Comori de nov-dec 04 (169)
Raspunsuri - Pagina 18
onitza spune:
Am citit un pic din urma....fetelor multumesc frumos de rapsunsuri....
TRY ai dreptate in ceea ce spui!!!! dar in ideea in care a avut de colorat astazi la gradinita din 4 elemente, decat 2, celelalte 2 trebuiau incercuite, iar el le-a colorat pe toate......de ce totusi sunt nedrepte si nu i-au luat in cosiderare efortul lui??????? in fine, m-am mai linistit, ma ocup destul de mult de el , dar nci nu vreau sa il stresez f tare sa il dau peste cap! Multumesc fetelor pt aprecierea desenelor lui Paul
MONICA incercam sa ajungem la teatru, bine? sambata e nu?
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
paxela spune:
onitooooo la socoteli luat I? , lasa mai baiatul in paceeee, alea il streseaza acolo, tu acasa , mai iartal
la cati de i dau cred ca le plateste mai bine daca au copii mai slabi
si taci tu ca ala nu e desenat de Paul, e mult prea frumos
noi suntem pe ultima suta de metrii cu pregatirile, adica eu stau pe calculator si astept sa se faca singure si bagajele si ordinea, si maine plecam
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
miria_cristina spune:
PAXELA - Distractie placuta!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by paxela
onitooooo la socoteli luat I? , lasa mai baiatul in paceeee, alea il streseaza acolo, tu acasa , mai iartal
la cati de i dau cred ca le plateste mai bine daca au copii mai slabi
si taci tu ca ala nu e desenat de Paul, e mult prea frumos
quote:
Originally posted by paxela
noi suntem pe ultima suta de metrii cu pregatirile, adica eu stau pe calculator si astept sa se faca singure si bagajele si ordinea, si maine plecam
p-asta o scapai ...unde plecati mey? drum bun sa aveti!
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by onitza
Am citit un pic din urma....fetelor multumesc frumos de rapsunsuri....
TRY ai dreptate in ceea ce spui!!!! dar in ideea in care a avut de colorat astazi la gradinita din 4 elemente, decat 2, celelalte 2 trebuiau incercuite, iar el le-a colorat pe toate....
las mey ca maine o sa-i puna la tabla inmultirii si cum paulica nu o sa o stie tot cu insuficient va veni acasa...
sunt super desenele lu Iris...Cred ca David o sa fie in stare pe la scoala sa faca asa ceva, sau poate cand s-o insura il invatza ruxitza (pe unde-mi umbli cuscra??)
Miria, mey si desenul abstract a lu fi-ta imi placu...zau asa...e a la Picaso, dar frumos...te mosteneste la d-alde d-astea...
David e un mare mofturos de felul lui, de cand il stiu o slabanatura de copil, total nepofticios si cu fitze ..dar, care, totusi nu il intrece pe silviu al paxelinei. Si cu toate astea, la gradi, a mancat spanac, ou (si cica mai vroia unu)plus multe alte lucruri pe care David nu le-a mancat in viatza lui. Poate nu ma credeti dar David nu a mancat ou pana saptamana trecuta. Nici cand era bebelus si i-l pasam nu a mancat...il scuipa...
Azi chiar era suparat ca de ce il iau acasa si nu il las sa manance cu copii...
Ce sa zic... acu merita incercat ...poate unii copii mananca mai bine la gradi ca acasa, al meu se pare ca da..
Si nu va asteptati sa manance bine din prima zi...David abia dupa doua trei sapt a inceput sa inceapa sa manance(tocmai cand ma gandisem sa nu mai platesc masa degeaba)
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
mikimi spune:
Roxanica ai job-ul de la coltul blocului?
Da la teatru nu poftiti?
ianuarie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
monica-elizabet spune:
buna noaptea fetelor,
va multumesc din suflet pentru urari
andreap ma bucur ca te-ai linistit cu testul, o sa vezi ca o a fie bine si cu bubitele...adica nu or sa apara, f frumoase pozele, multumim, uite-asa am scapat de gura lui miki
danette, miki...pianul se face doar DE si Cu placere ...asa cum spui tu danette, multi copilashi vin cu mult entuziasm la liceul de muzica sau scoala de muzica, vor sa invete sa cante...dar ii streseaza examenele, auditiile... si incet, incet, se triaza...cei care vor sa faca o "meserie" din muzica si cei care vor sa o faca doar din placere...trebuie sa stie parintele cum sa puna "problema" nu trebuie obligat copilul...este munca, nimeni din afara nu stie "bucataria"interioara...pana se ajunge la produsul finit...o melodioara care poate la sfarsit o canti intr-un minut necesita ore, zile, saptamani...de studiu...pianul nu-l poti face doar pentru ca a vrut bunica, sau pentru ca aveai un pian in casa...sau alt motiv...
eu am lucrat si cu prichindei de varsta puiutilor nostri...insa este greu...uneori lucram 20 de min...maxim 30 cu o fetitza de 4 ani...ei nu pot rezista mult...
depinde de fiecare copilas si de capacitatea lui de intelegere...cand se incepe pianul...unii pot sa inceapasi la 3-4 ani si sa priceapa mai bine decat unul de 5-6 ani...este de incercat...insa doar asa...ca o joaca....
miki daca vrei il poti chema pe marian(profsorul cu care lucreaza si sebi) si sa se distreze alexander 30 de min o data pe sapt
onitza...ma bucur tare mult ca ne vedem sambata
cuscra si ma bucur ca ai mai dat vesti
roserbina copilashii desenatori...si unde e job-ul?
paxelina, distractie placuta
va pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
andreap spune:
'neata!
Monica..cum ai petrecut?
Danette..eu nu reusesc sa vad pozele...
Paxela,unde calatoriti?S-au afcut bine puiutii?Distractie placuta
Onitza,daca Mariuca desena asa...eram ..pai la noi desen inseamna niste mazgalituri oribile..asata 5 min.ca oricum dupa se plictiseste si le tranteste/rupe....stai mai calma,lasa copilu'n pace.
Fulguletz..ai mai aparut si tu????..chiar imi era dor de tine
Roserb..felicitari!si bafta la noul loc de munca..pana la urma care e??
Fetelor,maine venim..sper sa fim catmai multe....Monica..cum a ramas??
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
mariussimiuc spune:
Helau!
Azi l-am trimis pe Robert la bunica si am asa un sentiment de vinovatie......mai ales ca l-am mintit ca plec la serviciu......Si el imi zice "bine,da' stai mult? " Ma gandesc ca acolo isi are prietenii,cu care se fugareste,se zbantuie...cu mine se plimba doar asa fara tinta.
Dar cred ca tristetea mea se trage mai mult de la faptul ca ne-am "certat" dis de dimineata si eu m-am facut ca ridic mana inspre el si el dragul de el si-a acoperit fata cu mainile,desi nu i-am dat niciodata peste fata,daca mi-a mai scapat si-a luat-o la fundulet si niciodata asa cum ar trebui. Ca de asta mi se urca-n cap,vorba unora.
Si mi-am adus aminte cu groaza de bataile pe care le luam de la tata si de figura pe care o avea in acele momente......si m-am blagoslovit in sinea mea.
Ne-am impacat si ne-am iubit..."te iubesc mami" ,dar...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...