Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

quote:
Originally posted by betty78

quote:
Originally posted by Si bv

Andries, haideti la Brasov! te ajut sa cauti casa, apartament?

Poze

e deformare profesionala?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Hmmmm... nu chiar cauti un agent imobiliar?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cristina

Urmy, iti urez si eu la multi ani! Iar Tudor seamna cu mami a lui, frumusel foc.

Noi in weekend am fost mai ocupati, am fost la cumparaturi, la socrii. Sambata dupa-amiaza am lasat sotul cu copilu, si am fost la shopping in Unirii cam 2 ore, a fost tare bine, relaxant, nici nu mai stiam cum e. Duminica dupa-amiaza au venit niste prieteni la noi cu un baietel de un an si 8 luni si a cam curtat-o pe Antonia, a pupat-o si tot ii zicea "Maimai" si o mangaia. . In schimb, fata nu prea l-a bagat in seama.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_deea spune:

buna seara fete,

sunt cam supimai degraba ingrijorata. Bebele meu nu vrea sa mai manance. De doua zile cand il pun la san (odata la 6 h, in conditiile in care pana acum doua zile manca la 4 h din ambii sani) nu mananaca mai mult de 3 min dupa ceas dintr-un san dupa aceea efectiv se joaca cu sanul. Nu plange, doarme bine nu pare sa aiba ceva. exista posibilitatea sa se sature asa repede. Voi cele care alaptati va confruntati cu astfel probleme? Bebei vostri la varsta de 3 luni si 2 sapt cam cat mananaca? Se poate ca din cauza suzetei sa lase sanul ?(asa ma speriat o ruda, mi-a spus ca nu trebuia sa-i dau suzeta ca lasa sanul). Please, cele care alaptati voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Buna fetelor,sunt tare necajita,astazi,m-am dus la farmacie sa iau lapte si am alunecat pe scari si am cazut,am trantit si caruciorul dupa mine,noroc a facut sa fie bine protejat bb acolo ca altfel nu vreu sa imi imaginez ca ar fi patit,si mai rau ca nimeni nu a venit sa ne ajute,desi treceau oameni pe langa noi.Nu mai exista omenie,ma gandesc acum la cat de greu trebuie sa le fie celor imobilizati in carucior fara acele banale rampe de urcat.Bine ca nu are David nimic,m-a apucat plansu si nu stiam ce sa fac,dar el doar s-a rasturnat si era bine imbracat plus ca am aparatoare la carut.Multumim lui Dumnezeu ca ne-a pazit.

Offf ! bine ca sunteti bine! din partea noastra!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:

quote:
Originally posted by betty78

quote:

Andries, haideti la Brasov! te ajut sa cauti casa, apartament?

Poze

e deformare profesionala?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Hmmmm... nu chiar cauti un agent imobiliar?

Poze

nu , dar cu asta ma ocup sa zicem oarecum

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Piciulika !
Nana drum bun si multa sanatate lui Andrei!
Roxana sanatate lui Andrei!
Vazut poze cu bebici superbi!

rodicamaries iar nu ai PM activat si nu stiu cum sa te contactez! a sosit, ori inca nu? Ca ar trebui sa fie deja la tine !

O sera linistita va dorim!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by cristina_florea

Betty78tu ai intrebat acum cateva zile dar eu acum am citit, dar daca te plimbi pe Decebal de ce nu dai o fuga pana in 23?

cristina
cu Andreea(22.03.99)si Alexandra(18.09.07)

trebuie sa merg cu masina...dar cred ca o sa ma avant....dupa ce se incalzeste...ca nu ii palce lui bebe sa il pun in scoica infofolit

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pe fuga...baiatul are febra...de nu mai facuse de 3 ani...acum nu mai reusim sa scapam de ea

Rox sanatate puiului.

Nana drum bun

Urmy esti frumusica foc

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Phuuuu, ce rrupta sint, am terminat de strans prin casa. Raportam fetita cuminte care a papat frumos supica, ma bucur ca ii face placere, se face ca un porcusor dar ce conteaza...

Roxana ce face Andrei?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna. multumim de uraturi!
am pus poze...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/3%20luni/
va ofer o sampanie, un tort...
multa sanatate micutilor bolnaviori.
despre vaccinuri, eu sunt pentru!lui stef i-am facut cel de varicela si totusi a facut boala, dar o forma usoara. n-a avut decat 5 bubitze care au trecut repede. toti colegii de gradinita care nu au fost vaccinati au facut forme urate, cu bubitze multe, inclusiv in gura!de saracii erau disperati. asa ca eu spun ca am facut bine ca l-am vaccinat. la fel voi face si cu eliza.
andries - si eu vreau sa merg acolo, dar cu eliza dupa mine, ca n-am cu cine s-o las...anuntati-ma si pe minne, va rog cand mergeti.multumesc.
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput