praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Vad ca-i miscare pe aici!

Am fost la afspraku de in vitro, a durat 'doar '4 ore, am plecat de acolo cu o durere imeensa de capac, cu o punga de medicamente, un sac de serinigi, foi, hartii si un pix;)Si de unde eram pregatita doar de o simpla conversatie am ajuns si la ecografie (dragutz doctoru da nu facea pereche cu noul calculator-ecograf la care se juca in timp ce io stateam intr-o pozitie similara cu a cainelui meu cand il scarpin intre picioare hehehi)). Si ca sa fie treaba completa m-au bagat in grupu B (grup de studiu cu alte cuvinte ajut stiintza pe corpul meu da nu-mi pare rau! Din a doua zi a menstruatiei aviatoare incepem cu injectiile (asta daca nu imi schimb parerea pana atunci hehe),si teoretic daca ar fi sa ne luam dupa schema de pe hartie ar trebui ca implantul embrionului sa se faca de ziua lui al meu, rezultatul ca sunt insarcinata ar trebui sa il aflu de ziua mea si de nascut intre Craciun si Anul Nou!Da sa trecem noi de luna viitoare si om mai vedea pana una alta doar cu o armata de proci de guineea ma pot lauda!

Maduk, fu o placere ma sa duc printesa!Asea dragutz si mica si roz m-am simtit de parca am dus o bomboana cubaneza la intalnirea cu o cutie de praline;)Si te voi revizita ca mi-a placut ;!
Alina, welcome! Ma bucur ca ni te-ai alatura!Habar n-am sa-ti raspund la ce ai intrebat, da iti traspund cum raspund io in general fara legatura cu subectu 'totu va fi bine, mainile in aer si striga cu mineee!'
Miri, wehere are youuuuuuuuuuuuuuuu?!!?
Mihaela, eu nu pot veni la pijama party , nu de alta da ziua aia e o zi speciala pentru mine ca deviu o duoamna in varsta de 30 de ani!
Scumpi?!Fata intre si tu pe aici si mai zi-ne cum iti e si ce face bebelina (klopt dat?!:)Pana mai dai vesti, Sanatate Maxima!

ma mai sunteti o groaza si as avea ceva de zis la fiecare da ma duc la papat
allez zimbabuie, bafta la tot tribu de la mic la mare!
zmuah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Bai voi descrieti paradisul pe pamant, incep sa am regrete ca am lipsit de la marea intalnire.

Am inteles sa traiti comandant Miku` , raportez: PM ul este pe drum si va sosi din clipa in clipa

Mihaela in principiu sunt libera pe 4 aprilie, insa nu iti pot spune cu siguranta, in cazul in care nu arde, spun prezent.

Si acum ca zisasi de `arde` nu putui sa nu ma gandesc la o draguta care in ultimul timp a fost foarte ocupata, Lucica. Ce mai faci tu bre? E totul ok cu domnia ta?

Oana ce sa iti zic? Doamne ajuta sa ti se implineasca dorinta! Iti tin pumnii

Mady of of of de cand ma tin sa ajung pe la tine, da promit ca o sa ajung pupici pentru Dominique, care by the way nu-mi vine sa cred cat de mult par areeeeeeeeeeeeeeeee, toata lumea cred ca se mira, na ca avem ceva in comun

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Alra, bine-ai venit!
Si noi trebuie sa ii facem pasaport si certificat fetitei noastre,ma rog, in ordine inversa, prima oara certificatul.Stiu si eu ca sunt probleme la vama la intoarcere.
Din cate stiu eu, copii belgieni cu parinti romani nu exista,pt ca in Belgia functioneaza "le droit du sang" cand e vorba de cetatenia copilului, si nu "le droit du sol", deci degeaba e nascut aici, ca ,daca nici unul din parinti nu e belgian,copilul e tot roman.Pe mine ma intrebau unele rude din tara , de ce nu facem fata begianca...
La 18 ani copilul isi poate solicita cetatenia, daca in tot timpul de pana atunci a locuit in Belgia.
Doar daca renuntati la cetatenia romana, si nu mai sunteti copiii lui Stefan cel Mare,va dau astia cetatenie belgiana ca apatrizi .Glumesc, dar am auzit de cazuri de-astea, cand ma scoleam si eu la cursul de integrare sociala .

Pupiciuti la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Oana, sa-ti dea Domnul mult noroc ,sa te vedem cu burticuta dupa ziua ta!Mare figura esti ,rad p-acilea de trezesc fata cu ochii-n postarile tale.

Carmencita, de cand tot zici ca vii,mama mama... te rog sa-ti faci o zi libera pt noi si sa vii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Originally posted by MadyG

Alra, bine-ai venit!
Si noi trebuie sa ii facem pasaport si certificat fetitei noastre,ma rog, in ordine inversa, prima oara certificatul.Stiu si eu ca sunt probleme la vama la intoarcere.
Din cate stiu eu, copii belgieni cu parinti romani nu exista,pt ca in Belgia functioneaza "le droit du sang" cand e vorba de cetatenia copilului, si nu "le droit du sol", deci degeaba e nascut aici, ca ,daca nici unul din parinti nu e belgian,copilul e tot roman.Pe mine ma intrebau unele rude din tara , de ce nu facem fata begianca...
La 18 ani copilul isi poate solicita cetatenia, daca in tot timpul de pana atunci a locuit in Belgia.
Doar daca renuntati la cetatenia romana, si nu mai sunteti copiii lui Stefan cel Mare,va dau astia cetatenie belgiana ca apatrizi .Glumesc, dar am auzit de cazuri de-astea, cand ma scoleam si eu la cursul de integrare sociala .

Pupiciuti la toate fetele!

mady- tu daca esti cetatean roman poti aplica pt cetatenia belgiana fara pb(daca indeplinesti conditiile), nu vei pierde cetatenia romana. numai daca erai belgian si aplicai pt cetatenia romana pierdeai cetatenia belgiana( ei nu recunosc dubla cetatenia ca noi) dar cred ca se va schimba si la ei.
fetele- va citesc din umbra. oana cunosc 2 situatii similiare cazului tau si au niste copii superbi. nu am apucat s-o felicit pe mirimik pt baietel asa ca o fac acum
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, scriu si eu in mare fuga, sa va zic ca m-am simtit foarte bine cu voi si ca mi-ati placut toate (cu ceva plusuri pentru Sacha si Dominiquesi cu parere de rau ca nu l-am vazut si pe Bruno)si ca voi, Miri si Silvian, sunteti gazde dragute ca de fiecare data!

Pupici, pupici!

Duminica seara am scos-o pe Crisa si ai ei in oras, in Grand Place. Le-a placut dar aleia mici ii este rau in masina, a vomat, cam naspa... Si m-au surprins cat de stresati sunt inca, cat de mult o protejeaza (micuta nu urca nici macar o bordura, asa cum facea cand avea tubul ala ca sa nu i se desfaca tubuletul). Doar ca au ramas asa, sper sa le treaca repede ca altfel streseaza copchilul...

Bisous,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna la toata lumea!

MadyG, daca ai nevoie de informatii pentru certificat de nastere-pasaport iti stau la dispozitie caci si noi am facut toata hartzogaria acu un an jumate pentru Laura. Eu stiu ca noi in momentul acesta putem cere cetatenie belgiana oricand caci suntem de 6 ani aici (si cred ca minimum = 3 ani zilele astea), deci ma gandesc ca poate si fi-mea.

Ardeiash, nu am dat de voi pentru ca sunteti foarte ascunse. Grupurile de rezidenti sunt bagate sub sectiunea timp liber/vacante si nu prea iti da prin cap sa cauti pe acolo. Sau cel putin mie nu mi-a dat

V-am citit un pic din urma si mi se pare super tare ca va intalniti. Mama, faceti si cozonac?? Singura incercare a mea de a face cozonac s-a soldat cu un esec de care s-a ras luni de zile (oamenii rai!) - uitasem sa pun ulei. Mie imi iese bine doar prajitura Diplomat asa ca ma limitez la ce stiu.
Dar vad ca majoritatea sunteti din Bruxelles, eu stau undeva intr-o fundatura: Maldegem, pe soseaua care leaga Brugge de Gent, paralela cu autostrada.

Numai bine!
Alina

Vacanta cu Laura in Romania: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116326

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Chiar ca-i miscare pe aici!
Mihaela, eu din pacate nu pot veni la pijama-party ca voi fi in tara. Plec pe 3 aprilie si ma intorc pe 12. Imi pare nespus de rau dar asta e! Ramane pe alta pijama party ca sunt sigura ca vor mai fi.
Oana, draguta, iti doresc sanatate multa si sa-ti ajute Dumnezeu sa ti se implineasca dorinta.
Se pare ca a inceput sa circule un virus prin grup, acela care face bebei. Sper sa se "molipseasca" si celelalte praline se stiu ele care
Morgane, intr-adevar, esti cam absenta in ultima vreme. Ce faci, esti bine? Nu ne mai spui nimic despre voi?
Alra, bine ai venit in grupul nostru!
Ti-am citit postarea cu calatoria voastra in Romania si mi s-a parut foarte frumoasa. Ai talent de povestitor deci pot spune ca numarul de talente literare din grup s-a marit. Laura ta e copia leita a Reinei, fiica lui Nina.
Pacat ca esti asa de departe de noi, altfel ne-am fi vazut la una dintre intalniri. Dar cine stie.....
Nina, voi ce mai faceti, cum va mai simtiti? Mai sunteti bolnaviori? Sper ca sunteti spre vindecare. Cand ziceai ca plecati in Japonia?
Miri, intr-adevar cand am fost la tine eram cam obosita dupa numai 4 ore de somn cand eu sunt obisnuita sa dorm cam 8 ore pe noapte. Dar am recuperat dupa amiaza si a doua zi cand n-am facut decat sa ma uit la tv si sa dormitez. De, batranetile, ma refac mai greu.....
Fetele mele motate va pup pe toate inclusiv cele nementionate mai sus si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mathilda, multumim frumos! e o suspriza placuta sa vedem c anu ne-ai uitat desi am fi vrut sa te cunoastem si personal nu doar asa, scriptografic. voi cum sunteti? bine?

alran uelcam printre ciocolate. absolut, trebuie sa participi la intalniri hoe meer gekken, hoe meer vreugde:)))

nora, ghici! zambilele mele cresc "ca din apa"!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Decs spune:

Multumesc, ardeiash. Am incercat adresele de pe prima pagina, dar din pacate nu pot sa le accesez pe toate. Se pierd site-urile prin ocean, probabil.

O zi buna!

Mergi la inceput