praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Decs spune:

Buna fetelor,

Caut niste informatii despre posibilitatile de cazare in Bruxelles pe perioada unei vacante de doua saptamini cel mult (la inceputul lui aprilie). Mi-am facut "temele" si am cumparat ghiduri turistice, dar dupa descrierile sumare ale hotelurilor, nu ne putem hotari pentru rezervari. Ati putea sa-mi recomandati niste hoteluri? As veni cu tot familionul care include doi copii (fetita de aproape doi ani), deci cautam un oarecare confort...
As aprecia daca ati avea timp sa-mi faceti citeva sugestii.
O seara placuta... oups, la voi e noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Mai Miricule, pai ce-mi facusi? Cazuta in contemplare si analize profunde, muta de admiratie, ptr voi- o familie frumoasa in toate sensurile (de la cel mai mic pana la cel mai mare :) ) si buna ca exemplu pentru fiecare dintre noi. Asa ca ce rost isi mai au cuvintele?
Tu esti o gazda perfecta, plina de energie, radiind frumusete, fericire si implinire, calitati pe care nu oricine le are. Iar Silvian e un sot si un tatic deosebit, cum nu sunt multi.
Eu va doresc sa fiti fericiti in continuare, sa "cresteti" armonios si sa va bucurati de cat mai multe momente placute impreuna, in formula completa.
Mi-am bucurat ochii si sufletul si cu frumusica Dominiqe, o mica Dulcinee. Madi, sa-ti creasca mare si sa te bucure si pe tine si pe George cat mai mult cu dragalaseniile ei.
Fetelor, dragelor, ma bucur ca v-am vazut, asa printre conversatii frante si tort delicios.
Pupici la toate si saptamana frumoasa!!!!

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sal'tare!

miri si silvian, chapeau! ca de obicei.. m-am simtit excelent la voi.. stiati ca peretii vostri transpira caldura si dragoste? sau pluteste-n aer?! n-am sesizat de unde vin.. da vin.. si-nca in cantitate imposibil de neobservat! saru'mana
mai miri.. cozo era pentru voi .. ma gandisem ca v-o fi pohta.. dar tortu fu bun.. manca-l-ar mama ce bun fu! asa ca no regrets.. stai linistita..
cu condurii ... tot n-ai intels ca mi-ar fi placut sa aiba un toc putin mai mare.. dar n-are rost sa mai egzplic acushica

mihaela : suna bine propunerea ta... iote ca iar vin cu propunerea de cozo live.. sau e obsesie? ultima oara am facut la craciun.. a ,, deci nu-i obsesie..

nina; va tin pumnishorii sa va faceti bine si indeasa-te cu vitamine, ceai , miere, lamaie sa nu te-mbolnavesti si tu !

carmit: sper ca ti-a trecut supararea!

biz la tate bombonicile@!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, am o rugaminte, verificand ajenda ca sa trimit felicitari d epashte, imi lipsesc la catastif adresele: ardeiash, carmen, scumpi, mihaela si danyelana. va rog eu mult si frumos, puneti mana pe un PM si scrieti adresele (azi de e posibil) ca sa nu raman cu "ajenda cheala":)

mihaela, in principiu, io zic DA! vreau petrecere in pijima:) doar s apriceapa maica-mea ca ea os a fie aici pe vremea aceea:))

am fost cu gaga la medic...are canalul lacrimal infundat. si beton de beton (canalu ca canalu...) de cand a deschis usa domnu' doktor numa in olandeza o tinea! olandeza frate la turatie 66 de m-am ametit si fastacit si el a zis asa... intr-o doara...pai putem vorbi in franceza (in cabinetul din dilbeek...ash!) si l-am intrebat daca are rabdare... a zis ca da, si da-i, explica ce are copilu (piele iritata, ochi inflamat chestii) in flamanda! jiiiiiiiiiz, sunt mandra d emine, da ma doar eun cap!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Decs: pe prima pagina a pralinelor este o lista . ai consultat-o?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Ardeiash si Miri ma bucur ca sunteti diponibile, cat despre cozonac.......BINEINTELES!!! mai incape discutie.....doar ca eu nu am reusit niciodata sa fac nik la masina mea de paine, nici macar ...... paine! si nu stiu daca suntem noi novici in ale tehnicii sau....chiar nu functioneaza! Dar nu-i nimic o rezolvam noi!

Ardeiash iti mai sunt datoare cu ceva informatii, scuze pentru intarziere: Sagetator, 28.11.1971, economist, Bucuresti, Kampenhout si.....rontaitor de cifre; mamik d-ra Monika, 18.03.2000.

Acum pupici si spor la treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna fetelor!

Si eu tot in Belgia sunt de vreo 6 ani insa abia acum cateva zile am aflat de forumul vostru. Asa ca ma bag in seama

Si incep cu o problema: de curand am fost cu fetita in ro, singurele fara tati, si am avut probleme la vama cu procura cum ca putem pleca din romania. In primul rand mi se pare aberant sa te duci cu copchilu o saptamana si apoi sa trebuiasca sa prezinti hartii ca sa te lase sa pleci acasa! Anul trecut cica nu e tradusa in romana. Anul asta m-am pus frumusel la calculator la tanti la primarie si am scris si texte in romana. Acuma alta'n ... preotesii, ca de ce nu are apostila! Astia ma omoara cu zile... Pentru o prostie de hartie sa faca atata caz. Nu putem dovedi ca suntem rezidenti aici si gata?!
I-am explicat problematica vamesului si mi-a sugerat sa o fac pe fetita belgianca si am scapat de hartie.
Deci vin cu intrebarea: stie cineva vreun caz de parinti romani cu copii belgieni? E posibil sa obtii cetatenia numa pt copii? Si ma refer la dubla cetatenie.
Nu de alta, da mi se pare aberant sa te ameninte ca iti opresc propria progenitura in vama!

