul hal cu ea,frate-meu si el se joaca cu ea,iar la culcare,pe mami o poate manevra cum are ea chef.Sa o vedeti cum sare in sus de bucurie,cand apare buni la noi!
Dar si cand e la ei,de multe ori isi "ia bagajele" si zice ca pleaca A MAMI,sau cere sa vorbeasca la telefon cu mine.

Ah azi a zis mami ca "s-a suparat" Cristi pe Diana.Am intrebat-o pe Diana de ce si mi-a raspuns ... AM VOBIT POSTII!

Sa stii ca si eu am stat mult cu bunica paterna pana la 10 ani (atunci a murit),dar ea statea ea cu noi.Si noi ne faceam de cap cu ea,nu in sensul ca se juca cine stie ce cu noi,ca nu prea o facea (era in varsta) ,dar nu o ascultam deloc.Iar cum aparea mami acasa incepea cu para: Monica asa a facut,Cristi asa a facut ....
Eu nu vreau sa o las la mami,o sa facem altfel acum ca incepe si omu' lucrul.O sa vina mami la noi de dimineata,mai iese la plimbare cu ea,mai merg eventual pana la ei,dar o va culca de amiaza tot aici,asa ca va fi acasa cand venim noi de la munca.Asa vrea si ea,ca cica asa imi face si curatenie si mancare.Nu ca nu imi convine,da' vreau sa vad cum va face fatza,eventual cat doarme Diana. Eu as fi dus-o pe Diana vreo 4 ore la gradinita si sa stea restul cu mami sa ii fie mai usor si ei ,iar Diana sa stea cu copiii,dar daca mami asa vrea, n-are decat.Si la gradi asta de langa noi,oricum a zis aia ca nu se poate doar 4 ore sa o las.Bine ca va veni vara si o sa fie plin de copii pe-afara!
Am plecat ca incepe filmul,sa vad daca si rezist (Elicopter la pamant - asta e filmul).

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!

iaca ne-am trezit si noi.

Moni, numai 10 minute a dormit Sabina ieri, a adormit in masina in drum spre parintii mei si cind am bagat-o in casa s-a trezit. N-a facut balamuc pt. ca a avut-o pe Raluca la joaca, a alergat prin casa, a avut treburi pe-acolo. De regula si ea doarme 3 ore ziua , iar seara se culca in jur de 22 si se trezeste la 8-8.30.

In legatura cu desenatul, cred ca e una dintre pasiunile ei, daca pot sa zic asa. Face fel de fel de chestii si imi arata "mami, oa, oa" adica mama , broasca! Si deja face ca ochi niste cerculete mici, apoi o idee de nas, cam mare dupa parerea mea pt un om , de gura mai uita, dar niciodata nu uita de par si face o mizgaleala acolo, cica e par mare.

Despre giardia, vezi ca daca vreti sa scapati de ea , trebuie sa faceti toti trei odata. Altfel transmiteti mereu de la voi la Diana si invers. Si pediatra noastra a zis ca ea nu recomanda tratament medicamentos pt. giardia pt. ca daca apa de la chiuveta e infestata cu asa ceva , facem degeaba pt. ca dupa o luna ne reinfestam. In plus cica medicamentul e mai toxic pentru organism decit parazitul. Cred ca voua de asta va e rau cind luati Tinidazol, e foarte greu de suportat de ficat. De aceea cica , daca nu ne deranjeaza cu nimik sa stam cuminti sau eventual (aici e parerea mea) sa ne tratam cu naturiste, de ex. usturoi.

Noi iesim la cumparaturi si poate mai discutam dupa amiaza.
O zi buna !

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Hello pe ziua de azi!
IRINUTZA tare e bine ca are partenera Sabina in verisoara ei,in locul tau,asa face intalniri cel putin de doua-trei ori pe saptamana. Bravo pentru Sabina ca deseneaza deja asa!!! Cu cat sta mai mult la desenat,cu atat capata mai repede si mai multa indemanare in domeniu! Eu tare as vrea sa o faca si Diana,dar ea n-are stare,doar daca sta cu mine la birou sta mai mult la desenat. E nasol si ca nu am mai gasit deloc masutza din aia de plastic ieftina,cand erau asta vara n-am luat ca fraiera,tot am amanat.Ma gandesc ca asa poate ar mai sta jos pe scaunel si ar desena si ea la masutza.

