praline belgiene (22)
Raspunsuri - Pagina 15
anamana123 spune:
mihaela, bine fac, as zice! tocmai mi-au trecut nervii ca am stricat de doo ori galustele; m-am hotarat pana la urma sa mananc o supa groasa de gris . si o facusem mai mult pt maria...
cautam in continuare casa si cred ca o sa ne mutam la zellik sau drogenbos! am hotarat! ca in kampenhout asa de mult mi-as dori, da' inca nu se poate! si-ti mai multumesc o data pt minunata zi de duminica! am pozele salvate, dc vrei sa le vezi da un semn! si pupa-i si pe voinicii tai! aaaaa !!!si te rog din suflet, da-mi si reteta la legumele alea bune tare!
ardeiash, esti curioasa, hmmm??? oana imi multumeste MIE! ca azi am primit o frumoasa amenda ca am parcat aiurea cand am fost la miri, i-am aratat-o pe webcam si i-am facut ziua minunata. nici nu-si mai putea lua ochii de la ea! btw, merci mult, oana! si bafta la bb!
morgane, e frumoasa machineta! cand o vedem live??? si ce seri de romana ai! vin si io sa-mi dai lectii intr-o ambianta asa ca acolo!
scumpiiii, vrem poze cu burtic! vrem poze cu burtic!
nina, vb maine dimineata! dc nu ma trezesc pana pleci, drum bun! si sa nu uiti sa-mi aduci robotu' ala, pls!
miri, inca o data merci de poza! surpriza totala!
miha, vin pe 4!
si cred ca o sa merem sa vedem si noi vaderu si jabba (asta era porecla mariei in primele fo doo luni de viata, ca avea gusa identicoasa).
carmen,
pupe tuturor gadjicelor!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ninaM spune:
Scriu pe fuga ca nu stiu ce sa fac mai repede...inca nu am terminat bagajele si mai trebuie sa bag copii la baie,sa mai string p-aici ca e dezastru...offf,o gramada de treaba mai am!.Va multumesc mult pt urari si sa ne revedem cu bine!
Va pup pe toate de la mare,la mic!
Ps:Miha,in principiu spun da pt party...sper sa nu intervina nimic pina atunci!
PSS:Oana,sa mor io daca am inteles ceva din japoneza aia....ptiu,tre sa ma duc la scoala ca ma fac de ris...
morgane spune:
Miri, merge si prin posta sau prin porumbel calator, s-o parafrazez pe Oana nostra, care e tare enigmatica azi.
Fete, merci pt urari, da' care vrea sa vada masina, sa vina loco, ca eu in Bruxelles n-o aduc ... sau doar daca o pazesc bodygarzii de la karaoke.
Nina, drum bun !!! Lasa copiii si nespalati, ca-i speli in Japonia. Si daca mananci sushi si pt mine, sunt super-multumita.
Ala micu', te-ai incucat mama? Las' ca vine si eco. Ei, da de la o luna are tot ce-i trebuie, darmite la 4. Sa cresteti amandoi mari si voinici si sa va simtiti bine in simbioza si dupa. Pupici la burtica!
Carmita, alooooo? Mai esti in cutie? Acum am venit eu, ai plecat tu. Suntem ca soarele si luna.
Anamana, ce ti-e si cu amenzile astea. Eu am un intreg album cu ele. Si ultima am incasat-o cu lucitoarea parcata pret de 5' in zone albastra, chipurile. Of!
Pupici la toata cutia,
morgane spune:
A, Nora, era sa uit. Asa e belgianul de fel, si cel modal si cel din paturi superioare: il roade invidia. Dar tu fii barbata !
Pupici,
Nora spune:
Lucica, fata frumoasa, acu am vazut albumul "peugeotje" si vroiam sa-ti spun clar si raspicat ca m-am indragostit de tine! Esti asa de draguta, mai fetita, la orele de romana sau imbratisand masina rosieeeeee!!! Ce frumos, stii ca asta era un vis al meu candva, sa predau romana unor belgieni de p-aici?
Cat despre colega mea, o precizare: nu-i belgianca, e din Columbia (!!!), o pustoaica plina de ambitii si hotarata sa ajunga departe cu orice pret! Din cat vad eu pana acum, chiar mai rau asa...Dar nu o las eu sa ma intimideze, rezist eu pana la urma!
Nina, vacanta placuta in Japonica!
Oana, tinem pumnii stransi sa vina bb, cred ca o sa fii o mama minunata!
Scumpi, pupam burtica, sunt convinsa ca esti o bomboana graviduta (chiar, esti o pralinuta cu aluna-n mijloc)!
Ana, mami ce frumoasa esti in ultima poza din albumul de la ultimul Karaoke!!! Ptiuu sa nu te deochi
Va imbratisez taaaare pe toate si va multumesc pentru suport!
carmita_baby spune:
Buna dragutelor
Alra bun venit printre noi
Lucica aloooooooooo echo echoooooooooo mai sunt in cutie, nu vrea nimeni sa ma pape, ca cica nu`s suficient de dulce, asa ca tre a gasim o metoda sa ne mai indulcim hehehe Acum serios, sa stii ca mi-e dor de tine si ma gandesc serios sa ma teleportez pe la tine o data, ce zici? Ca nu cred ca tu vei ajuge prea curand prin Antwerpen. By the way pozele cu masina sunt super, deasemenea si cele din clasa
Ardeiash nu sunt sigura daca ti-am dat raspunsul, insa sa stii ca nu mai sunt trista, pentru ca profa mea de practica care este o super draguta(si graviduta pe deasupra) mi-a spus sa nu-mi fac griji ca sunt una din cele mai bune din clasa si o sa trec cu siguranta data viitoare, asa ca mi-a revenit inima la loc
tuturor celor care v-ati gandit la mine
Mihaela mi-ai intrat rapid la inimioara, esti o tipa super de super iti spun cu mana pe inima. Multumesc pentru telefon
Taniuca nu mai imi aduc aminte daca ti-am multumit, in orice caz, chiar daca am facut-o, iti mai multumesc odata, ai facut o treaba pe cinste. Sunt tare mandra cu ei
Maducule stabilim o data pentru saptamana viitoare sa dau o fuga cu Daniela pe la tine?
Nora felicitari pentru noul job si don`t give up, sa stii ca toate fetele care incep ceva nou aici, o slujba sau un curs intampina aceleasi dificutati la inceput. De cate ori n-am plans eu pe umarul baiatului si de cate ori nu m-a imbarbatat si mi-a zis ca sunt doar invidioase ca eu ma pot descurca in limba lor si mai bine ca ele, de multe foarte multe ori...
Oana ce face Wisky, mai mergi cu el la dresaj? Sau de la experienta precedenta ti s-a luat? By the way cand vii prin Antwerpen da si tu un semnal, ca asa iti pot face manichiura mai bine pe masa mea de masaj.
Si ca veni vorba de masaj, ma duc azi la Ana sa ii fac un masaj, ce zici Ana are you ready? Cred si eu la cat te solicita dragalasa de Maria
Robertina chiar ma gandeam la tine si chiar ieri, cand am strans masa de masaj, sa o bag in masina, mai am descoperit un maimutoi de plus mic si drgalas de la tine, esti o draguta Cand iti faci timp sa bem ceva impreuna. Acum referitor la 007, eram in oras cuDaniela cautand un cadou pentru o ziua de nastere a cuiva special pentru mine
Mikule pe cand e programata urmatoarea vizita, ca pe asta nu cred ca o mai ratez
Scumpicule nu am reusit sa dau de tine cu nici un chip, nici pe mess, nici pe telefon, ce se intampla, da si tu un semn de viata cand citesti mesajul meu.
Apropo de Scumpilic are o burtica tare frumoasa, imi vine sa o pup si sa ii fac poze non stop
Danielana tu ce mai faci, esti bine? Ai terminat scoala deja?
