Comori de nov-dec 04 (169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by roserb
Luni imi dau demisia , yupiiii!

felicitari pt noul job!(sa inteleg ca ti-ai gasit altul mai aproape de casa?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

David are maine carnaval la gradi(fasching se zice acilesha) si ar trebui sa se duca costumat conform tematicii - in imparatia omului apelor (mai buna traducere nu-mi iesi) -
La asa tematica, mai mult de peste, rechin sau pirat nu-mi vine... Doi la mana , acu ma gasi preocupare si nu cred ca mai am timp sa-i cumpar ceva. M-am uitat ieri prin magazine da mai mult de un costum de urs, polizist si inca cateva neinteresate nu am gasit...
daca as fi fost in ro imprumutam costumul de vrabie al Bianca(roserb) si daca as fi fost pe langa try as fi imprumutat costumul de scafandru a lu Alex
da nu-s nici colo nici colo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, FULGULEATZO, cu a mea nu m-am inteles la program scurt. E drept ca am tinut-o numai o luna. Dar in tot acest timp nu a mancat nimic la gradi, adica nici masa de dimineata si nici pranzul. I se facuse capul cat o minge de tenis. Apoi, cand copiii se duceau la nani eu o luam acasa. Cand ajungeam cu ea acasa pana o spalam i se facea somn de la atata zbenguila si se culca nemancata. Deci, sculata la 7.30 manca abia la 4-5 dupa-amiaza.
Apoi, seara inainte de culcare pentru ca mancase consistent foarte tarziu nu mai manca bine, ba chiar deloc.

Deasta ziceam ca-i ala'n'dala programul asta pentru fii-mea.

Ca mie mi-ar conveni gradinita.

Apoi, daca incep servici, cine imi da drumul la 12 acasa, ca merg pe 8 ore cel putin?

Vai! Vai! Ce ma fac?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

ROXANA - Felicitari!
Ti-ai gasit ceva mai bun din ce punct de vedere? Bani, timp, activitate...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aici sunt cateva desene de-a lui Iris:
http://good-times.webshots.com/photo/2166831770041392996lefasY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Nu am apucat sa citesc ce -ati mai scris...intre timp Paul a mai luat azi doi de insuficient...i-am cumparat carti de 800 si ceva de mii , vreo 10, cu jocuri matematice, educative, sunt si de colorat, ca sa exersam.......nu stiu ce sa mai fac....am inceput sa facem 2 desene/zi, oboseste si el destul de repede.....offff

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Miria, si eu mereu m-am gandit la programul asta cu gradinitza. Stiu clar ca nu ar manca acolo... abia manaca acasa. Pare slaba, toata lumea imi zice ca a slabit dar tot 16 kg are de catava vreme incoace, probabil e optic doar, fiindca s-a inaltat. Acum are 105 cm descultza.
Somn la gradi iar... nici vorba... ea nu adoarme singura decat daca e rupta rupta de oboseala. In rest o adormim noi. Si dupa-masa si seara. Si chiar n-as vrea sa-i scot somnul din timpul zilei inca.
Asa ca optasem pentru varianta gradi cu program normal.
Asa agitatie e in capul meu... la gradi nu inca...cu tanti nu-i place nici ei si nici mie. nimic absolut constructiv nu face cu ea. ba mai mult invata cuvinte care pe mine ma scot din sarite. nu ma refer la prostii...

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/2233195388/

Uitati si la noi unul din desenele Damianei.
Este foarte adevarat ca are unele mai "curate", dar n-am avut rabdare sa le pozez. I-am promis Oanei ca pun un desen si m-am tinut de cuvant.

Asa ca, impresii, va rog!

DANETTE - Pai, tu zici ca te-ai tinut de ea sa deseneze, asa ca meriti laude impreuna cu fii-ta!

Eu sunt lenesa. Am lasat-o sa "fure".

Oricum, omuletii ei sunt in genul lui ElGreco. Lunguieti, ca-i mai simplu ca traga linii decat sa faca cercuri.

Mergi la inceput

DESENUL DIN SEARA ASTA...fiind destul de obosit nu l-am mai pus sa coloreze un al doilea desen, dar mi-a facut si un soare si am fost fericita....plus ca am lucrat si pe o carte cu animale lipind autocolante. Eu zic ca e suficient

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

MIRIA exact asa desena Paul la gradi!!!! astazi pe fisa am obs ca a desenat mai frumos, mai ordonat....insa nu a fost apreciat deloc.

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput