praline belgiene (22)
Raspunsuri - Pagina 9
ardeiash spune:
carmito: imi pare rau sa aud de examu tau, ,dar nu te mai stresa, sigur ai alta sansa si totul va fi ok.. zmuah pentru curaj
s-auzim numai de bine! si
melinav spune:
Buna,
ma intereseaza si pe mine cazare ieftina in Bruxelles, pentru o noapte sau 2, aproape de Schuman.
Hotel sau garsoiere in regim hotelier.
Astept sugestiile voastre.
Melina
ardeiash spune:
eu nu am fost niciodata la hotel in brussels.. dar am gulalit acum si mi-a dat: http://www.weekendcompany.be/HotelPage.aspx?i=1006&p=ghn&h=200&gclid=CKbIjJWcx5ECFQaLEgodbE-F2g
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g188644-d260160-Reviews-Holiday_Inn_Brussels_Schuman-Brussels.html
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
Buna dimineata!
Am aterizat si eu azi-noapte din deplasare, inca sunt confuza.....nu prea stiu ce si cum....
Miri vin si eu dar as avea nevoie de un detaliu minor......unde? Poti sa-mi trimiti si mie un PM cu strada, numar, chiar si oras?
Va pup si ne vedem la Miri.
oanademunck spune:
Reviu de la Miri cu bateriile incarcate:!
Foarte bine si foarte frumos mai fu, o familie tare reusita mai formati voi, mai copii!:)Calzi, si prietenosi si gazde bune si parinti atenti si cu stiintza de edcatie in ale picilor!Am vazut un Bruno carlintzat si zgumbulutz, un Sacha ca sculptat in protelan,mic mic da voinic cat un botik de aric:) un Miri slabutz si peste tot prezent si un Silvian asa cum il stiam deja, tatic si sotz cum multe si-ar dori sa aiba!
Sa va traiasca baietii, sa va umple casa de veselie si inima de impliniri, sa se ajute unul pe altul si sa fie mereu aproape, pentru ca pe lumea asta a avea un frate aproape este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le poate primi cineva!
pusici, si io viu si la oficialitatile pentru al treilea, cand o fi sa fie-hehehe!
Bepii spune:
Subscriu si eu la ce-a zis Oana: Mi-am incarcat bateriile alaturi de fetele noastre motate si mi s-a umplut inima de placere si bucurie la vederea atator copilashi frumosi.
Bruno ne-a intampinat cu zambetu-i sagalnic care te topeste, Sasha cu niste obrajori trandafirii si dolofanei de-ti venea sa-l maninci iar Marie-Dominique frumoasa ca o papusa si darnica cu zambete la toata lumea. Sa va traiasca copilasii dragelor mele mamici fericite si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti.
Multumesc gazdelor primitoare, intotdeauna e o placere sa vina omu' la casa voastra. Imi sunteti cu totii tare dragi si fetele din grup de asemenea.
Abia astept urmatoarea intalnire la care sper sa fim cat mai multe.
Va pup si va doresc toate cele bune si un weekend super in continuare.
miri_mik spune:
eh, fetelor, acu ca am introdus oficial baietul in societate, ma simt si eu mamica implinita! i-am facut cunostinta chiar si cu o eventuala pretendenta, daca nu, cel putin partenera de herjoneli!
ma bucur tare mult ca v-ati facut timp si chef sa veniti sa ne vedeti! am fost coplesiti, la propriu de intampinarea voastra generoasa in viata, si cred ca pentru prima data nu am mai simtit ca ar fi important sa merg in romania sa le arat celor de acasa odrasla: acasa sunteti voi! tineti loc si de mama si de prieteni! si e extraordinar sa reusim sa ne vedem in numar atat de mare si de vesel de fiecare data! regret doar ca a fost atat de scurt:( ca eu nu ma satur de voi si in doua reprize v-am vazut atat de pe fuga incat incepe sa-mi fie dor de voi de cum iesiti pe usa!
madi, ai o dominique superba! sunt convinsa ca stii, dar poate ca nu ti-am spus-o prea des! ma mir la infinit de ce "georgiana" e, si de parutul ei spectaculos. si-mi place ca esti mult mai stapana pe tine, si nu-mi place ca te trag de urechi de cate ori am ocazia:) dar tu ma ierti si io te pup pentru asta! si ma bucur atat de mult ca ati venit sa mancati tort cu noi! si ca ati adus calutul care necheaza si lumineaza pe sub bluzele noastre d epijama la ceas tarziu de noapte:))
oana, jos palaria! ador felicitarea pentru bruno! adica ma uit la ea, o las jos, iar ma uit la ea, e atat de vesela si de vie si-mi place enorm! am s-o pastrez pana cand creste mare si-am sa-i spun: uite, asta vine de la tanti oana! in plus, trebuie sa multumim in cor pt ca ai fost atat de draguta si ne-ai adus-o pe dominique in vizita! muuuuah, de 100 de ori si inca de 1000 pentru motivele mele!
