Comori de nov-dec 04 (169)
Raspunsuri - Pagina 19
Otiliav spune:
Neata!
Eu sunt acasa cu Ana ca are febra. Este a treia zi dar alaltaieri a fost slabut, iar ieri am dus-o la gradinita ca mi s-a parut ca a cedat. Si evident ca a fost scoasa afara desi le-am zis ca este bolnava. Si ieri a nins la un moment dat a plouat cu gheata, o nebunie de vreme nici nu ma mir ca a facut asa febra azi-noapte.
Iar eu ca o mama nebuna ce sunt am zis ca-i trece si ieri m-am dus la servici ca aveam o sedinta si trebuia sa fac o prezentare cu prietena mea, iar aseara am fost la bowling si ea a stat la o prietena pana la 11 si ceva. Iar de la 2 noaptea a inceput sa faca febra si uite ca nu mai trece si va trebui sas ies iar afara cu ea sa mer la gradinita sa-i iau hainele sa le spal in we si la magazin sa mai iau ceva de mancare.
I-am dat Panadol prima zi dar acum ii dau Nurofen ca mi se pare mai eficient, 5 ml vad ca scrie pe cutie la 3 ani, nu stiu daca sa trec la doza de 4-5 ani. Am supozitoare Paracetamol si Novolcamin care-s mai puternice, pana acum i-am mai pus din acestea slabe Paracetamol 125 intre dozele de sirop dar oare merge Novocalmin de 300 laa 4 ore de la sirop.
Ea e rosie ca un rac, destul de vioaie si i se parea de dimineata amuzant ca in sfarsit poate si ea sa sforaie .
Si din pacate mereu pic pe capul vostru ca intrebari despre medicamente si doze, dar am si eu o scuza ca ultima data a fost pe tratament in noiembrie 2006, 15 luni de atunci asa ca nu ma mir ca am uitat ce si cum.
Dana, mersi de linkuri, deja am printat un desen cu Kittie care fiind mascota H&M e tare cunoscuta pe aici, si Ana e si ea putin fan. Chiar e haios personajul, printre putinele care imi plac sa le vad peste tot avand in vedere ca anul trecut am vazut multe hainute cu cranii umane si tot felul de pocitanii acum e chiar bine. Am vazut ca noua colectie au gargarite si inimioare pe hainute, bentite, toate accesoriile si hainutele.
Si ca tot vorbim de hainute H&M sunt printre cele mai accesibile si au si avantajul unei colectii cu un motiv anume. Dezavantajul mare este ca orice trebuie sa ai grija sa etichetezi, altfel imediat ramai fara ele la gradinita. De aceea multe mamici au inceput sa cam evite hainutele ca sa nu mai aibe mereu probleme cu recunoscutul hainelor, dar evident ca tot te mai lipesti de ceva de pe la ei.
Roxana, felicitari pentru noul job.
Mikisor, pai ce-mi faci, auzi la ea nsub 60 de kg si se mai vaita. Pai pe acolo sunt si eu sau cel putin eram ca aseara am mancat inainte de bowling si am cam sarit calul , sa nu mai spun ca tu ai doua minuni acasa si nu ai nascut de mult timp. Dar slabitul nu-ti afecteaza cantitatea de lapte?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
andreap spune:
Dana,gata,le-am vazut......ce haioase sunt!
Otilia,sanatate Anei!..eu ii dau Mariei tot nurofen,iar cand vad ca nu merge,1/2 de fiola de algocalmin..efectul e garantat!
Pupici
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
Merci de urari, sunteti niste dragute!