Si ca sa imi inchei jeluirea: nici anul trecut si nici anul asta nu a verificat nimeni ca eu sunt mama fetii!!! Ca pe pasaport nu scrie si eu si fi-mea nu avem acelasi nume.

Alina

Vacanta cu Laura in Romania: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116326

Mergi la inceput

bine-ai venit alina! mama esti de 6 ani aici si abia acum ne-ai descoperit!!??? sa-ti traisca laurica!

nora mama, cica n uesti secretoasa.. dar anul nasterii nu l-ai zis!!

mihaela; fetita ta e nascuta in aceiasi zi cu ana..

mei uitt mereu... daca vrei sa faci paine suta la suta reusita.. iti vand un "pont" : mergi la aldi.. acolo gasesti pachete de faina mixata cu drojdie, sare.. si tot ce trebe.. gasesti paine completa , cica, ciabatta, alba neagra.. samd... eu iti recomand ciabatta. e super buna .
vii acasa : rastorni 300g apa in cuva masiniii.. apoi pui pachetul de faina de 500g si dai drumul la masina la progrmaul basic.. asta e tot.. deci nu trebuie sa faci nimic.. apa si faina mixata. .iti iese super buna .. ia incearca si ai-mi
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Scumpele mele,incep prin a va trimite sute de pupici , pentru ca ati fost pt mine ca o gura de aer proaspat dupa lunga perioada in care am hibernat,m-am simtit minunat cu voi si ii multumesc lui Mirik pt ca ne-a dat ocazia sa ne intalnim in asa fel incat sa vin si eu cu printesita.

Pt gazde, ce as putea sa spun mai mult decat ca de la ei nu m-as mai da dusa ,si asta de fiecare data cand mergem .Un extra mare multumesc lui Silvian , pt ca nici nu l-am rugat macar si a avut grija ca Dominique sa fie bine instalata in scaun,ca un gentleman ce se afla. Va multumesc , dragilor, pt primirea voastra calda ,si multi pupici pt ingerasii dragalasi - viitori prietenuti ai lui Domi.

Fetele , sunteti niste dragute si niste frumoase, care mai de care , ca nici nu stiu cu cine sa incep,va multumesc din suflet pt cadourile pt bibita mea, sunt asa frumoase ,ca -vorba Norei, imi vine sa le port eu.

O dedicatie speciala pt Oana cea dulce,care ne-a dus si ne-a adus si ne-a ajutat sa caram tot calabalacul aferent, si pe care o rog sa scrie mai des ,ca mie,cand ii citesc mesajele de pe forum , imi vine sa-mi aduc si cafeaua s-o beau in fata computerului,ca am acelasi sentiment ca si cand as citi o carte beton.

Anuta scumpa , ce te invidiez eu pt parul ala misto al tau, nici nu stii,si pt ca esti soferita , de asemenea.
Daca ai 2 ore libere sapt asta,te -as ruga tare frumos sa vii sa-mi grijesti de prunca pana ma duc la minunata mea dentista, iti multumesc de pe acum si te pup dulce !

Taniuca ,mandru tre' sa fie Swa de tine, fata draga, sa stii ca ar trebui ca madame Posh sa-si ia numele de la tine,nu tunsoarea ta de la ea, esti tare , tare faina!

Roruts, se vede ca esti o fericita, radiezi si te faci tot mai frumoasa, cu prima ocazie cand ma intalnesc cu baiatul tau o sa-l felicit pt ca are asa grija de tine.

Danieluta, tu esti ca si iesita din vreo revista de moda, altceva nu -ti mai zic,in plus ai si talent la copilasi, si lipici,stii sa faci si poze superbe, te pupam mult!De acuma ,cand avem ceva evenimente in familie, sa vii sa ne faci poze ca sper sa ies si eu mai frumoasa in pozele tale.

Ardeiash ,tare m-am bucurat sa te vad si sa stam un picut la discutii, sa stii ca-ti sta f bine cu parul asa cum il ai acum ,si culoarea e f frumoasa.

Nora , mi-a facut o deosebita placere sa te cunosc in sfarsit,esti o dulce si sper sa ne mai intalnim cat de curand si sa avem mult mai mult timp de povestit.

La fel si pe dragutele de Mihaela si Monica,ma bucur ca v-am cunoscut si sper sa avem ocazia sa ne mai intalnim si sa ne cunoastem mai bine.

Fetele absente, mi-ati lipsit , sper sa va revad curand!

Si ,pt toata lumea, VA ASTEPTAM SI PE LA NOI!

Va las acum, ca mai am putin si cedez de epuizare daca nu se intoarce tati mai repede .

Multi ,multi pupici de la piticuta Dominique si de la Madi.

Mergi la inceput