tania, trebuie sa spun ca azi, ca de obicei ai fost o frumoasa! dar tacuta, si asta m-a nedumerit putin. mi-e sa nu fie un necaz pe sufletelul tau sau sa te fi indispus noi cu ceva, dar eu vreau sa cred ca a fost doar oboseala de o noapte inainte! si nu pot sa trec mai departe fara un "multumim" imens pentru cadoul generos! muuuuuuuuah!
ror, tacuta ca de obicei...dar azi am avut o revelatie: cand am luat din mainile tale bolul cu lalele mi-am spus ca lalelele acela seamana cu tine: erau ordonate, tacute, dar d eun roshu atat de intens si de viu... apele adanci secrete ascund! imi cer scuze daca n-am apucat sa povestim mai mult, promit sa ma revansez cu proxima ocazie!
danyelana, "scobitorica" mea draga:) te alint, nu te supara pe mine! am ramas inca cu imaginea cizmelor tale ascutite in minte! esti o frumoasa sic! si-mi imaginez doarte bine ca cineva vrea sa se insoare si sa plece departe... de nu, il ia batsul stiind ca esti curtata de cine te merita! muuuuah!
mihaela si monica! am uitat cu totul detaliul administrativ, si anume sa va dau adresa! ca norocul ca cineva s-a sesizat... va multumesc din suflet ca ati venit sa ne urati drum bun in viata! cu atat mai mult cu cat aveti un program atat de incarcat. cum fu disney? probabil nu se compara cu umila noastra casuta, dar am apreciat enorm ca ne-ati trecut pragul! va mai asteptam cu drag!
ana si gps-ul:)va fi titlul urmatoarei intalniri:) gps-ul ca masina si femeia nu se imprumuta, nu se da la altii... fara manual d eutilizare:)) pupici fata frumoasa! si...intreb si eu asa, discret, cum de nu se fuma? fuse prea frig? kikiki! si...suzy, soricelul cantator cu luminite ne-a facut capul calendar, de unde deduc ca va fi una din jucariile preferate! cat despre zmeu... esti sigura ca era pentru bruno? am un presentiment ca ne va distra mai mult pe astia marii:))
ardeiash si condurul leopard! daca imi zicea cineva ca om discuta despre condurii cenusharesei:) si l-am mai pus si pe domnul sot sa-si dea cu parerea! sperca nu ti-a lipsit prea tare cozonacul si ca te-am ajutat sa te tii de "cura de slabire":) spune cinstit, nu fu bun torula ala? ca eu abi am asteptat sa vina seara sa mai bag un supliment, asa egoist:))aaaa, si vladut e ok? ca ziceai ca a dormit la amiaz si nu e bine... eu zic ca e de foarte bine! sper s anu ma insel.
nora si cuibushorul de pasaroi... imi sticlesc ochii cand ma uit la sticla de vin (bine, asa-mi sticlesc mie cand e vorba de lacrima lui ovidiu) pentru care iti multumesc in mod deosebit si pt care ma felicit ca te-am rugat s-o cari dupa tine din ro. ma bucur ca ai reushit sa vii, cu toate ca obligatiile familiale te-au indemnat sa ne spargi gasca: fun spoiler! kikiki! da io tot te iumbesc!
nina, carmen, scumpi si lucica...ne-ati lipsit! si mi-e o ciuda imensa ca nu ne fu dat sa ne revedem in formatie completa:( dar e greu cu atatea marii si tot atatea palarii sa ne punem toate intr-o oglinda (ce exprimare plastica frate!) totusi, pentru impresionarea adversarului, va vom pune neshte poze pe contul comun. special pentru carmen, costumshul de 3 luni d ela tine, ne sta foarte bine acu la culcarica:))
dragelor, inchei "elegia" cu un mare pupic in numele broscutelor mele (cea mica si verde care asteapta sa se coaca) cea un pic mai mare care incepe din noua sa faca niste carliontsi si cel si mai mare, observatorul de tusha, si al meu personal! si ma bucur ca sunteti prietenele mele!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anamana123 spune:
scriu si io pe scurt azi, pe lung maine( poimaine sau never, ca deja ma cunoasteti ce putoare sunt in ale scrisului).
