Comori de nov-dec 04 (169)
Raspunsuri - Pagina 16
mikimi spune:
Monicut multumim, de abia asteptam sa va vedem sambata ca la poze esti cam zgasrcita.Si sa-ti traiasca sotul sanatos, voios si la fel de atent si dragastos cu voi daca am inteles eu bine ca e ziua lui.
Mai vroiam sa te intreb, la gradi ne-au propus printre optionale si pian.Merita la varsta lui(am citit ca e benefic pianul, ajuta creierasul sa se dezvolte), sau ii iau o orga din aia de jucarie si e acelasi lucru?
ianuarie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
mikimi spune:
Si-inca una si va las, ma duc sa gatesc pulpa de miel marocana si tiramisu si ciorbica de curcan.Azi am trecut de pragul psihologic de 60, adica a aratat cantarul 59.9.Stiu ca e 60 in realitate, dar macar nu am mai vazut cifra 6 !!!!
ianuarie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
andreap spune:
Miria,am fost la cea de pe 13 septembrie,langa Inspectorat,Biserica..e cu program normal,pana la 12.Si mai este una la acsele din spatele bisericii,33 parca,cu program prelungit...sa vedem..
Am pus poze de la intalnirea cu Monica,Vio & comp.de acum 2 saptamani..in semnatura
Pup
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
Si mie mi-ar fi convenit s-o dau la aia cu program normal din cauza distantei. Ca este aproape, dar s-o tina numai pana la 12 asta nu-mi place. Mai mult o deruteaza.
La cea din Sebastian cica sunt tot timpul racini chiar si vara. Si m-au sfatuit sa nu incerc mamici care si-au retras copii de acolo.
La Electromagnetica nu mi-au zis de ce, dar nu-i bine....
La cea de la Posta Pusor sunt f. multi in grupa.
Nu stiu ce sa aleg ca sa fie bine.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Sunteti tare frumosi in poze!
Le-am vazut pe toate!
Ai facut dragut in casa. Si ai un copil cuminte ca nu ti-a mazgalit inca peretii. Dupa ce am cumparat cele mai MINUNATE SI SCUMPE culori si dupa ce i-am luat tablita sa deseneze pe ea, Damiana s-a ocupat intens de toti peretii din casa. Inclusiv de cei de la intrare.
Am pastrat culori pentru indreptarea "unor eventuale pete", dar nu cred ca merita sa-i vopsesc din nou pentru sa fata mea este si ea prezenta.
andreap spune:
Miria,peroada de 'pictorita' pe pereti a fost,din fericire,cand stateam la garsoniera...in casa mai sunt ffff multe de facut:unele nu avem bani sa le facem,altele nu are timpr(a se citi LENE) sotul meu sa le faca..sper sa se mobilizeze ceva mai mult pe masura ce se apropie BB2
Gradi din Sebastian...e cea de pe colt?langa La Fourmi?am inteles si ca-i nerenovata....Mai este una,ti-am zis,pe langa biserica de la Lira,in spatele ei oarecum,la case,mai este una,33 parca,cu program prelungit..
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
Am incercat si eu varianta cu cooptatul copilului la bucatarie, dar ma streseaza si mai tare... varsa... nu intelege ca exista o ordine de amestecare a ingredientelor...si in plus. f. repede se plictiseste.. si incepe sa hoinareasca in drumurile ei.
E tare dragutz Alexander cu sortzuletz!
Miki, nu stiu cat ajuta pianul,la dezvoltarea creierasului copilului, Monica sigur e mult mai informata. Dar sigur dezvolta un simt melodic.
Eu am facut scoala de muzica, pian-8 ani. Nu pot sa spun ca a fost o placere fiindca devenise mai degraba un stres, datorita examenelor si auditiilor anuale. Si probabil si fiindca nu prea eram talentata. Ajunsesem sa urasc bietele partituri. Copii ieseau afara la joaca si eu ori aveam ora de pian, ori avem de studiat menuete, sonate, fugi... Dar fam. a insistat, mai ales ca aveam pianul in casa. Aceleasi insistente sunt si pentru Iris. Vom vedea...
Faze cu corecturi am avut si noi, si nu numai corecturi... de ex. le-a spus socrilor mei sa nu mai umble desculti prin casa, sa-si cumpere papuci de casa. Ca le da ea bani...