Pup toate pralinutele
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
morgane, adresele au plecat spre tine, cu aripi de "la poste". n-am vazut poze, dar o s ama uit si-o sa si pun unele de la "debutul oficial" al lui sacha.
carmen, zi cand vrei sa vii, si esti binevenita. a, si vreau si eu masaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!
la mine se urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
oanademunck spune:
Bai fetelor help va rog eu ca-s si prost si derutat!
Franceza mea e de groaza zici ca o invatz in Ghaza sau Ierihon, nus e prinde deloc, marti am un intreviu in 3 limbi (trei ora mi-a zis coana Mitza aia de la bureel), au anulat(din cauza de summit Nato) avionu cu care tb sa se intoarca grupu belgian din ro pe 3 aprilie, asa ca ne-au dat programu peste cap, io le-am zis ieri ca, din motive personale nu mai poci sa viu cu ei in ro luna viitoare si s-au jucarit toti ca ei lasa tot sa cada...am ajuns ieri acasa si pe la 8 i-am lesinat lu piet in bratze atat m-am consumat pt avionul pisoilor mamicutzelor lor de wizzair!Nu stiu ce sa fac, sa aman in vitro pt inca o luna , sa ma duc cu aia in ro, sa stau acas in banca mea si sa aud prin telefon cum e vai de aia pe acolo fara nimeni care sa stie limba....Habar n-am ce sa fac
Si colac peste pupaza mai caut si un tricou cu Alice in chaince sau macar cu Rage against the machines , cerere speciala de la frate-miu, da nu gasesc si caut de 3 zile
Bon, Anooooo, fu cum iti spusesem ca imi intrebai omu cand imi revenii in simtiri: e amenda si tre s-o platesti cum iti vine contu ala!A, maaaaaaaaaaa Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fataaaaaaaaaaa, auziiiiiii io votez pt mutarea ta la Zellik (e la 2 minute de mine si noi cica tot pe acolo ne vom muta)Asea ca sa vezi tu cum o sa infloreasca precum brebeneii dupa zloata biletele alea de avion spre Bora Bora pt doua persoanbe si io viu sa stau cu vecina Maria heheheheheheheeheh
Carmen, ma Antwerepenu e pe program la greu saptamana ailalata (prima din martie)ca am drumuri la tribunal pt acetele alea pt cetatenie si-mi intra si banii in cont sa poci sa-mi iau ie si catrintze de pe Meir! Unghiile de care vb au acum peste 4 mm, vrei poze ? pupîci fata
Lucica , dupa masina aia si culoarea aia intorc io capu cand sunt la volan!Auzi daca o punem pe masina sa se ajeze unde a stat Scumpi (stii principiu cu sa te asezi dupa o femleie gravida) nu o aparea una mai mica??? si tot asa?Iar de lectia de ro ce sa mai zic, chapeau ma si zi-le acolo de-ale noastre!
Nina pai ce scrisesem io in japoneza cu copy pastre de pe google era ceva de genu-lopata, grebla, cui si mai ales cleste!Drum bun!
Pupici la everybody
ardeiash spune:
hei.. ce atata vorba pe-aici ? ma doare capul!!!
miri mama ce surpriza mi-ai facut!!! ce idee frumoasa, merci fain! pacat ca m-ai prins cand bagasem tot tortul deodata in gura.. dar macar ma uit cu mare admeratie la gagicele si -mi creste inima de bucurie,,,
stau si ma-ntreb tu de ce nu erai in pozica?!
oana: pensée positive pentru tine ... si nu-i lasa mama pe belgieni singuri cine stie ce li se poate intampla pe-acolo .. po se-nsoara ,, se marita...
morgane: super pozele tale de profa.. mi-au placut mult .. am avut nostalgii de ro.. of.. super si machinetta ta. sa nu uiti s-o uzi, insa he he
mai fete ce peripetii mai aveti voi.. nu va-mpiedicati la d-astea si cand treceti si pe la mine..??? ca nu va calcatara coditza de pralina pe la mine p-acasa.. hai cine vine la un cozonac o placinta de branza cu iaurt? sarbatorim venirea primaverii.. ce ziceti? saptamana viitoare?
daca nu venit io plang...
s-auzim numai de bine! si