praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

10 dimineatsa carmen.
ardeiash, n-am maasina de paine da o sa am tort. ramane cozonacu pe data viitoare:)
scriu cu o mana ca sacha urla in urechea mea:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Maddy, la noua fara zece trag sareta in fatza la palatu matalutza sa fii cu printzesa pregatita ca-i dam bice direct:)
Miri, mama ma-sii de conopida....
Arde-i, mey io te pot prelua de la gara sambata te-as lua si de la imobil da mi-e peste mana:)
Karlingutzo, fata babei, io viu si sed doar o zi in care mi-e programu plin de aia zisei sa vii m'neata la aerogara. Sa mai dai o confirmare sa nu viu cu pralinele aiurea sa le manance mama pe tąti!

Ma deplasai ieri cu minunatu-mi caine la dresaj de show, pregatita la blugi strech (nu vad legatura da asa am crezut de cuviintza), cu paru superb lasat pe umeri, cu o gramada de bani in boznar sa platesc marele antrenament, cu catzelu periat in sensul cresterii firelor de par, cu alte cuvinte super pregatita de ce va urma!
Si conduc frate o juma de ora ca sa nimeresc intro teverna cafenea ce o fi fost cu un bar in mijloc, cu o multime de barbatzi la baru ala si cu neste caini de se plimbau prin juru barului cu tot cu stapani. Am bagat pe unu in seama (dupa ce am crezut ca-i casieru locului respectiv si ca o sti ce e de facut) ala m-a trimis in ring sa exersez, io m-am rusinat ca mi-era nu stiu cum sa alerg cu whisk pe acolo in strech si prin fatza barului plin cu bachusi. Si m-am intors acasa cu codisa intre picioare lipsita de orice avant si suparata tare ca-mi ramane cainele fara cupe si trofee. Naspa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ha ha ... vrei sa ne interesam de alta scoala 'nalta pentru uiskean?

sar'mana . la care gara ,bre? niersi

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Pupici, sunt la birou!

Vin si eu sambata, dar un strop mai tarziu.

Mergi la inceput

carmita si scumpi: v-am fost de folos sau nu?

nora ; cum e la munca? povesteste-te si noua ..

Mergi la inceput

happy vali's day to you ! http://www.linternaute.com/imprimer/nature-animaux/les-bouquets/image/6693.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

Pai cu ce? Da` daca te bagi la un pilit de unghii, maini si picioare iti voi ramane forever recunoscatoare

Tania multumesc mult pentru ajutor! Esti o adevarata pe toate fronturile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmita_baby

quote:

Pai cu ce? Da` daca te bagi la un pilit de unghii, maini si picioare iti voi ramane forever recunoscatoare

Mello motanelul iubit

Ardeiash iarta-ma, azi nu am fost in apele mele cele mai bune, adica cu alte cuvinte am picat un examen din cauza de prea mult stres si dupa parca am fost pe alta lume, mi-am adus aminte, multumesc mult de ajutor. Oricum eu de felul meu sunt o aiurita, dar azi e un din zilele de top mersi mult inca o data

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

Mello motanelul iubit

Ardeiash iarta-ma, azi nu am fost in apele mele cele mai bune, adica cu alte cuvinte am picat un examen din cauza de prea mult stres si dupa parca am fost pe alta lume, mi-am adus aminte, multumesc mult de ajutor. Oricum eu de felul meu sunt o aiurita, dar azi e un din zilele de top mersi mult inca o data

Mello motanelul iubit

Hai ca tot nu ti-am raspuns la intrebare, Doamneeeeeeeeee da m-a ajutat mult numarul!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna fetele,

De abia astept sa va vad maine la Miri
Si acolo o sa va urez in direct ce si cum la fiecare

Carmen, nu fii trista, o sa treci si peste asta, iar dupa aceea o sa ti se para un fleac. Acorda-ti credit si incredere, ca perseverenta stiu ca ai. Bafta

Scumpilici rotunjor, o sa te trag de urechiuse ptr. ca stai prea cumintica, mama. Si nu stiu cum se face, ca ai disparut din messenger-ul meu. Ia mai da-mi o invitatie ..... In rest, cum te simti? Ce-ti face goguta? Ai aflat ce o sa fie, sau e prea devreme, sau vrei sa fie surpriza? Pupici si sarcina usoara in continuare.

Noi diseara mergem la Bowling in Antwerpen Vorstermanstraat 8- 2000, ora 21. Mai sunt amatoare?
M-am dat cu rombelistele (fete dragute si istete de altfel), in lipsa de alte activitati in zona

Pupilici la toate,

Ror

Mergi la inceput