miri, ti-am mai zis ca te invidiez ca esti tanara, frumoasa, devreme acasa(?!) si ai doi copii superbi, sa-ti traiasca, sa creasca mari!si mai ai si un sot cuminte foc!
buey, tocmai de mine te luasi cu tigarile???! yo, aia cuminte, care nu fumez niciodata decat atunci cand ma vaz cu fetele astea relele ( vezi nina, tania si oana) care ma bat si-mi indeasa tzagarea pa gatzi! fumez si io cum fumai si tu pa vremuri (alea iner-gravidoase)! una din joi in paste, la karaoke si ziua fumeii.
si cu gps-u' o sa va povestesc live, dc v-o interesa, ca am ajuns nu unde voiam, ci in brux, obosita franta din cauza emotiilor; eu ma luam dupa el si credeam ca-s aproape de casa mea, in kortenberg si de fapt eram pe nu stiu unde, in grimbergen, ca ma gandeam sa ma dau jos sa intreb marocanca ce-a trecut cu copi pe langa mine unde-oi fi si io! bai, noroc ca m-am invartit pana am ajuns io la pagode , dupa ce-am trecut printr-o zona industriala de ziceai ca merg in fundu' iadului, asa erau neshe furnale p-acolo... si al doilea gand imi fu s-o sun pe carmen, salvatoarea, saraca! norocu ' ei ca m-am scos la liman, ca dc nu...
asa...am ajuns intr-un final la pagode, si dc tot eram in capitala, si copilu 'cuminte acasa cu mamaie si desi muream de doru' lui, mi-am zis sa-mi vizitez sotu la locu de munca si sa-l invit la pranz in oras. ca trebuia s-o continuu bine dc tot incepusem bine dimineata cu minunatia aia de tort. si, ca sa va fac ciuda, asa am continuat pana acum, ca mi-a facut any o prajitura cu ciocolata...yami yami! ne-am lins pe deshte! vreti si voi????
mai, si i-am zis lui bruno ca zmeul e ca sa-l inalte cu tati! pe tine nu te-am mentionat ca nu mi te imaginam cu sacha la tzitzi alergand sa-nalti coloratu'. in film tu priveai, plina de dragoste si mandrie!
fetelor, ma bucur mult mult ca v-am vazut si pe voi, chiar dc nu am fost toate, si va pup (mai ales pe aia mica, roz, si cu parul mare - si nu esti tu aia, carmito, sa stii!!!:)) )
si sa ne vedem toate pe 8!
editez
va pup mult si pe cele care n-ati fost, mai ales pe picii bolnaviori ai ninei si aia mica de la scumpi din burtica si aia mare de la morgane de acasa!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ninaM spune:
`Neata !Scriu si io repejor ca nu am timp....la noi e groasa rau situatiunea.Suntem bolnavi copti si eu innebunesc in casa...dupa ce alex a avut febra 2 zile 40`,ieri i-a venit rindul Reinei...mi se rupe sufletul cind ai vad bolnaviori...azi noapte am inchis ochii vre-o 30 de minute cred...sunt rupta de oboseala si cred ca ma ia si pe mine raceala sau ce naiba o fi asta.
Imi pare rau ca nu am putut veni si eu la miri,dar ma revansez cind ma intorc di japan...si-mi mai pare rau ca nu o sa fiu cu voi de 8 martie...dar sigur o sa ne vedem cind ma intorc!
Gata,inchei ca Reina plinge si vrea numai in brate...va pup pe toate si aveti grija de voi sa nu va imbolaviti!
Pupici!
Mihaela1171 spune:
Buna seara fetelor!
Draga Miri, subscriu si eu la ceea ce au scris fetele mai sus, multumim pentru ospitalitate, ati fost niste gazde minunate. Sa va traiasca Bruno si Sacha, sa va bucurati de ei, si sa fie sanatosi.
Fetelor, ma bucur mult ca ne-am vazut, intradevar si eu mi-am incarcat bateriile, si daca se putea cred ca sporovaiam pana dimineata !
Nina imi pare tare rau ca Alex si Reina sunt bolnavi, va doresc multa sanatate si insanatosire grabnica!
Dragi pralinutze, pentru ca eu sunt singura acasa prima saptamana din Aprilie, ma gandeam sa o punem de-o pijama party, vineri pe 4 Aprilie !!!! Ce ziceti? Sper sa fiti disponibile
Va pup acum, noapte buna !