Ma distrez de numa' cu Diana de cand a venit de la mami.Ghitza tocmai facea lista cu ce trebuie cumparat ca vrea sa mearga in Kaufland si numai ce ne trezim cu Diana ca se baga in vorba si incepe sa comande foarte vehementa - inclusiv gesticuland din mana - ce sa cumparam ... cica un COLAC de WC!!! Ca avea doua,dar unul l-a dus mami la ei si acum a ramas doar unul aci ... si asa am ajuns cu ea la discutii gen cate colace de WC are,cate olitze si chiar cate WC-uri Si evident care unde sunt,la noi,la mami,la frate-meu
In bucatarie azi a vazut geamurile aburite (fierbea mancarea) si a zis AICEA ETE CEATZA ... asa ca am deschis geamul sa vada ca nu-i ceatza si pun-te nene si explica-i ca de fapt e de la abur,se uita atenta la mine si curioasa si io nu stiam cum sa ii explic pe intelesul ei
Sa o vedeti cum vine din bucatarie dupa ce termina de mancat si zice voioasa TOT A PAPAT! Am tot corectat-o sa zica AM in loc de A,dar zice pe moment,iar a doua zi tot asa zice ...
Ne-am jucat iar cu creionul magic si-s tare bucuroasa ca vad ca le prinde,de exemplu azi le-a facut pe alea cu locuinta - unde e casa cainelui,a ursuleztului,a indianului,a eschimosului ... asa a trebuit sa ii povestesc o multime de lucruri ce nu le stia ! Si ne-am jucat si cu altul unde trebuiau cuplate personaje din povesti,evident ca fara sa o intreb a cuplat repede Scufitza rosie cu lupul ,doar ca sunt si cu povesti pe care nu i le-am zis inca,dar recuperam noi.Pe de alta parte acum pune la fix creionul pe punctele respective,nu ca in prima zi,cand avea tendinta sa puna pe imaginea corecta nu pe punctul de alaturi.

Cam asta facuram pana acum,ca am renuntat azi sa mergem la teatrul de papusi,m-am trezit cam tarziu,plus era si un spectacol aiurea.Daca imi pica fisa mergeam saptamana trecuta ca fusese Hansel si Gretel,dar o sa urmaresc de-acum.Vreau sa o duc prima oara la un spectacol a carui poveste o cunoaste,asta e ideea,asa cred ca ar fi mai interesata.

Apropo de povesti la Hansel si Gretel e atrasa de ... Baba Cloantza ,iar la Pinochio ii place mai ales faza cand i-au crescut urechi si coada de magar,ca n-a fost cuminte si finalul unde apare zana cu bagheta magica si il face la loc.De aici deduc ca ii place ceea ce cunoaste - de exemplu jocul cu zana si bagheta magica. Si pe baba Cloantza aia o avem acasa , sta pe un leagan,are o matura si un nas coroiat evident.Cum a auzit in poveste de ea,cum mi-a zis ca e ACOLO PE HINTA.

Cred ca a adormit deja,numai bine ma bag iar la conta,ca dupa amiaza musai sa iesim la vreun loc de joaca ... daca nu ma apuca iar lenea

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare si din Spania ,
La noi e vremea carnavalului . Ieri seara am fost aici in localitate , a fost dragutel asa mai mic , am venit plini de confetti , am toata casa plina , desi am maturat aseara . Azi mergem intr-un orasel la 30 km , acolo e mai mare , seamana cu cel de la Rio . Sa vad daca putem face niste poze sa pot pune .
Altceva .....nimica nou .....
Duminica placuta .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Aha banuiam eu ca mai chefuieste cineva azi!
ANO deci voi cu carnavalul,sper ca v-ati distrat,astept pozele!