Miki, Andreea, din pacate nu-i job-ul de peste drum, e job-ul de langa tine , Miki, oricum e mai aproape de casa cu 15 min, salariul e dublu+alte avantaje, pare si interesant, na, sper sa fie bine, mi-e destul de greu sa plec de aici dupa atata amar de timp, dar e momentul sa o fac, now or never! Oricum , aici nu mai stau orice mi-ar promite, m-am suparat maxim zilele trecute , mai rau decat in toti cei 11 ani petrecuti aici.Si este si un moment f nepotrivit sa plec, asta ma va razbuna
Otilia, deci poti da Nurofen alternat cu eferalgan/panadol/paracetamol( sunt tot aia) la 4 ore, si oricand intre(chiar si la 1 ora dupa oricare) poti pune supozitor cu Novocalmin, dar nu mai mult de 2/zi (in nici un caz). Daca ai algocalmin fiole, doza e de 1/2 fiola, acelasi efect ca supozitorul, doar ca mai rapid.Multa sanatate si pupam Anuta bolnavioara. Eu inteleg ca vor sa-i caleasca, dar chiar asa?
Dana, Miria, sunt talentate fetele voastre, mi-au placut operele, seamana cu mamicile, sunt artiste in devenire.
Iar tu, Onitzo, daca vrei sa ma enervezi, continua sa iei in serios tampeniile alora de la gradinita!Dintotdeauna stiu ca la nivel de gradinita, copilul trebuie stimulat in orice lucru bun intreprinde, so mi se pare o tampenie fara margini sa te apuci sa creezi unor copii asa mici complexe fara rost, mai bine schimba gradinita daca persista in acest stil. Si nu mai chinui baiatul cu "norma" in fiecare seara, in afara gradinitei ar trebui sa se simta liber sa se joace numai, si doar daca are el chef sa faca chestii mai serioase, ca are timp destul la scoala sa fie cu program.
Miha, cunosc sentimentul, si eu ma simt cu musca pe caciula de fiecare data cand amenint vreun copil cu palma, din pacate, cum am mai spus, in momentele alea nu rationez cum trebuie, si nici nu pot sa-mi schimb temperamentul, asta sunt.Noi am facut una si mai gogonata saptamana trecuta, il apucasera pe Mihnea iar istericalele la culcare cu gugustiucul-problema. Am stat cu el vreo ora, am spus povesti, ne-am dragalit, apoi i-am spus ca plec; mamaaa, a inceput cu niste istericale, urla ca nebunul (cu mintea de dupa, imi dau seama ca ii era chiar frica-desi oratania nu a mai venit de 3 saptamani ); asa, si pana la urma m-au apucat dracii si i-am dat una la fund(asta nu se face niciodata cand copilul e isteric, teoria o cunosc), bineinteles a inceput sa urle si mai tare si a mai venit si tatsu, care l-a luat cu duhul blandetii si in final s-a enervat si el si l-a pus cu forta pe perna, s-a speriat bietul copil si mai si , a iesit un adevarat balamuc, noi am sfarsit prin a ne cere scuze de la el , saracutul copil mi-a zis ca pe mine ma iarta, dar pe tati nu, ca a facut-o cu intentie. Ne-am impacat, si apoi noi, ca doi adulti responsabili, am stat sa analizam ca ne-am pus mintea cu unul de 3 ani...
Eu nu-i mai ating pe copii decat la faze f grave, care ii pun in pericol (de ex daca Mihnea da drumul la plita, ia una peste fund, pentru ca stie si i-am explicat de 1000 ori ce sa intampal si cum putem sari in aer, deci nu are scuza; noroc ca o face f rar.)
Roxana&Co
danette spune:
Oti, imi pare rau de Ana, ca e bolnavioara. Sper sa se faca insanatoseasca repede, daca e vioaie e bine totusi, nu?, chiar daca e febra.
Acum ma gandeam ca eu n-am ajuns inca sa-i dau Irisului, Novocalmin chiar daca il am in casa. Adica ea a facut doar de cateva ori febra si nu mai mult de 38... 38.2
Am avut noroc!
Aaa, si de cand e colectia asta cu Hello Kitty la H&M?
Ca eu ultima data am luat din Viena hainutele si era prin octombrie 2007. Nu era Kitty pe nicaieri, sau n-am vazut eu?
Ce fain...imi plac gargaritzele si funditzele.. si accesoriile astea pentru hainele de fetitze.
Asta e tema din aceasta primavara?
