FIV160

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Roxana bine ai venit, sa reusesti din prima!!
Preturile in Romania la toate clinicile , deci inclusiv Giulesti, sunt fata medicatie. Deci la Giulesti 1400 euro costa doar procedura in sine.
Nu cred ca vreo fata iti va spune ce alegere sa faci. TU va trebui sa decizi asta. Raspunsurile noastre ar fi influentate de experienta personala si nu cred ca ar fi corect sa le generalizam.
Cere cat mai multe detalii despre fiecare clinica in parte. Fiecare are plusuri si minusuri, tu vei alege ce crezi tu ca e mai bine pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Roxana bine ai venit printre noi!Eu personal am facut doua FIV-uri cu dr. Tutunaru si embriolog d-na Matei Mioara.Nereusite.Acum voi face FIV3 la Giulesti cu dr. Marinescu si dr. Cocei.Nu vreau sa te influentez,tu trebuie sa alegi impreuna cu sotul tau.Nu inseamna neaparat ca daca prof Marinescu are cea mai multa experienta in domeniu e o garantie in reusita,totusi poate ca experienta aceasta conteaza....eu de aceea am sa ma duc acum acolo cu sperante.Dl. dr. Tutunaru e un dr. f. bun,priceput,la laparoscopie eu cred ca e printre cei mai buni,dar la FIV e la inceputuri si inca nu prea are reusite,tratamentul il da embriologul,adica d-na Matei si cel putin in cazul meu a fost gresit din start,adica doza prea mica la inceput.Nu mi s-a facut histeroscopie,ceea ce la Giulesti se face obligatoriu inainte de FIV.Astea ar fi unele cauze ale esecurilor mele,dar nu inseamna 100% ca acestea au fost motivele.M-am simtit totusi datoare sa iti povestesc.Oricum stiu ca dr. Tutunaru isi va deschide prin aprilie clinica dansului cu aparatura ultraperformanta unde vrea sa lucreze si cu un dr. din Israel,vor sa faca ET cu blastocisti,diagnostic de preimplantare....totul suna foarte bine si promitator....Bafta multa,sa alegi calea cea mai buna care sa iti aduca reusita din prima!
P.S. Daca ceri pareri...intotdeauna cele care au reusit isi vor lauda doctorul si toata viata ii vor multumi,pe buna dreptate,iar cele care nu au reusit...viceversa....vor gasi mereu ceva de reprosat....asa ca incearca sa studiezi,sa te documentezi si sa faci alegerea cea mai buna!Succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

NUsY la gynera se fac analizele embrionului inainte de implantare? dar analize genetice ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Kora
ai vorbit vreodata cu dr.Marinescu ?
Nusy
Am sunat astazi la Giuly la 0213161277 este nr pe care il am eu ca fiind al dr.Dracea la Giulesti si mi s-a spus ca este in strainatate dar se intoarce pe 04.02.Spe sa imi ajute DD sa fie asa.oricum maine mai sun odata la Gynera.
pupici tuturor si multa multa bafta fetelor care au inceput tratamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

arina
nu pot sa cred ca din cei 6 embrioni ai tai ajunsi in stadiu de blastocist si dezvoltati asa frumos nu ti-au congelat nici unul !!!!!
Dar probabil ca nici nu mai e nevoie ca cei pe care ii ai o sa ramana cu tine for ever.
mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Cine stie unde se mai gaseste gravibinon, parca a dat cineva un nr de tel a cuiva care procura.
Multumesc cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Crystyna: nu am auzit sa se faca la Gynera aceste analize.Mai bine suni si intrebi.

Luck: daca ti-au spus de la Giulesti ca vine pe 4,inseamna ca asa e,mai ales ca nici nu te-au sunat de la Gynera sa te reprogrameze.Mult noroc,Luck!

Fetelor,am facut calculul si-mi raman 10 diphereline pe care mi le-a donat Crystyna si ,la randul meu,le donez.Multumesc Crystyna, "dar din dar se face rai".Kittikye stiu ca tie iti trebuiau cateva(parca 6-7 spuneai),da-mi un PM urgent cu datele personale sa ti le trimit,daca le mai vrei,iar pentru restul cine doreste,la fel,astept PM sa i le trimit.Precizez ca expira in aprilie 2008.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cristinici ia legatura cu Aurel_Cris din cate imi amintesc ea si-a facut rost de Gravibinon,iar daca intri la odisee sunt postate subiecte "donez gravibinon".

Madalina 38+Sofia AMR=01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Arina esti tare dulce si draguta...colul moale este primul indiciu de sarcina,iar de temperatura bazala la fel...ai toate sansele sa fie cu ochisori...si stii ceva?eu cind am fost gravi,eram sigura,sigura ca acuma vine cm..fugeam la baie si-mi puneam tamponel,dar cm "din parti"..si a fost cu ochisori..si asa m-a tinut cu simtomele astea de cm,"ca acuma vine",cam 2 luni..deci,eu cred ca la tine,bebe isi pregateste culcusul de 9 luni..sint cu pumnii strinsi sa fie asa
Kora nu am mai cautat nimic despre endometru,ca sint in plina curatenie mare si zugraveala,dar cum termin ma apuc din nou de cercetat...
Madalina28 maine e ziua cea mare

NASTERE USOARA !!!!

..o asteptam pe SOFIA cu mult drag
pupici la toate fetele....o noapte minunata

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dimineatza
eu una nu mai am vesti
astept sa fac HSG in jur de 13-20 febr si apoi marea intalnire cu M pe 18 martie sa vad ce imi recomanda in materie de fiv
am reusit sa citesc cat mai mult din capitolele din urma, si in mare mi-am conturat o idee, dar tot mai am 1000 de intrebari si o stare de emotie sa zic asa
dar oricum cred ca pana nu o sa trec pas cu pas prin toata experienta fiv nu am cum sa le stiu pe toate

arina iti doresc din suflet sa reusesti si nu iti mai face atatea griji, conteaza f mult sa ai credinta si o stare nuna de spirit
stiu ca e f usor sa dai sfaturi, dar cred ca mergi pe calea cea buna

pupici tuturor

Kittyke - ma bucur ca te-am reintalnit aici, sunt alaturi de tine, si sper sa mergem impreuna pe acest drum

Mergi la inceput