PRIETENE FARA TITLU

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Pufu-Bravo lui Vladi-ma bucur pt voi.Poze?
Moni-inca nu merg la job,din iunie sau iulie ca atunci sefaceanul,desi primisem o oferta la fel cu ce am acuma, am refuzat,mi s-a parut mic Alex la 7luni sa il las cu altcineva,dc aveam cine stie ce beneficii sau bani,poate, dar si asa..oscilam multt.De sapt.viitoare sper sa ma apuc de dosarul pt examenul din toamna de inscriere la scoala de profi dc oi reusi,ca vineri plecam la cabana cu nasii Emmei si mai am si acte de strins pt impozitele personale,plus casa si copiii,deja acum sunt rupta de spate,merg sa ma intind si sper sa fac si exercitziile de fizio,ca abia acum de juma de ora amterminat alte treburi.
O seara buna!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bai, fii-miu e din ce in ce mai bine. azi nu a mai plans, s-a certat cu radu pt o masina, a papat fructele la gustare... cand am venit s-a bucurat ca ma vede, dar nu s-a grabit sa plece.

Evident ca am plans luni m-am dus direct la sefa in birou si am plans. si am stat toata ziua cu morcovul in fund, dar nu am sunat la gradi sa vad ce face.directoare mi-a spus ca de accea voi fi o soacra buna

multumim din suflet pt incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello helloo
Ano ma bucur ca in sfarsit ne-am mai intersectat
DENISA pai ma gandeam eu ca nu te duci de pe acum la job ,doar nu ai capiat
DEEA presupun ca n-ai reusit cu filmele alea,asa ca le astept pe mess,dar o las pe maine ca acum mor de somn,m-a stors ziua de azi.

Si maine urmeaza alta.Abia dupamaiza se cara astia inapoi in Italia.Of si azi plimbari cu toti trei pe la banci - in doua locuri ,pe urma la restaurant cu ei,plus 'enspe mii de intalniri loco la birou.E stresant rau asa,ce bine e cand e liniste,numai noi de noi ...
Vaaai si la banca aia e director general un fost coleg de liceu,cu care mai ca nu ma bateam niciodata nu l-am suportat,era mai flegmatic asa si ma tot bazaia intentionat sa ma enerveze.Si acum mai ca ne umfla rasul ,el cand m-a vazut cu haita de italieni dupa mine,io cand l-am vazut la costum, cu tot felul de "comisii" dupa el p-acolo,jenaaant,mama cum mai trec anii Imi aduc aminte cum mi-a sfartecat maneca de la uniforma in ultima zi de scoala in clasa a 12-a Acum cica suntem mari directori El daaaa,ioooo ... un surogat acolo

Noapte buna la toate!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, hahahahah.. misto intalnire Pe mine ma enerveaza intalnirile de acest gen, eu nu m-as putea concentra, l-as vedea tot in ipostaza din trecut Am si eu un coleg cu care m-am intalnit anii trecuti. Era domnul director la o banca ... eu ma invarteam cu niste ciubucuri la o doamna pe acolo, si mi-l prezinta pe "sefu". Aoleu .. sa cad din picioare nu alta !!!! Cate baute si chiuluri mai trageam impreuna !!! Si ii stiam toate aventurile sexuale si toate nabadaile ce ii treceau prin cap in anii de liceu, unde eram in aceeasi gasca. ( eu eram mai baietoasa, si eram mereu in gasca cu baieti, deci stiam toate tampeniile ce le vorbeau despre fete si despre aventurile cu ele), si acu era la costum, frezat si "domnit" si "sefit" ... de nici nu mai stiam pe ce lume ma aflu. Vorbea frumos, diplomat, dar eu il auzeam povestind desptre craci si tatze Ciudata rau experienta

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fetelor,va vizitez si eu ca huhurezul in miez de noapte...EU NU DORM LA ORA ASTA...de pe la 1 sunt treaza din cauza unei dureri de stomac.si colac peste pupaza mi-a facut si dani un show,a urlat de la 1 la 3noaptea.cu scarpinarile de rigoare.
asa ca nu cred ca ma duc azi la munca,ca pana la urma nu o fi foc.numai ca tre sa umblu dupa medical si apoi sa-i fac si lui dani o programare pt dupa masa...nu stiu de ce ca oricum nu-i da nici un tratament minune.numai ca mi-e teama ca la cat il indop cu siropuri antihistaminice si creme cu corticoizi sa nu-i afecteze ceva...

pupicei la dienutze,emmei si fratziorului,dariei,raisei si sper sa nu mai fi uitat alt spiridus la care mami scrie doar pe aici.vroiam sa stitzi ca ne e dor de voi si nu v-am uitat-poate totusi reintregim grupa de 49 de mamici,vb Bumbitzei!!!

UREZ UN CALDUROS LA MULTI ANI MICUTZILOR SARBATORITI AZI!MULTI PUPICEI DE LA NOI!
va pup,incerc sa vad daca adorm si eu oleaca!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (26) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata pe fuga la cafea,ca imediat apare si haita
AM INTRAT MAI MULT SA II ZIC DIANEI DE INGRID LA MULTI ANI!!!! ca aseara nu ma mai rezistat pana la miezul noptii,m-am culcat mai devreme,record la mine.
DEEA ha ha ,eu am avut noroc.Mi-era o groaza ieri ca practic colegul ala ca director trebuia sa ne primeasca ,dar au avut ceva mare control la banca si era ocupat,asa ca ne-a primit adjunctul lui Deci de data asta numai ne-am salutat si tzapat ochiade eu peste umarul astora,el peste umarul comisiei lui Doamne,cred ca daca il auzeam vorbind in italiana cu ai mei ,ma umfla rasul acolo pe loc ,de aia zic ca am scapat
MIRELUS ai insomnii? Ma bucur ca te-ai hotarat sa iti iei concediu medical.Ai reusit sa iti faci contractul de munca definitiv?