Socra-mea desi este invatatoare, cred ca oboseste sa vorbeasca literar cu copii la clasa, si acasa foloseste cam des dialectul popular, ca de la tzara se trage. Si fiica-mea o corecteaza deja cam des... o vad ca devine cam iritata pe tema asta.
De-ati stii ce ma distrez!... in sinea mea, desigur... sa nu cumva sa se simta si mai jignita.
roserb spune:
Andreea, ma bucur ca te-ai linistit cu TT! Am vazut pozele de grup, ce gasca frumoasa!
Confirm ca e f. bun tortul cu 3 feluri de ciocolata, l-am prestat si eu de cateva ori (ultimul de Craciun), eu nu am insa rabdare sa-mi pozez operele, imi place insa sa le admir pe ale altora!
Ai mei copii sunt interesati de tot ce inseamna bucatareala, asa ca ma "ajuta" amandoi. De obicei isi iau faina si apa, ii ajut si eu sa faca o coca si apoi framanta si decupeaza forme, timp in care pot sa-mi vad linistita de treaba.
Onitzo, tu chiar te stresezi prea mult cu calificativele alea. N-am mai auzit la gradinita de asa ceva, da-le incolo, nu mai pune atat la suflet.
Mihnea deseneaza aproape perfect in contur de cateva luni , si e meritul exclusiv al Biancai, ea nu suporta imperfectiuni, asa ca atat l-a batut la cap si i-a aratat, pana l-a adus la performanta dorita! Bine, ea deseneaza mereu, si prin forta exemplului are si Mihnea rabdare sa stea la masuta, sa coloreze sau sa picteze. In schimb, forme nu deseneaza , in afara de omulet si cerc, patrat, triunghi, altceva nu face. Oricum, la gradinita el e piticul grupei, si doamna asa il si trateaza, drept pentru care e foarte multumita de tot ce face pe acolo.Culorile le stie, literele nici vorba nu are chef pur si simplu sa retina nimic, nici eu nu il bat la cap.
Acum sa ma laud cu dom'soara Bianca , care are deja lucarri publicate. Profesoara lor de arte a editat un album cu desene ale copiilor, si are si fi-mea vreo 6-7 picturi acolo. Maica-mea s-a si repezit sa cumpere albumul , ca o bunica mandra ce e!
Miki, bine ca v-a trecut tusea, sunteti din nou valizi sa inteleg!
Luni imi dau demisia , yupiiii!
Pica foarte bine ca mi-a iesit mai repede, ieri m-au enervat astia in asa hal incat imi venea sa o fac de atunci!Sunt curioasa de reactii, mai ales ca e un moment cat se poate de nepotrivit
Roxana&Co
miria_cristina spune:
ANDREEA - Da, este gradinita de pe colt de magazin. Renovata ca renovata, dar copiii sunt nitel mai bolnaviori.
O sa ma interesez de gradinita 33 pentru ca am o pila la Inspectoratul de sector.
Lantul slabiciunilor... sa vedem cat tine.
La gradinita de la Puisor imi tot zicea ca-i bataie chiar daca sunt multi in grupa.
A, si o varianta pe Iancu Jianu, dar mi se pare departe.
Nu stiu! Nu stiu! Mi se pare asa complicat!
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Si ca mi-am amintt de anotimpuri, Onitzo ziceai ca-i arata soarele si lui trebuie sa-i sune clopotelul de vara? poate n-am inteles eu bine, dar ma gandesc, cand o rasari soarele iarna, primavara sau toamna ce-o crede copilul, ca e la tropice?
ce mai conteaza mey?!polu nord sau tropice tot soarele ala e ...mama masii de calificative
ba io as insista ca Paulica sa faca linia orizontului in desene, sa faca norii musai albastru deschis si raza soarelui din dreapta sa nu treaca peste piscul muntelui inzapezit
fiti fete serioase cu desene si picturi pe sticla a la miria la copkil de trei ani
apropo miria, david sta pna ala 12 la gradi si sunt f ultumita de programul asta, nu il vaz derutat. Cand vine de la gradi mananca (asta 2 zile ca trei mananca acolo), doarme si pe urma are program de mami...
intelesei io bine? azi e ziua lu cuscru? apai daca e asa sa ne traiasca si sa fie sanatos...la multi ani!
si david e mare bucatar mare...ii place faina.....ca atare juma de pachet e mereu pe jos, da ce conteaza?? importnat e ca ma ajuta, ca il invat de mic cu munca de jos si ca nu o sa zica cuscra ca am crescut un lenes
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)