praline belgiene (22)
Raspunsuri - Pagina 19
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
pai asta-ntreb si io.. e joi sau e vineri? una nu poate joi.. alta nu poate vineri.. alta nu ma bagadeloc in sama..
vreti sau nu placinta?
s-auzim numai de bine! si
Ardeiashule e greu de organizat ceva, acum poate una, acum nu poate alta asta e... acum ca tot intrebi si eu am inceput sa imi fac mustrari de constiinta ca eu am 2 examene peste 2-3 sapt si nu am invatat mai deloc si uite de exemplu maine ma duc la Mady, joi la scoala, plus ca mai tre sa exersez si practica si daca ne strangem in grup, numai de manichiura si de alte alea nu o sa imi arda mie, vineri chiar vreau sa stau acasa sa invat. Eu am sa zic pas de data asta si o sa o las pe alta data cand o sa fiu mai libera.
Mello motanelul iubit
scumpi spune:
Ardeiash sa sti ca nu-mi place atitudinea ta, nu e frumos sa spui ca nu te bag in seama, nu-ti pot raspunde la comanda, daca nu-ti raspund imediat nu inseamna ca nu te bag in seama, se intampla sa mai uite omul, dar ce naiba suntem in armata? Si in fond nici macar nu s-a stabilit o zi sigura ca sa pot raspunde.
http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png
ardeiash spune:
scumpi: daca observi sunt mai multe persoane care nu au raspuns invitatiei mele ... si daca ma-ntelegi .. mie nu mie totuna daca veniti joi sau veniti vineri.. ca io fac placinta...
io chiar vreau sa gasim o zi in care sa veniti cat mai multe.. asta e tot.. nu e vorba de atitudine..
aaa si edit: sorry daca tonul a parut putin dur.. era spus in gluma ..
ardeiash spune:
fete : acum m-a anuntat oana ca nu poate veni nici ea, nici joi si nici vineri.. asa ca am sa va rog frumos pentru saptamana viitoare.. sa inteleg ca vineri ar fi ok? si haideti va rog sa privim partea frumoasa a lucrurilor.. eu chiar va vreau pe toate frumoase si vesele .. ca-ntotdeauna
zmuah
miri_mik spune:
ardeiash, io viu ca n-am fost niciodata la tine si nu se cade sa refuz si nici nu vreau sa refuz. cu organizarea e greu pt fete asa din scurt. tre sa te multumesti numa cu o parte dintre fete, ca suntem 14 de 14 culori si programe artistice. pusici sa nu te oftici.
scumpilinule, drept ca nu suntem la armata da intelege si tu perspektiva pikanta... daca e de facut turta, trebuiestiut si cate guri o mananca. s-apoi daca-ati sti voi ce stres e cand se organizeaza o treaba d-asta. cel putin la mine:))) hai sa nu ne bosumflam pentru avantul nostru pionieresc debordant uneori:)
pupici la toata gashca! si nu uitati de 8 martie! nus e accepta scuzeeeeeeeeeeeeeee!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ardeiash spune:
ma stau io si ma-ntreb,n ucumva vinewr ie 8 martie? alta belea???
ardeiash spune:
mei.. e bine .. nu-i de belea... asta-nsemna ca mancam placinta.. si dup-aia dansam... si mai inseamna ,,, cu putin noroc... ca sunteti toate la mine,., numa ca dupa-amiaza.. ca daca nu sunteti de 8 martie e bulina mare neagra, nu?
hi hi
Bepii spune:
Ardeiash, eu m-am hotarat, daca e devreme pe la 10, 11 vin ca am timp destul sa ajung acasa. Mai ales ca vine si Miri! Vreau sa-l mai vad un pic pe Sacha ca tare dragalas e!!! Dar sa si mananc placinta aia a ta faimoasa. Iar daca fetele se urnesc mai greu, asta e, cunosc.... de cate ori m-am chinuit sa le strang pt un karaoke sau alte intalniri; telefoane, mesaje, etc. Dupa aceea nu mai contenesc cu laudele "ca ce bine ne-a fost".
Iti inteleg framantarea, ne vrei cat mai multe si probabil ca vrei sa te si pregatesti pe masura da' vorba lu' Miri: nu toata lumea stie cum e sa te pregatesti de musafiri.
Si ince ceva Ardeiash: 8 martie e sambata, remember? karaoke....dans, destrabaleala....... O sa-ti fac cadou un calendar.
Bepii spune:
Ardeiash, nu ma intelege gresit; tonul meu era de gluma, sa nu te superi pe mine, ca vad ca se sare la gat din orice nimic pe aici
morgane spune:
Miri, primit plic impecabil cu continut la fel. Super-original, ala Miri. Voi face copii (a se citi cu 2 de i) si le voi imprastia de 8 martie, sub forma de flayere, ok? Deci cine nu face act de prezenta nu primeste. Iar ok?
Ce-i la voi placinte, cozo in timpul programului? Va faceti de cap?
Pupici la toata cutia,