Si noi ne-am distrat,dar poze n-am mai facut ca n-am avut timp si chef,in plus a fost asa de aglomerat azi la locul ala de joaca de nu-i adevarat!!! O trupa a fost cu onomastica,dar mult mai multi copii au fost independenti si tot cu cate o pereche de parinti dupa ei.Si faza a fost ca cel putin jumate din parinti s-au varat la .... labirintul cu tobogane.Si mamici si tatici.Nu va puteti imagina ce era pe acolo Daca tot a stat asa treaba,n-am ratat ocazia sa il conving si pe husband sa se toboganizeze si el
Deci Diana a fost super fericita.
Eu tot stateam si ma uitam ce de parinti tineri si frumosi ,numai noi eram mai asa d-astia la care le-a trecut vremea ca la castraveti Ne-am intalnit si cu o aradeanca de pe DC,ea m-a recunoscut din poze si mai mult dupa Diana ,ca io pauza,adica mi se parea figura cunoscuta,dar nu as fi stiut de unde sa o iau. Si ea tanara si frumoasa foc si cu doi copilasi,deja! Trebuie sa ma inarmez cu altileria grea sa conving husbandu' ca si eu vreau un flacau ... pana mai avem sanse.

Diana e evident obosita,asa ca sper sa o culcam repede.Deocamdata a bagat in ea niste clementine si tot zicea A SCOS SAMBULELE AFALA .Iar cu A in loc de AM
Ce mi-a placut de ea azi pe acolo la o faza: era o fetitza cam de vreun an si sa vedeti ce a mai imbratisat-o si a luat-o de manutza sa ii arate casutza ,asa taaare grijulie! Pe sus prin labirint a fost ghid pentru un baietel deodata cu ea,am rugat-o sa il ia de mana si sa ii arate pe unde s-o ia,ca ea deja era "experta" ,iar el cam stationa pe traseu si nu indraznea sa mearga mai departe. Azi chiar m-a complimentat una dintre angajate,m-a intrebat cati ani are si mi-a zis ca ce curajoasa e Printre altele azi s-a dat si pe toboganul ala de plastic ... pe burta,in premiera.Pana acum s-a mai dat asa doar pe alea gonflabile.A vazut o fetitza mai mare,a tot studiat-o si hop si ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S
Ursulik, aparusi? Ma bucur ca mai e o fotbalista, ca si Diana e inebunita dupa jocul cu mingea. Imi pare rau de Raisa ca a fost bolnava. Dar ce antibiotic i-a dat? De regula, la otita se da Augmentin. Din pacate, stiu ca e una din putinele boli la copii unde e musai antibioticul. Pentru ca nu e de gluma cu otita, o stiu de la Diana. Raisei si astept si eu filme sau poze cu ea.

Handbalista nu fotbalista.
Antibiotic mi-a dat unul naspa rau, Lekoklar. Cand i-am zis ca sa imi dea Augmentin a zis ca ea nu cunoaste antibioticul asta si ca ea nu da antibiotice la comanda. Si il aveam deja cumparat ... dar probabil ca primeste comision daca vinde Lekoklar.

Mergi la inceput

Buna dimineata,hai sa bag repede nasul,ca tot nu pot face nimic pana nu-mi beau cafeaua.Sunt lesinata de somn
Aseara i-am dat Dianei iar laptele in cana aia cu cioc si a zis ca nu-i trebuie.In schimb a cerut TOTOLINI ca stia ca facusem atunci tortelini.Deci am adus farfuria la pat sa mananc eu si i-am dat si ei si ... mi-a mancat jumate din portie.Culmea ca a mai baut si un pic de lapte dupa aia.Dar azidimineata la 6 s-a trezit si a cerut lapte! I l-a adus Ghitza,l-a baut si s-a culcat la loc.Demult nu s-a mai trezit la asa ora!
URSULINA ce mai face handbalista ta ?
Am incercat si eu la locul ala de joaca sa ii arat Dianei cum sa arunce mingea la cos - cica sa o fac baschetbalista ,dar m-am lasat pagubasa ca ... nu nimeaream nici eu cosul ala.Mi-am adus aminte cum a zis la generala proful de educatie fizica la o asa incercare de-a mea,ca parca arunc cu galeata de apa
Asa ca ramanem la tobogan - viteza deocamdata

