praline belgiene (22)
Raspunsuri - Pagina 14
scumpi spune:
Eu aseara am crezut ca merg la eco, dar de fapt a fost doar un control de rutina, am fost un pic dezamagita, dar si f. fericita pt. ca de data asta am avut tensiunea normala(eu de obicei o am prea mica) si i-am auzit iar inimioara lu' bebe si m-am emotionat tare. Deci ramane sa aflam pe 13 martie, sa speram ca sta intr-o pozitie favoabila.
Pupi
http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png
scumpi spune:
Luci o sa pun pozici pe contul comun. Si sa sti ca se vede bine, chiar ma gandeam, daca in 3 luni e asa, in 9 mama-mia!
miri_mik spune:
scumpi, nu te-ai incurcat la numaratoare? e mai mult de 3 luni d enu ma insel:) pupam mamika emotionata:)
morgane, mai degraba iti trimit prin posta decat in excel. cine are chef si umor sa bage atatea in foaie? io nu:)))
mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde e adresa taaaaaaaaaaaaaaa?
nina, zbor usor, fara urechi infundate si sa va distrati bine! muuuah!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
scumpi spune:
Miri, da, de fapt sunt aproape 4 luni. Am rotunjit, dar in minus...ooops.
Bepii spune:
Si eu am primit azi o poza de la Miri!!! Fata asta e plina de surprize!
Multumesc frumos Miri pt fotografie. E f frumoasa si "contine" toti cei trei copilasi dragalasi.
Morgane, ti-am vazut masinuta, am admirat-o si te-am invidiat pt o asa frumusete! S-o stapanesti sanatoasa si fara probleme. Si......la cat mai multe drumuri la intalnirea cu pralinele.
Scumpi, azi asteptam cu sufletul la gura vestea cea mare dar pana la urma am ajuns la concluzia ca n-are importanta daca-i baiat sau fata. Tu si bebelushul sa fiti sanatosi. Ma bucur ca sunteti bine. Ai grija de tine si de bebe.
Nora, eu zic sa mergi la acea expozitie. Am primit si noi o invitatie de la un prieten sa mergem impreuna dar pe mine, desi mi-au placut foarte mult filmele respective, nu ma atrage si o vizita. Dar am vazut de doua ori la tv un reportaj despre acest subiect si ce-am vazut mi s-a parut f interesant. Sigur le va place baietilor tai!
Va pup si va doresc numai bine.
danyelana spune:
Salutare,
Nina, zbor placut si sa te intorci cu bateriile incarcate din Japan.
Miha, zic si eu prezent in principiu pt pyjama-party daca nu ma ia vreun OZN pana atunci.
Scumpi, ai grija de tine si de bebita.
Morgane, felicitari pt masinuta si la cat mai multe drumuri.
Pupici la toata cutia de praline
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Nora spune:
Oana, Bepii, merci pentru info, sigur mergem la expozitie,am fi mers si daca auzeam numai pareri negativedar e placut sa auzi si de bine!
Eu, dragele babei, sunt stresata tare cu serviciul asta fiindca tipa pe care o inlocuiesc si-a pus in cap sa-mi faca zile fripte... Face pe desteapta, imi tot demonstreaza ca aia nu stiu, aia nu stiu, ca nu pricep destul de repede ce-mi zice (adica instant ar fi multumitor), samd. Nu prea stiu cum s-o abordez, pentru ca mi-e clar ca nu-i neaparat o fiinta superioara (un om cu adevarat inteligent stie sa scoata ce-i mai bun din altcineva si sa faca asta fara sa loveasca) dar am nevoie de ea sa-mi predea tot ce se face pe acolo.
Ma rog, e complicat. Pe scurt, inceputurile sunt grele iar job-ul e mai dificil decat ma asteptam. Job-ul efectiv si relatiile inter-umane. Mai vad eu, lupta continua.
Pupici,
oanademunck spune:
Mesaj Special!
Desi stii ca eu nu scriu de noi(si nu-ti dau numele desi stiu ca citesti) iti multumesc foarte mult pentru ce a fost azi dimineatza, mi-a facut ziua muult mai frumoasa, ma uit si nu imi mai iau ochii..!Mercic mult ca ai fost si esti langa mine prietena !
Multumesc, merçi si dank u wel!
ardeiash spune:
ueee ... .ce-o fi asta? ca ma manca tare curiozitatea....
nora : multa rabdare .. o sa vezi ca o sa reusesti...
miri mama : mi-am luat si io o floricica asa cum ti-am adus tie ... a mea e moarta , moarta... si n-are nici o saptamana.. ce naiba?!si era splendida....
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
Scumpi ma bucur ca totul este bine, lasa ca aflam noi si ce este, dar vorba Taniei, important este sa fie sanatos! Pupici si sa ai grija de tine
Ninaaaaa zbor placut si sa va distrati!!!!
Nora nu pot sa-ti spun decat sa ai rabdare si sa fii pozitiva. Stiu ca suna stupid si stereotip dar am trecut prin ceva asemanator aici la job, unde belgienii stiu sa se <vanda> foarte bine, dar de fapt nu este mare lucru de capul lor, mai mult lauda. De aici si complexele, dupa care rautatile. Eu sunt convisa ca va fi super doar sa reusesti sa te relaxezi si sa-i arati ca esti sigura pe tine.
Apropo de job aici, vreau sa va spun ca am avut evaluarea job-ului prestat pe cele 4 luni ale lui 2007 si am iest super bine, chiar daca seful nu a stat nici macar 1 ora cu mine sa-mi puna ce si cum, iar toata lumea a avut prejudecati de genul- o romanca sa vina sa ne controleze pe noi???? etc etc etc la inceput faceau constant misto de mine, dar dupa ce am inceput sa ne cunoastem mai bine a fost Ok. Gata cu vorbitul despre mine, concluzia este fetelor ca romanii sunt super destepti, foarte adaptabili si descurcareti, asa ca Nora tine-te tare pe pozitie.
Danyelana super ca ni te-ai alaturat la petrecere!
Anamana ce mai faci? Ce mai zici?
Miri.....acusica vine si adresa.....
Si acum ma intorc la tortura.....FRANCEZA !!! Aseara am adormit in canapea tricotand la o carte de franceza....dar nu ma las!!!
Acum pupici si noapte buna!!!!