praline belgiene (22)
Raspunsuri - Pagina 21
ardeiash spune:
ok., hai sa incheiem inca un capitol...
as vrea sa retineti ceva:
1. am glumit cu cateva pagini mai colo sha.. daca am jignit pe cineva si nu a gustat gluma mea eu imi cer scuze, sincer si in mod public..
2. mi-as dori din suflet.... simplu.. sa mancam o placinta.. atat... si invit pe cine are aceiasi placere ca si mine , cu mana pe inima , la mine acasa ...
va pup
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
Dragelor si dragalselor, 'nseara!!!
Anutuco ma suna-si si nu putui sa vorbesc, caci eram cu meditatorul meu de franceza, o prospatura de 26 de ani, numai bun de.....invatat franceza bineinteles!!! la ce va gandeati? astazi ne-am cam hahait si iar nu am pricipit nik, dar macar mi-am clatit ochii, mama ei de batranete, ca nu mai am si eu 25 de ani....ca sa invat mai repede franceza, bineinteles !!!
dar ana, asap te sun pe mess.
Ardeiash eu raspund DA si invitatiei tale de vinerea viitoare, 7 martie, asta daca ma mai primesti si pe mine pe la "le midi". Daca nu, imi pastrezi si mie pentru sambata putintica placintitica? O mananc sub masa la kara, sa nu ma vada nimeni!!!
Apropo de kara 8 mart, eu vin dar muuuuuult mai tarziu, caci dupa cum v-am povestit voi participa la o frumoasa actiune de "dropping", respectiv ne arunca intr-o padure seara pe la ora 6 si, doar cu o harta si o busola, trebuie sa ne gasim singuri punctul de destinatie, care este la vreo 11-12 km, asta daca il gasesti din prima, caci dac nu distanta se mareste....exponential...hihihih.
Asadar si prin urmare, daca voi mai fi in viata, ma reped direct la kara, bineinteles cu costumatie de rezerva. Dansam toata noaptea, si de acolo plec direct la aeroport, caci la 6 seara duminica plec iar in deplasare
Miri am primit surpriza de la tine, multumesc tare mult, iar timingul este perfect caci tocmai ce salivam la un martisor.
Carmen te induri si de o biata femeie expirata cu un masaj? Caci ma facu Ana taaaaaaare invidioasa!
Fetelor, a inebunit sotul meu de tot: dupa ce ca gateste intruna si smotruieste prin si pe langa casa omului, astazi A SPALAT PERDELELE din sufragerie, care e multe, le-a calcat si le-a si pus la loc!!! Va rog luatimi-l de pe cap, caci vin si eu acas' ca omul obosit, si gasesc casa in pioneze. La modul cel mai serios, heeeeeeeeelp!!!
Acum pupici si noapte buna tuturor!!!
Bepii spune:
Wow, ne-a luat valu si deja am ajuns la capitolul 21!!!
Oana, drum bun catre Ro! Sa te intorci sanatoasa si cu geanta plina de martisoare.
Ana, sa-ti fie de bine! Se pare ca de un masaj are nevoie multa lume ca e cam stresata atmosfera pe aici. Ma intreb asa ca o femeie curioasa ce sunt; de ce iei pauza de forum? Sper ca nu iei si pauza de noi mai ales ca cel putin mie imi esti tare draga.
Carmen, fata frumoasa si focoasa, ce lamurire vrei? Citeste in urma si vei vedea ca nimeni nu a fost dur, nimeni nu vrea sa faca valva pe forum si nu cred ca se fac diferente (cel putin aici pe forum). Linistest-te, relax, take a deeeep breath si zambeste, noi te iubim oricum. Ai scris un mesaj destul de incendiar si m-am simtit vizata in el. Dar eu cu maturitatea-mi obisnuita nu-l iau in seama ci incerc sa iau partea buna a lui adica ai fost purtatoare de cuvant sau "Rebel without a cause".
Mihaela, "prospatura" este un el?
Bafta la dropping-ul ala! Ai grija sa te orientezi bine ca sa ajungi pana la urma la karaoke.
Miri, ce mai face Sacha, i-a trecut temperatura? Dar tortul ala, mai supravietuieste? Pupici la pitici si la mamica lor pacifista.
Acu va pup ca incepe reluarea la Oscar-uri si vreau sa le vad.
