praline belgiene (22)
Raspunsuri - Pagina 7
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by oanademunck
repede ca-i pauza la 'wie wordt de man van phaedra':)Pe Mady o pot aduce eu sambata la Miri, no problem,vanturati doar o data batistutza in semn de acord si s-a facut:)
pupi
excelent! mai ramane sa vb cu madi! nah, ce repede le rezolvam!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ardeiash spune:
fetelor .. ia uitati ce necaz are familia asta.. http://www.rombel.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1297&mode=&order=0&thold=0
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Mah, fete, am avut pana la internet si nu am avut cum sa va spun ca am intalnit pe cei mai destepti belgieni in viata, la Bepii acasa. Mama, ce de complexe mi-am mai facut.
Bepii, mersim pt primirea si grija care ne-ai purtat-o, esti o gazda de milioane cu Swa cu tot !!! Daca se mai exista o data viitoare noi cu drag mai prestam un qiuz.
Vad ca sunteti active de altfel: karaoke, servicii, vizite, plecari pe alte continente ...
Petrecere frumoasa la Miri si zmotociti bine pe Sacha si din partea mea.
Pupici,
MadyG spune:
Abia astept sa va vad sambata!
Oana, multumim, fata, ca vii dupa noi!
Daca ai putea ,te-as ruga tare mult sa vii cu 5 min mai repede sa am timp sa instalez scaunul lui Dominique, ca sa nu intarziem dupa aia din cauza asta.Hai,ca mai am si pretentii ,dupa ce ca iti sunt datoare .
Si sa stii ca in curand n-o sa mai fiu nici blonda ,nici bruneta, ca la halul in care imi cade parul,nu se mai stie daca voi mai ramane cu ceva.
Va pup pe toate !
scumpi spune:
Salutare fete cucuiete,
Noi suntem bine, doar cu arsuri seara din cand in cand, iar in rest burtica creste.
Miri intr-adevar ai simtit bine, nu pot veni sambata:-(, primim bezoek si mergem de dimi la cumparaturi. Dar se va face vremea frumoasa si ne vom intalni mai des, si atunci nu voi pierde ocazia de a-l vedea pe Sacha.
Tania ma bucur tare mult ca ne-am vazut astazi. Si multumesc pt. tratatie
Mady multumesc pt. sms .
Gata acum va pup, ma fac confortabila pe canapea, petrecere frumoasa la Miri
http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png
Bepii spune:
Morgane, asculta la mine: sa nu-ti faci complexe pt ca ati facut fata cu brio la quiz! Diferenta de puncte dintre echipe a fost f mica. Iar daca pui la socoteala faptul ca ati avut de infruntat echipe de profesionisti in ale quiz-ului......chapeau!!! Ma bucur tare mult ca v-a placut iar daca e sa se mai intample un asemenea eveniment, ve-ti fi sigur pe lista invitatilor.
Carmen si Scumpi, ce ma bucur ca ne-am vazut azi!!! Chiar mi-era dor de voi. Am shopuit putin prin Mechelen si-i povesteam lui Swa ca dintre toate tricourile alea probate, toate ne-am ales acelasi model desi eram in cabine diferite. Deci la prima intalnire ar fi haios sa ne si imbracam cu ele!!!
Fetelor, abia astept sa ne vedem sambata la Miri!
Ror, am hotarat, vin cu trenu. Deja am mai fost la Miri in felul asta asa ca stiu cum sa ajung. Ramane sa stabilim cu ce tren. Tinem legatura.
Acu va pup pe toate si s-auzim de bine!
PS: Ardeiash, cutremuratoare povestea postata de tine. O sa contribui pt ajutorarea acestei familii.
Pupici.
ardeiash spune:
si io abia astept sa va vad..
Miri: daca-m iaduc io aminte am vorbit despre posibilitatea "nasterii" unui cozonac la tine. mai este cazul ca sa stiu sa ma pregatesc... ai masina de paine?
ati vazut-o pe "Crisa lui Nora"? e superba
http://www.rombel.com/modules/Forums/admin/index.php
carmita_baby spune:
bai fetelor ce ma oftic, ca aveam sansa de a-i cunoaste si pe Sascha si pe Dominique. Apropo la ce ora va intalniti la Miku`? poate va fac vreo surpriza
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
mai carmito,, ai ajuns ca mine ca nu retin niciodata orele
la 10 era