Va pup,ne auzim dupa amiaza ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Salutare,
Pupicei la pici draguti si la mamici.
Noi am fost la nasi in vizita, Andrei a fost super incantat de intalnirea cu "Maiia", doar ca la ea acasa Maria s-a dovedit o rasfatica, asa ca absolut ce jucarie voia Andrei, exact pe aia o voia si ea.Si ii zicea "a mea" el ii rapundea "a meu" si trageau unul dintr-o parte altul din cealalta parte.
A vrut el in masinuta Mariei, a vrut si ea.Ei bine ca au incaput amandoi in ea.Dar ne-a bufnit si rasul cum ii izicea Andrei" Maiia du-te pe cane"(adica sa se duca pe canapea) hahahaha sa-l lase doar pe el la masinuta.Acasa din cate masinute sunt numai una prezinta interes, dar deh asta era ceva nou.
Si cum stateam noi asa s-a intrerupt curentul...si copiii nu s-au speriat deloc, ei aveau chef sa se alerge prin casa. Vreo jumatate de ora a fost oprit si copii ziceau ca vor muzica, hahaha, iar noi stateam f romantic la lumina lumanarii.
Singura chestie nasoala din toata distractia a fost ca ne-am ales cu muci si tuse.
Asa ca de dimineata l-am bagat pe panadol .

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gagici ,
Eu am avut o zi taaaaaaaaaare proasta ieri , nu stiu ce naiba . A inceput dimineata cu parfumul spart de Clara , evident si alte prostii marunte pe percurs, pe urma iesit pe terasa sa scot hainele din masina , si evident ca atata m-a fatait gagica de am uitat sa iau cu mine cheia de la apartament , si cum usa e automata am ram as afara mandoua. Si taman Clara trasese un kk un pampers . Noroc ca proprietara sta la 4 case mai incolo , si ca era acasa , ne-a dat copia de la cheie sa intram. Dupa-masa zic sa scot copilul in parc la topogan , dar care copil nu se mai da dus nicicum de acolo . Bine de obicei tipa, dar pana fac 5 m si ii trece . Ei bine acum nu . Urleteeeeeeeeeeeee de be-a auzit tot satul , tavaleli pe jos , cu fat ape ciment , nu va zic cat aveam tensiunea . Pana acasa intr-un urlet a tinut-o . Nici cu vb buna , nici cu rea nu voia sa inteleaga .
Acasa m-am depresat rau de tot ca nu sunt o mama buna . nSincer m-am gandit sa o duc la cresa , vreo 2-3 ore pe zii . Lipsa de activitate totala , banuiesc ca de asta e asa rebela . Imi pun si eu Cv-ul la o firma , poate am noroc . Nu tin neaparat defapt , dar macar asa , il pun .
Iar seara la incheiera zile a mai spart si socrul meu un borcan . Se zice ca cioburile aduc noroc , sa vedem .
Acina , advantane , nu stiu ,ce e ? Nu am folosit .
Denisa, la tine nu se mai termina treaba , ca la mine . Bine e incomparabil ca tu ai dublu cu 2 copii. Si eu vreau sa o fac sa doarma singura , ceea ce si reusisem in iarna , dar deh am fost 2 sapt in Ro , acolo cum era locul nou , a trebuit sa stau cu ea sa o adorm si normal cand am venit aici am pierdut chestia cu dormitul singura .
Mirela , sa imi spui ca iti zice dr. Pupici la Dani . Sa stii ca si Clara intre 1 si 3 are crizele astea , o fii ceva la ora aia .
Nu mai stiu ce voiam sa zic , revin , ma duc sa o trezesc .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ana_m , Alexiei nu i-a mers bine deloc cu advantane si a incercat soramea saraca o gramada de creme, numai in perioada de eruptie mare de tot i-a dat cu elidel numai in locurile cu rani.Acum e ok dar continua tratamentul homeopat deja are 4 luni de cand face tratamentul asta si vad ca ii merge f bine.Zic asta pt ca ea a fost racita de vreo 2 ori, a luat de la Andrei si i-au dat si niste dintisori si totusi nu a facut reactie urata la nurofen ca inainte si nici la agitatia din cauza dintilor.Doamne Ajuta.Zilnic , dimineata si seara ii da cu crema hidratanta de la avene , nu e zi in care sa nu ii dea.
Pup.

Anca 23 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,dar tu crezi ca asa usor imi dau astia concediu medical????????pai nu,doar mi-a dat o scutire pt azi,sa vad daca imi plateste ziua si de maine la munca.inclusiv sf de sapt si sapt viitoare 2 nopti...ehe...
ANAM,ce vb bre acolo ca nu esti o mama buna?pai sa vezi si dani ce crizulitze face.pe mine ma apuca deprimarea ca ce fac eu cu doi?
la 5 am programare cu el.inca e marait si se scarpina..

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (26) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput