praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

of.. am incurcat vineri cu sambata.. ma bucuram degeaba

am inteles :

oana are cursuri luni, miercuri, vineri
carmen: luni si joi
io: marti la pranz si miercuri seara
tania si miri vor de dimineata
miha dupa.amiaza
scuze.. am uitat pe cineva?

in concluzie; propun vineri, 7 martie orele 11... la placinte inainte ! va rog ziceti da...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

DA

bepii, numa nervishorii is mai intinsi pe diverse motive si astenie d eprimavara:) ma duc sa incerc din nou un diplomat, poate-mi iese, ca am aruncat deja unu fix in buda...

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bepii

Ardeiash, nu ma intelege gresit; tonul meu era de gluma, sa nu te superi pe mine, ca vad ca se sare la gat din orice nimic pe aici

si io tot in glum-am zis tania.. stai linistita .. insa...

dar .. haideti sa ne bucuram ca e luna noaatra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mey,
io-s cu programu in piuneze, Desp vezi si tu mama cine poate veni dar nu e necesar sa isi dea lumea programul pentru mine. Eu poci veni si alta data cu propria-mi prajitura! Cel mai bine este sa stabilesti tu ziua si ora cine poate bine cine nu la fel de bine!

Poimaine ma car la tro, vrea careva ceva? In afara de martiosare?care vrea da offline!

Mik mercic de martisor, ce mumos ce mumos!!!
Reviu mai incolo ca-s lesinat n-am papat nimic si am avut sollicitatie today!
zmuah zmuah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

bai stati un pic ca nu inteleg ceva, va rog imi explicati si mie cum sta treaba? unele pot zice tot ce le trece prin cap, nu conteaza cat de dur ar fi? dar tre sa inghitim, na asa ca sa nu se faca valva pe forum? si altele cum indraznesc sa zica ceva ce nu le convine gata sariti pe ele cu gura? se fac diferente pe aici? nu de alta, da` vreau sa stiu si eu! eu nu zic ca e usor sa organizezi ceva, nu stiu sincer, pentru ca nu am organizat nimic pana acum, insa cred ca este destul de greu de organizat intr-un timp atat de scurt.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

buy, hai sa ma mobilizez si io sa scriu!
ardeiash, cum bine am vb pe mess, de vineri incolo nu mai poci ca-mi pleaca mama soacra. poate reusesc vinerea viitoare dc nu e musai sa fiu la unshpce fix, asta in cazu' in care as putea ajunge cu masina ca sa doarma fii-mea in ea spre tine. dar mai vb pana atunci.

si sa va fac geloase, fete, m-a facut carmen boboc bococel. in afara de faptul ca m-a revitalizat cu un masaj, pe cat de lung tot pe-atat de minunat, din vf deshtelor de la picioare pana-n vf capului, m-a epilat de-am slabit iar , nu s-a lasat pana nu mi-a facut si manichiura. ce spa, scumpi! asta-i tratament de spa-u' spa-ului, d-ala a la gei lou!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

sorry pentru fetele care lucreaza... insa eu am vrut sa fac ceva dimineata ca prea stau mult in casa singurica ... ,, nu puteti intelege decat daca sunteti casnice..

carmen: eu nu fac ceva sofisticat.. doar o placinta si o tarta cu rugaminte sa aduceti voi daca doriti altceva.
o sa cumpar si o bautura de fete .. din-aceia de ciocolata ca.i faina si place la toata lumea.. mai am un amaretto si alte kestii p-acilea . daca voi aduceti sucurile e perfect. .daca nu, le cumpar io si gata ..

ano: iarta-ma ca te-am uitat.. da ti-am promis ca stau io cu sosonica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

sorry pentru fetele care lucreaza... insa eu am vrut sa fac ceva dimineata ca prea stau mult in casa singurica ... ,, nu puteti intelege decat daca sunteti casnice..

carmen: eu nu fac ceva sofisticat.. doar o placinta si o tarta cu rugaminte sa aduceti voi daca doriti altceva.
o sa cumpar si o bautura de fete .. din-aceia de ciocolata ca.i faina si place la toata lumea.. mai am un amaretto si alte kestii p-acilea . daca voi aduceti sucurile e perfect. .daca nu, le cumpar io si gata ..

ano: iarta-ma ca te-am uitat.. da ti-am promis ca stau io cu sosonica...

ardeiash, trimisesem mesajul aiurea fara sa-l fi terminat!
da' esti crima fatau!!! sosonica nu-i maria! e sonia, fata aia cu malformatii la inimioara care trebe ajutata. acolo e un link despre ea; ma mir ca nu te-ai uitat, ca de obicei nu-ti scapa! pup]

si m-am gandit sa iau o pauza de forumeala... cine vrea ma gaseste pe mess!

pupe tuturor si vb!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor imi pare rau si cu regret sa constat ca din praline dulci v-ati amarit fara rost. da' nu-i bai, ca o cioco cu 80%cacao e foarte sanatoasa, nu ingrasa dar se consuma cu moderatie.

ana, sorry pt hotararea ta:(

si ma intorc la tortul meu pana nu mis e taie iarasi.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

oh. .ce tampita sunt.. iarta-ma ano...

Mergi la inceput