Va pup pe toate ca-mi sunteti dragi chiar daca ne mai ciondanim, e firesc sa fie asa intre femei, dar pana la urma suntem prietene si asta nimeni nu ne-o poate lua.
scumpi spune:
Mai fete eu am reactionat pt. ca m-a deranjat ca doar nu saream in sus fara motiv si nu mi s-a parut gluma ca altfel, repet, stateam in banca mea...si discutia am purtat-o cu ardeiash, si nu am sarit la gatul nimanui. Am spus ce am simtit, negru pe alb. Si imi pare sincer rau ca ne-am amarat si ca toata treaba a luat proportii. Si cu asta sper sa incheiem subiectul.
Carmen fata multumesc din inima pt. masaj si pt cate altele
Ana mi-esti draga, imi pare rau ca te-am intristat.
Oana drum bun spre Romanika si totul sa decurga fara emotii si fara stres! Pupi
Mihaela esti dulce am ras tare cu meditatoru' tau! pup
Miri m-am indulcit, am mancat o cioco bunaaaaaaaaa. pup
http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png
carmita_baby spune:
Fetelor si eu m-am hotarat sa iau o puaza de forum si intrucat nu voi mai citi forumul, daca aveti sa-mi ziceti ceva stiti unde sa ma gasiti.
Mello motanelul iubit
ror spune:
Mai fetelor, mai usor ca nu mai pot tine pasul cu voi!!! Si ce de evenimente pe aici!
Morgane, felicitari ptr masinuta cea rosie si frumoasa. Daca ai crede ca e si visul meu (modelul si culoarea)desi nu prea ma pricep la partea tehnica, iar la mine designul conteaza.
Sa o stapanesti sanatoasa si la cat mai multe drumuri cu ea.
Scumpisor, ai grija de burtica, sa creasca armonios , in liniste si pace, iar tie numai bine. Astept sa vad burtica pe viu cat si posesoarea, ce zici?
Ardesiash, te felicit ptr initiativa. Deci fetelor, la placinte inainte, nu stati prea mult pe ganduri. Eu si cu Morgane suntem mai oropsite, dar ce sa faci, nu le putem avea pe toate. Sa va ganditi la noi in timp ce savurati placinta. Na, ca am devenit pofticioasa, yummmi.
Carmenut, zic si eu da la ce mi-ai propus. M-as baga la un masaj facial si chiar si la o manichiura. La masaj corporal zic pas, nu ca nu mi-ar prinde bine, dar eu is mai pudica, doar ma stii. Deci undeva prin martie, cand ai timp...
Ana, imi pare rau ptr decizia care ai luat-o, dar probabil ca ai motivele tale. Eu te pup, pupilici si la Mariuca.
Madisor, nu te-am uitat. Iar Dominique e o frumoasa si tare bine ii sta in roz.
Oana, drum bun si la cat mai multe martisoare , dar nu cred ca asta-i scopul vizitei.
Mihaela, bafta la franceza
Nora, ce fac vrabiutele? Beneficiaza de casute sau nu?
Miricule, pupici la tot familionul din partea noastra (a mea si a lui Tushar).
Si ia spune, pana la urma a iesit diplomatul sau nu?
Danyelana si Bepiilina, voua nu mai stiu ce sa va zic, asa ca va trimit floricele virtuale
Dragelor, la servici nu mai am messenger, deocamdata. Mi-a decedat calculatorul iar acum lucrez pe cel al sefului. Sa vedem cat dureaza pana se remediaza situatia.
In rest, ieri am fost din nou la controlul lunar. Am capatat din nou incurajari si zambete largi, ni s-a recomandat sa "lucram" hard in weekend si poate iese ceva. Asa ca va rog, don't disturb
Totul e ok si la mine si la el, maine vine asistenta sa-mi faca injectia si mai departe scrie in carte. Oricum, eu nu mai cred in minuni dar o sa profit de situatie
Pe 8 martie vreau si eu la karaoke!!!!!!!!!!
Pe 15 martie se organizeaza in Antwerp intalnirea anuala a celor de pe rombel la Colmar, ora 16. Noi mergem, poate veniti si voi, ce ziceti?
Pupici si daca am uitat pe careva sa-mi fie cu iertare,
Ror
Hei, Japan-San, ne citesti?