praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

"nseara fetelor!

Oana si Bepii imi pare rau ca nu sunteti disponibile pe 4 aprilie, dar din alt punct de vedere ma bucur pentru voi ca va veti distra oricum.

Oana esti super haioasa la povestit imi face o reala placere stilul tau; iti doresc multa bafta si sa ti se implineasca dorinta cea mare

Nora ma bucur ca le-a placut plimbarea Crisei si familiei ei, cat despre stresul parintilor probabil ca v-a mai trece ceva timp, iti dai seama ca ei au fost 'in priza' de cand se stiu ! Cum merge job-ul tau?

Nora iti simtim lipsa, ce mai fac copii tai? Ma manaca degetele sa te sun ......dar nu stiu nr. Nu-i nik' data viitoare recuperez telefoane si adrese de mess de la toata lumea ! sic !!!

Scumpi tu cum te mai simti? Esti bine?

Acum va pup pe toate, noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

fete, sunt bine, bine ...
Am fost in zugraveli, sedinte, teme pt acasa si crize de pubertate.
Miha, ma inscriu si eu pt pijama party.
Carmita, merci ca m-ai sunat si ca ai grija de mine. Ce ma faceam fara tine? Cand mai poti da acel examen? Sa le arati tu ce poti.
Va citesc zilnic, chiar daca pe diagonala si daca scriu rar nu inseamna ca va iubesc mai putin.
Fete, sa mergeti sa vedeti "The Kyte Runner" ...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

`neata!Am reusit in sfirsit sa ma dau jos din pat dupa doua zile in care am fost la pamant...doamne,tare greu e sa fi bolnav!E prima data in viata mea cind am fost in asa fel sa nu ma pot ridica din pat si sa dorm 2 zile continuu...dar azi mi-e mai bine,iar copii sunt bine si ei...ce-a fost mai greu a trecut!
Carmen,Ana,Daniela,va multumesc din suflet pt tot...sunteti niste adevarate prietene!O sa va aduc cite un samurai din japoniarecompensa.
Noi ne pregatim de decolare ,cu toate ca nu m-am refacut 100%...sper sa fie bine !Vineri dim plecam...ce vreti sa va aduc din japan?Sa nu-mi cereti gheise ca miku ca p-alea chiar nu le pot baga prin geamantane.
Gata va las acum...ma duc sa-mi fac un ceai.
Va pupicesc si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Nina, insanatosire grabnica tie si copilashilor si drum bun catre Japonia. Sa va intoarceti sanatosi si cu poze multe.
Pupici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Alra, bine ai venit in grupul nostru!
Ti-am citit postarea cu calatoria voastra in Romania si mi s-a parut foarte frumoasa. Ai talent de povestitor deci pot spune ca numarul de talente literare din grup s-a marit. Laura ta e copia leita a Reinei, fiica lui Nina.
Pacat ca esti asa de departe de noi, altfel ne-am fi vazut la una dintre intalniri. Dar cine stie.....

Mersi, mersi, m-ai facut sa ma imbujorez . Vorbim de cineva care a invatat comentariile la romana pt bac pe dinafara si a carui lucrare la bac la mate a avut mai multe pagini decat cea la romana Mi-au zis de la redactie ca in cazul in care povestea mea e apreciata pe forum mi-o fac articol, hihi.
Offf, Laura ... Laura mea se comporta pe langa ceilalti copii ca si cum ar avea un ardei iute infipt pe post de supozitor. Da nu ar da-o mami nici pe trei dinaia care stau cuminti pe scaun si plang cand le iese mami lor din raza vizuala. Ne tine in priza!

Miri_mik, mersi de invitatie. Sunteti foarte dragute, nici macar nu ma testati daca nu sunt vreo psihopata si ma si chemati la voi.

Numai bine la toata lumea!
Alina

Vacanta cu Laura in Romania: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116326

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

'neata buna,

mai, fetelor,am crezut ca fac cu nervii azi-noapte, am avut niste dureri atroce de stomac, ficat sau ce organ din sistemul digestiv o fi fost , bai, da' ma durea mai naspa ca asta-vara cand am fost internata ; nu ma puteam nici intoarce de pe o parte pe alta, fata imi plangea de foame,iar mintea mi-o luase deja razna, ma gandeam ingrozita ce fac cu copilul , ce ma fac daca ajung la spital...alea alea... i-am trimis lui George un mesaj , ca sa faca bine sa dea terenurile alea de pomana ,ca nu ma intereseaza, a rezolvat cu actele ,n-a rezolvat, sa vina odata ca eu innebunesc; dupa cateva minute ma suna si-mi zice "fata, ai putina rabdare , ca pe la 11 va strang in brate";eu- "care 11, ce 11 ,ce prostii vorbesti?" , dupa cum la mine sinapsele se fac mai lent in momente importante ;deci, de unde duminica imi spusese ca saptamana asta sigur nu reuseste sa termine cu hartogaraia si mai are ceva de stat pe la Oashington,Roumeinia, acu' il asteptam din clipa in clipa sa soseasca, yupieee !Cica avusese de gand sa ne faca o surpriza, sa vina asa, pe neanuntate.
Acu' totul e ok , nu mai am nimic, in plus mi se pare ca m-am crizat ca o nebuna aiurea-n tramvai.

