Comori de nov-dec 04 (169)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
miki, ma bucur ca sunteti mai bine
iata ca se confirma pentru a nu stiu cata oara ca babismele-s mai bune decat medicamentele... alexutul
miki+alex
andreap+mariuca
monica+alex+ruxi
onitza????+paul
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikimi spune:
Doamne ce miere pe sufletul meu limba moldoveneasca de Bits.Cand eram mica am copilarit in vacante la niste prieteni de familie la darmanesti de bacau si am cele mai grozave amintiri din Moldova.
Amon este un bebelus asa scump, este perfect, ce as vrea sa ramana asa mici, inocenti si dulci.Si cum il striga mami a lui, zici ca spune amor nu amon, m-am topit, as urmari filmuletul non-stop.Bits esti minunata si ai 2 diamante nepretuite.
ianuarie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
monica-elizabet spune:
mamicutelor pe toate si pe copilashi sa aveti o zi minunata
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
danette spune:
quote:
Originally posted by try
Ma rog, si daca ar fi sa recunoasca anotimpurile... una e sa arati cu degetul intr-u ndesen si sa spui asta-i iarna, asta-i vara etc. Si alta e frate sa le redai tu intr-u ndesen. Copil de 3 ani sa-si reprezinte prin desen anotimpul preferat.... cre' ca nici Iris nu stie sa faca asta ca ea e maestra grupului la desenat.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
Confirm, nu stie !
Stie sa deseneze singura: o floare, o inima, un mar si cel mai taaaree.. un cap cu ochi, nas, gura, urechi, par si gat... gatul e ca o tulpina de floare...
Acum n-am poze la dispozitie, dar dupa-masa le incarc sa vedeti ce mic Picasso am eu acas'. Am pastrat originalele sa-i arat ce 'opere' facea la 3 ani.
Evident ca invata toate astea numai daca stai langa ea si o capacitezi sa le faca. De cca 1 an colorez si desenez cu ea. Intai luam carti de colorat apoi am descoperit asta pe DC:
http://www.jedessine.com/coloriages-pour-enfants.html
http://www.jedessine.com/coloriages/tes-personnages-preferes.html
si am printat acasa foi. E si mai interesant fiinda imi spune ea ce anume sa-i printez. Ce are chef sa coloreze.
Acum e innebunita dupa Charlotte aux fraise (Capsunica de la MiniMax) si dupa Hello Kitty.
Am insistat f. mult sa nu depaseasca conturul si sa completeze integral spatiul de colorat. Am noroc ca de la bun inceput a avut dexteritate la toate instrumentele de scris sau mancat.
Deci ea isi controleaza f. bine manutza.
A fost exagerat de felicitata si incurajata si de noi si de bunici pentru reusite si efectiv ii place.
Nici ea nu stie notiunea de anotimp. Stie ce e iarna, vara, toamna, primavara... preferata e vara fiindca a priceput ca atunci avem cirese in pom. Dar nu ar putea sa manifeste asta prin desen.
Oare nu-i cam mult pt. un copil de 3 ani?
Onitzo, si primesc calificative la grupa mica?
danette spune:
Miha, Aime, va multumesc de reteta.
Intr-adevar blatul de la Krem a la Krem pare mai interesant.
E mai laborioasa prajitura fata de ceea ce fac eu de obicei (adica un fel de tarte in viteza)... sa dea DD sa am timp sa o fac, ca pare super delicios tortul asta cu 3 feluri de ciocolata.
Da' fetelor care gatiti si papa si prajituri... ziceti-mi si mie cum reusiti? ce fac copii vostri in acest timp?
Ca a mea sigur ar distruge ceva daca o las de capul ei.
Eu abia reususesc ca pun haine in masina de spalat... si deja ceva se intampla.
Ele spune:
Buna dimineata!
Noi ne-am delectat de dimineata cu filmuletul cuscrei cu Trezirea sarbatoritului si Denisa zice "are ochi mai si moshi" (ochi mari si frumosi). Deci mi-e sa nu incurce fata mea fratii ca tare frumosi sunt amandoi. Pupici la voi acolo.
Mie nu-mi mai deschide culinarul, cu linkurile de la prajiturile voastre..ori tine DD cu mine ca daca le vad cine stie in ce ispita cad?!! dar le-am vazut totusi la Deserturile Nataliei...ma imbolnaviti..
Elena & Denisa
NOI
monica-elizabet spune:
danette, eu cand fac o praji o iau si pe ruxi cu mine in bucatarie, masor dinainte faina, si ea vrea sa puna ea faina si ia cu lingura dinc astronel si ma ajuta(inainte puneam direct din punga si fiind punga pe masa...vroia sa mai puna inca o lingura in plus...eu ii ziceam ca nu mai trebuie si ea...te roooog mammmi ) si-uite-asa la toate ingredientele de trebuia sa modific reteta
si-apoi ea se mai joaca cu alex, coloreaza amandoi, se joaca carti, decupeaza si lipesc sau se uita la desene ...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
andreap spune:
salutare harnicutelor!
Monicutza,deci vin sigur(numai sa nu apara ceva BUBE pe noi).Si LMA ptr.sotul tau,sa fiti fericiti
Dupa cum am spus,TT a iesit bine,1:1874 risc calculat,1:385 risc de varsta..deci m-am linistit din acest punct de vedere.Am fost si la Spit.de boli infectioase sa recoltez ptr.analize,luni sau marti vad si daca am avut/am varicela...sper sa nu fie cazul.
Mariucai i-au trecut gingiutele,nu mai face febra..am oprit oricum ospamoxul ca daca cumva are varicela,sa-i dea voie sa se manifeste.
Am fost ieri in recunoastere pe la 2 gradintie de pe langa noi...directoarea nu era acolo..o sa merg peste 2 sapt,ca sapt.viitoare e vacanta.Sper s areusesc sa o bag undeva,ca se arata tare dornica de gradi(asta pana se vede singura acolo..)
In rest,nimic nou....
Pupici
BURTICA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
'neata, fetele!
ANDREEA - La ce gradinite ai fost?
Ca tare ma intereseaza si pe mine!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mikimi spune:
Dana si eu il iau in buca pe Alex, ii pun sortul si se simte foarte important, uite aici: http://family.webshots.com/photo/2008539550067394262ZTgeJL?vhost=family .E idem incantat sa puna el faina si zaharul si sa-mi aminteasca ca trebuie si zahar vanilat.Al mic e in carut langa noi sau in car seat si daca face scandal, Alex se duce si-l mai leagana sau impinge carutul.Bravo fetita talentata, adevarul ca n-o vad inginera ca pe Paulica, e o artista in devenire.
Si ca mi-am amintt de anotimpuri, Onitzo ziceai ca-i arata soarele si lui trebuie sa-i sune clopotelul de vara? poate n-am inteles eu bine, dar ma gandesc, cand o rasari soarele iarna, primavara sau toamna ce-o crede copilul, ca e la tropice?
Ieri cu soacra-mea: ea: mananca o portocaluta.El: se zice portocala;asa o data, de 2 ori, a 3-a oara ii zice fii-miu: auzi Mana(asa ii zicem noi soacra-mi), vezi ca nu exista in dictionar portocaluta asta al tau, se zice portocala nu intelegi? (eu cand il corectez ca inventeaza conjugari de verbe foarte neromaneste, si cand ma intreaba de ce nu se zice asa ii spun ca nu exista in dictionar cuvantul ala.I-am aratat chiar si dex-ul si ii place si o respecta ca e mare).
ianuarie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)