Mie imi place ACUM la nebunie combinatia de alb cu negru si rosu. Pe asta sunt fixata acum cu Iris. Prea a avut movuri si rozuri...
Mai, chiar daca e un magazin asa accesibil in vest, chiar imi plac modelele si la copii si pentru mine. Imi plac si croiurile lor, mas. 38 pot s-o cumpar linistita fara s-o mai probez. Am si facut de cateva ori asa, din lipsa de timp.
Oare ce-o fi cu CICI? de nu mai apare de-atata vreme...
Otiliav spune:
I-am pus supozitor Novocalmin, a inteles si a stat cuminte avea 38.4 la 4 ore de la Nurofen. Algocalmin nu am deloc, iar Panadolul mi se termina, Si culmea aici nu se gaseste decat Paracetamol, il pot lua de la magazinele alimentare.
Da mai, cum sa nu fiu suparata daca eu am dus-o si le-am spus ca e predispusa la febra, de ce au mai scos-o afara. I-am luat pantalonii cu care am dus-o la gradinita uzi intr-o punga, deci nu numai ca a fost afara dar a si stat pana s-a udat bine de tot . O fi ea rezistenta dar nici chiar asa.
andreap spune:
Otilia,data viitoare fa-ti 'plinul' la medicamnete in RO.Sanatate multa va doresc
Roserb,bafta!
Noi am scapat relativ repede de suzeta..ma asteptam la proteste,plansete..de unde!daca stiam..o aruncam mai de mult..acum mai nou spune spune la toti ca o sa o pazeasca pe Sara,sa nu vina "spilidusul' sa i-o fure pe tzitzi,ca Sara e mica si plange.Si ca o sa-i 'lupa picioalele' si o sa-i taie 'alipioalele' lui 'Spili' ala(adica mie..) ca-i lau
cat despre pampers...nu vreti sa stiti cum ma chinuiesc.ma trezesc de 2 ori(pe la 2 si 5.30) sa o pun la olita.3 nopti succes,1 esec total..de fiecare data am agsit-o uda fleasca..schimba lenjeria,pijamaua..totul la 2 noaptea..sper sa reusesc.
Pupici
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Otiliav spune:
Dana, am uitat sa-ti raspund. Cred ca prin noiembrie au aparut cele cu Kittie, acum sunt pe terminate.
Noi ne-am uitat la un film vechi To catch a Thief, stam in patut si sper sa-si mai revina putin ca trebuie sa plecam pe la 3.
miria_cristina spune:
OTILIA - Ii poti da linistita medicamentele fara sa cronometrezi atata distanta intre administrari. Macar pana ii scade puseul febril, dupa care alternezi la o distanta suficienta 2 siropuri sau un supozitor si-un sirop. Eu i-as fi dat si un puf de gat cu tantum verde si albastru de metilen ca sigur are un rosu in gat la cum zici ca s-a manifestat.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Fetele care mi-o laudati pe fii-mea la desen , cred ca faceti misto de mine, dar nu ma supar.
Hai, sa ma plang si yo acuma!
Am observat de vreo saptamana ca Damianei ii apare un firisor rosu la ochisorul stang daca se uita la tv. Nu sta cu orele, da sta si atunci este atat de atenta de nici nu clipeste.
O mai atentionez eu: "mami, clipeste!"
Oare ajungem la ochelari?
Voi n-ati sesizat la ai vostri daca au uneori ochisorii mai injectati, ca m-am cam speriat.
N-ar sta cu ochelari de acuma sigur!
miria_cristina spune:
MIHA - Sa stii, ca si eu ma invinovatesc ca ma reped la ea poate uneori prea repede. Iar Damiana vine dupa aia la mine si-mi zice: "Ubila mea!" (iubita mea) ca sa ma impace si ma ia de gat. Atunci, cred ca eu ar trebui sa-i fac gestul asta si-mi pare rau c-o bruftuluiesc pentru ca, desi face nazbatii si il tine pe domnul NU in brate este totusi un copil cuminte.
Asa ca, te inteleg!
Dar si ei profita la maxim de slabiciunile noastre!
Sa fi sigura!