Bun, va pupic pe toate si va doresc o saptamana placuta in continuare !

Mathilda, da, stiu ca poti sa ceri cetatenia belgiana si s-o pastrezi p-aia romana;, dupa 7 ani o primesti sigur si fara prea multe manevre, dupa 3 ani tu poti sa faci cerere ,dar e mai anevoios drumul ;eu ziceam doar in gluma de faza cu apatrizii , dar cu statut de apatrid sau refugiat politic procesul e mai pe scurt, ca Belgia e mama ranitilor in cazuri din astea.
Tu ce faci?Povesteste-ne cum e in Canada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Nina scumpa, ma bucur ca sunteti mai bine, va doresc drum bun si sa va incarcati bateriile in Japonia!Va pup cu drag!

Io-te ,am ajuns si eu la al 100-lea mesaj dupa 2 ani de cand mi-s membra,nu mi-ar fi de deochi!
Ardeiash dragalas, pazea ca te ajung din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by Decs

Multumesc, ardeiash. Am incercat adresele de pe prima pagina, dar din pacate nu pot sa le accesez pe toate. Se pierd site-urile prin ocean, probabil.

O zi buna!

numai formula 1 nu functiona. insa iti sugera linkul corect. restul toate functioneaza.. care nu merge la tine?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Nina ce ma bucur ca va simtiti mai bine !!!Drum bun spre Japonia!
Mihaela subscriu pt. 4 aprilie si sper ca nu va interveni ceva intre timp.
Oana iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti tu!
Miri am auzit ca ti-a dat Carmen adresa mea, ai scris-o in agenda?
Alra bine ai venit!
Luci ma bucur sa aud ceva vesti de la tine chiar ma gandeam ce s-a intamplat de nu mai scri.
Mady ce bine ca a venit sotioru' mai repede decat era prognozat!
Fete eu sunt bine, chiar nu ma pot plange, luni am fost sa-mi ia sange pt. analize si in seara asta mergem la eco, de-abia astept!
Oana nu stiu inca ce este, sper sa pot afla in seara asta, daca nu, o sa aflu pe 13 martie. Miha, multumesc de intrebare, esti o dulce

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mai mensen, vine vine primavara de se scrie pe aici de parca am fi toate in armata numarand AMR-uri!

Fost la scoala, am aterizat direct in modului patru atsia-s tampiti ma trec modulele asea poate aiurea cand io abia nimeresc imperfectu. Azi am ras sa mor (prima mea zi de scoala si scoala a inceput de o spatamana)cand am auzit ca-s in nivelul 4!Da am bagat si io din alea cu qui qui, c'est vrai si pt ca am citit ce scria Maddy am bagat-o si pe aia cu le droit de sang ca se potrivea-n context

Am uitat sa va zic am fost domenica la Star Wars in Tour&taxi. Care are copchii sau barbati pasionati de din astea va recomand sa va duceti, sunt item-uri din colectia particulatµra a lui George Lucas, trece Darth Vader pe acolo cu warriorsi, sunt rochiile lui princes Amidala, si mai ales este Jabba the Hut!

Lucica, bien ai revenit!Pupi de la Whisk la Botje!Chiar azi citeam in tren de 'tHE Kyte runner'(cel cu povetsea din afganistan, nu?)
Scumpi, bafta la echo in seara asta!La ce burtik evoluat aveai tu la ultimlul kara cred ca in seara asta nu vedeti nu doar sexu la bebe ci va zice si o poezie!Bafta sa fie!
Nina-San si compania, bine ca v-ati refacut, sa aveti parte de un vacantz superb in japon, si transmite-le japonezilor asta: hashigo,KumaTe, Shaberu si mai ales asta:NejiMawashi..... hai ca rad pe aici sa mor, de aia am si editat. Lasand gluma la o parte zbor placut si salutari la imparat !
Restul fetelor, pupicei
gata ma duc la calcat
zmluah

Mergi la inceput