praline belgiene (22)
Raspunsuri - Pagina 13
danyelana spune:
Salutare ciocolatele minunate,
Abia acum reusesc sa scriu
Miri, vreau sa-ti multumesc pt primirea calduroasa de sambata si nu ne mai venea sa ne dam duse ca tare mai fu bine. Sacha e un scump mic si dulce si cuminte iar fatiorul Bruno un carliont dragalas.
Mady, ma bucur ca am facut cunostinta cu domnisoara "georgiana cea roz" si ma minunez cat e de dulcica si cat de mult par are. Poate voi reusi sa va fac si o vizita la imparatie intr-una din zile.
Iti multumesc de complimente si m-ai facut sa rosesc.
Pupici la restul cutiei, ma bucur ca ne-am vazut ca trecuse destul de mult timp in care nu mai iesisem. Pe absente abia astept sa le vad pe 8 martie la Karaoke.
Oana, iti tin pumnii pt tratament si sa se implineasca dorinta ta cea mare.
Pupici
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ror spune:
Alra, bun venit si din partea mea
Nina, insanatosire grabnica si vacanta placuta peste mari si tari.
Oana, bafta pe toate planurile, de la 1 la....n
Carmen si Scumpilici, asa care va sa zica, actionati din umbra, 007 in actiune! Si raportul cand mi-l dati? Pupici fetelor
Miri, ca de obicei, la inaltime. Multumesc din nou
Ror
morgane spune:
Salutare, fete!
Mey, Miri, ma gandeam eu asa ca dupa ce aduni adresele de la cucuiete sa le pui frumos intr-un excel file si sa mi le trimiti si mie ... Ik heb lef, niet waar?
Oana, Botje e rosu de beschaamd ce e. In curand il intrece Wisky in talie. Mai tii minte cand iti spuneam sa ai grija la transportul cu avionul ca peste 5 kg ii baga la cala, si tu ziceai ca mai e pana atunci. Nu cred ca mai incape in garderoba ursuletului.
Chiar asa ma' ala micu', ai burtica proeminenta? Fa si tu o pozica din profil si trimite-o in eter.
Fete, ati facut poze printisorului? Ca le-am cautat pe net si nici urma.
Ca tot sunt la capitolul poze, am sa pun cateva cu masina si de la lectia de romana, sa vedeti pe unde imi petrec noptile ...
Pupici,
Mihaela1171 spune:
Morgane super frumoasa masinutza, la mai multi km si sa o stapanesti sanatoasa! Ma bucur ca ai subscris la pijama party
Nina ma bucur ca sunteti mai bine si va doresc drum bun si distractie la maxim !!!! Referitor la ce sa ne aduci.......pe voi!!!!
Scumpi cum fu? stim ce este sau.....ne mai perpeleste? Sanatate si ai grija de tine
Alra bine ai venit
Si acum pupici tuturor si noapte buna !!
Nora spune:
Dragelor, iar nu tin ritmul cu voi, dar am intrat sa va spun ca am primit o poza de la Miri-wonder woman cu noi toatele sambata la ea!!! Si m-a uns pe suflet, o pun pe birou maine dimineata, deci o sa va am cu mine si acolo!
Pupici o mie,
Nora spune:
Oana, ca mi-ai amintit de Star wars ca astia ai mei sunt mega-mega-fani, mah!!! Trebuie neaparat sa ne organizam si sa mergem, ma apuc acum sa caut pana cand tine!
Iar pupici!
Nora spune:
Iar eu: Oana, am citit comentarii aici: http://www.lesoir.be/culture/cinema/exposition-star-wars-la-force-2008-02-16-577984.shtml (acu' ca esti francofona poti citi), mah si zic aia p-acolo ca-i naspa expozitia! Tie cum ti s-a parut?
Pupici, again and again!
morgane spune:
Nina, calatorie placuta in Japan !!! si sa ne aduci niste sushi, ton si Kobe-steak. Mmmmmm! Vezi ce-nseamna sa ai perspective marete? Iti ia boala ca cu mana.
Pupici,
oanademunck spune:
Nora, nu vine nimeni cu naveta speciala, nu sunt efecte speciale pe acolo, nu cade nimeni din cer (ci doar pe jos daca nu esti atent), insa sunt obiecte care au fost chiar in film, e interesant de vazut pentru cine stie despre ce este vorba (si repet nu se asteapta la cine stie ce revolutie stiintifica pe moment si acolo). Sunt personaje mai importante din film, machete, schitele originale ale unor personaje, pe anumite ecrane arata cum au fost facute efectele speciale etc. Nu este breath-taking dar anumite chestii iti raman in cap (io am avut un hollywood feeling:))si m-au impresionat cat de reale par navetele alea zici ca au trecut ptin cinspe razboaie cand de fapt ....