PRIETENE FARA TITLU
Raspunsuri - Pagina 8
Ingrid S spune:
Astazi este ziua ta, Diana. Azi o sa te las sa faci ce vrei tu.
Am sa ma joc cu tine toata ziua si numai ce-ti place.
O sa te las sa te joci cu apa si n-o sa ma supar daca o s-o arunci pe jos.
O sa iesim afara la plimbare si am sa-ti povestesc de fiecare casuta intalnita in drum.
O sa te las sa sari cat vrei tu in pat si n-o sa ma supar ca strici arcurile.
Am sa-ti dau ciocolata, fiindca stiu cat iti place.
Mama o sa-ti spuna ce poveste vrei tu la culcare.
N-ai sa mai strigi dupa mine, pentru ca voi fi mereu langa tine.
Pentru ca azi e ziua ta, micutza draga a lui mama.
Si pentru ca, de cand te-ai nascut, sufletul meu si-a luat zborul si s-a oprit in pieptul tau.
LA MULTI ANI, DIANA!!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
LunaNoua spune:
WAAAA.. LA MULTI ANI DIANA !!!! Sa cresti mare, sanatoasa, vesela si fericita !!!!
Mami .. ce frumos ai scris ! Sa te bucuri de multe, multe, multe alte zile ca aceasta ! Pupici 

http://community.webshots.com/user/torturi
LunaNoua spune:
Mirelus 
Va invit la o cafea. Cine vine ?
Eu iara m-am culcat la 4juma dimineata. Am muncit la un site, care ma enerveaza la culme ca nu imi iese
Dimineata la 9 s-a trezit Daria si mi-a cerut lapte, si eu am rugat-o sa mai astepte putin, ca mi-e somn tare, si mai vreau sa dorm un pic. Si m-a asteptat draguta pana la 11 jumate
Of, ce ingeras de fetita a venit la noi
Cateodata ma simt PREA norocoasa, si simt ca nu mai vreau nimic, ca oricum am primit PREA MULT.
Ieri Daria a vomat, cu jet puternic, cu putina febra
Nu i-am mai dat lapte. I-am dat doar ceai, si i-am explicat ca ii dau ceai ca sa nu o mai doara burtica, si a si inteles. Si a sarit peste 3-4 ture de lapte, si draguta intelege si bea ceai, chiar daca imi cere lapte. I-a trecut foarte repede, i-am facut baita si m-am jucat mult cu ea, si aseara deja nu mai avea nimic, si se juca voiasa ca de obicei. Azi la fel, vad ca nu mai are nimic. Se vindeca foarte repede, multumesc lui Dumnezeu pentru asta, ca eu n-as putea sa o vad bolnava mai mult de cateva ore.
Noh .. ca am devenit sentimentala... Ingrid m-a provocat ![]()
pufumic spune:
Ziua buna si de la Constanta!
Ingrid, sa-ti traisca papusa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Fi-miu, de bine ce a inceput gradi, azi-noapte mi-a tras un 39,7 de m-am kkt pe mine de frica, era congestionat rau la fata si avea frisoane. Habar nu am ce-a avut, ca nu tuseste, nu are muci, nu rosu in gat, nu zgomote ciudate la plamani, nici macar nu stranuta. La Urgenta mi-au spus ca s-ar putea sa fie un inceput de viroza. Stau cu ochii pe el ca pe butelie, insa nimic. Parca am visat, Doamne ajuta. Adevarul e ca numitul Sasha, prietnul lui Vladimir de la gradi, a fost trimis acasa din cauza de muci chiar in dupa-amiaza cand s-a jucat cu el (alaltaieri). Of, of, si doctorita noastra e plecata in Austria la ski.
Duminica mergem la Eforie, la petrecerea nora-mi
. Asta daca nu se declanseaza vreo viroza la musiu V. Abia astept s-o vad pe frumoasa aia mica.
acina spune:
Ingrid sa-ti traiasca printesa !
Am citit si eu citatul ala in povestea cu fetita care a fost bolnava, doamne ce am mai plans atunci ...
Pupicei bolnaviorilor.
edit: am sunat acasa si mi-a zis mama ca a uitat sa-i dea pandol dimineta lui Andrei, ce ma oftic.
Anca
23 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
monica70 spune:
Hello trupa!!! Intru rapid,ca acum au plecat astia d-aci,dar am o groaza de lucruri de facut.
INGRID 

ANAM olala acum a prins si Clara gustul toboganelor se pare
.Daca o duci mai des o sa se mai calmeze,asa a facut si Diana la primele doua ture cand am dus-o la locuri de joaca,am plecat de-acolo cu scandal monstru.
DEEA ai o fetitza model mai
Diana mea e nerabdatoare rau cand e vorba de mancare si face urat daca nu ii dai fix cand cere si ceea ce cere
Fix ca mine,ce sa zic ...
PUFU imi pare rau de Vladi,dar bine ca a scazut ca Diana anul trecut pe vremea asta a avut doua ture de 39,7 + de cate o saptamana
Si tot asa ,fara muci,fara tuse,fara zgomote la plamani ...
Distractie placuta la chef la Eforie,aoleuuuuu asteptam un mail de la Daniela si nici n-am apucat sa deschid mail-urile azi
Ma papa cu fulgi cu tot 
ACINA ,MIRELA,ANASEBE si restul
ma intorc la munca,of ce-i pe capul meu,dar macar acum e alta viata,s-au asezat lucrurile 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
LunaNoua spune:
Moni, dar acum fara negrotei, de cine mai faceti voi misto ?
Nu o sa fie plictisitor cu lucrurile asa "asezate" ? ![]()
monica70 spune:
DEEA ai lasa-ma
! Noi sa nu gasim motive de ras? Par example am depistat ca si-a pus CV pe net - in italiana evident.Si era actualizat cu firma noastra.Nu vreti sa stiti
Efectiv ne-am stricat de ras
Ce CAPACE fusese 'mnealui ,cate realizari 
Citez "Mi ritengo valido per ottimizzare questi aspetti importanti e credo di possedere buone capacita' nella risoluzione immediata dei problemi" 

Vai capu' lui ,ca statea juma' de ora langa mine si nu indraznea sa imi dea o chitantza pana nu binevoiam sa il intreb ce vrea 
Si acum a zis administratorul sa dezinfectam biroul lui si masina si sa nu il mai lasam sa puna piciorul p-aci in caz ca ii vine vreo idee sa ne viziteze ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
LunaNoua spune:
Noh, ca am reusit sa pun filme pe webshots. Cred ca imi schimb sediul acolo. Doar ca .. nu am avut facute decat 2 ... tre sa mai fac ![]()
Pupici. Ma apuc din nou de treaba, poate termin. Nu sunt sigura, ca am un deget bulit, si scriu cu degetul aratator in sus. Mi s-a ros pieleaa pana la carne de la atata pus de faianta
Acu ma dau cu sulfat de kanamicina, si vad ca mi s-a tras infectia. Sper sa imi si treaca, ca am si torturi de facut ![]()