Ma apuc de munca,vai cate am si astazi pe cap

Ha ha ha ,hai ca m-am binedispus! Cica titlu in ziar: Traversarea Bucurestiului cu taxiul, la pret de avion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
Am aparut si eu.
Mai fetelor am avut o duminica super nasoala.m-am simtit groaznic de la prima ora a diminetii.Toata ziua am fost sora buna cu wc-ul.Ca sa fie tacamul complet am fost si la soacramea care m-a enervat cu mancarea ei inventata de ea si prost facuta.Of ce rea sunt dar dupa ce ca imi era rau a trebuit sa gust si porcaria ei de mancare.Am fost inspirata si lui fimiu nu i-am dat decat branzica , singura care nu mi s-a parut dubioasa.
Andrei a tusit toata noaptea, cred ca l-a luat un pic si de la aerul rece de la tara.De bine ce ziceam ca e spre bine, iar l-am intors cu tusea , na daca ne-a trebuit plimbare.
Dimineata l-am bagat direct pe panadol si eurespal
Azi vad ca ma simt bine , pana acum, sper s-o tin tot asa si mai incolo, pup fetele, am citit ce ati scris dar nu am retinut mai nimic, imi cer scuze ca nu va raspund fiecareia.
Pupicei multi.

Anca 23 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri am bagat nasul vreo 5 minute si atat, eram obosita. Dupa ziua de 2, care s-a incheiat la ora 4 dimineatza de fapt, nu mai stiam pe ce pe lume sunt. Apoi, in seara de 3 am mers la finutza mea, era si ziua ei. Apoi, am dormit. Si tot asa, pana azi.
A fost fain cheful, am dansat pana nu mi-am mai simtit picioarele. La Diana i-am cantat LMA la ora 19, la sotz la ora 24. Tortul a fost super fain la gust, crema parca era de inghetata...nici nu m-am asteptat, eu contam pe aspect mai mult. Dar cofetaria nu se dezminte. Diana a primit multe cadouri si sotul la fel.
Revin, ca ma striga fata.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza buna.

Ingrid, hahaha. Sa inteleg ca azi sunteti la "zeama acra" Vorba asta nu stiu de e si pe la voi. Este un obicei de pe la Fagaras, unde nuntile tin 2 zile. Prima zi e nunta propriu-zisa, iar a doua zi, se merge iara la local, si se serveste zama acra (ciorba acra) pentru mahmurii nuntii

Acina, mami draga, poi tu cum pui gurita pe ceva care nu iti inspira incredere ? Mie poa sa imi fie foamea de pe lume, ca nu mananc nimic din ce nu garantez 100%. Pupici, sa treaca repede.

Apropos, imi vine mie un pitic sa cumpar aluat congelat, sa ii fac dariei "paine" ...ca ma innebuneste cu forneti. Si caut aluat din ala, cu daria de mana.. de imi ies ochii. Vre-o 3 ore. Alimentarile astea de cartier, vad ca nu au decat cipsuri si suc si bere. Ajung si in piata, si cotrobai in toate alimentarile, cu grija sa nu ma uit prea mult pe rafturi, ca e din filmele de groaza pe acolo. Dupa 2 alimentari de genul asta, constat ca imi vine sa imi dau matzele pe afara... bleach ... si acum am cosmaruri... Eu mai mult de la metro, selgros, din astea mari imi fac cumparaturile. Si acolo pot sa evit raioanele cu carne. Aici .... mortaciunile in vitrina. De la intrare te plezneste un miros .. de iti ies matzele pe afara. Vanzatorii...cu niste halate soioase si pline de sange isi baga ghearele printre halcine de mortaciuni ... bleach .. tablou de groaza... Acum am in minte numai filme din alea in care oamenii sunt sfasiati de tigrii lei si leoparzi si alte fiare salbatice ...

http://community.webshots.com/user/torturi

http://community.webshots.com/user/daria_ioana

Mergi la inceput