FIV160
Raspunsuri - Pagina 8
KoraPop spune:
Arina da un telefon la BIOS DIAGNOSTICS sau la IDS sa vezi daca se fac analize cu taxa de urgenta sambata.In ce zi vei f sambata?Ziua ET este considerata ziua 0,iar prima zi dupa ET este ziua 1.Abia astept sa ne dai vestea cea mare,nici nu ma gandesc altfel!
Kora
CARPE DIEM!
Arina21 spune:
KORAPOP, esti o...dulce!
ET-ul l-am facut marti, 22 ian. Dar ATENTIE, cu blastocisti!!! Deci sambata voi fi z11 de la ET cu blastocisti!!
Medicul mi-a zis sa fac vineri analiza, dar nu vreau sa lipsesc de la serviciu. De aia am zis ca o fac sambata.
Arina
Boo spune:
Arina si eu am simtit colul moale dupa cateva zile si ma intrebam daca e de la urtogestan sau daca s-au prins bebeii .. Si uite ca se prinsese. Ieri am fost la eco si l-am vazut. Are 2 cm acum si un inceput de manute si piciorute
Hai, cu curaj inainte. Suna la Bios si vezi daca fac analize sambata! Nu mai abandona asa redepe. Ai incredere ca totul o sa fie ok.
Buburuza
asa creste Buburuza
Arina21 spune:
OK BOO, deci am si eu un semn de sarcina! URAAAA!! E singurul, tin de el ca la ochii din cap!
Sun la Bios daca-mi dati si mie un nr de telefon. Se pare ca numai in Bucuresti se face analiza asta cu raspuns in aceeasi zi!
Arina
Dariela spune:
Kora, Nusy, Marrina - Multumesc mult!
Cristal - Parca azi era ziua cea mare? Sa fie una norocoasa! Ai reusit sa procuri tratamentul?
Arina - Temperatura e un indiciu serios. Te asteptam sa sarbatorim sambata! Cat despre embrionii care trebuiau congelati, cei de la clinica ar trebui sa lamureasca lucrurile. .
dariela
roxanaiuliana spune:
buna fetelor in primul rand bafta celor ce asteapta rezultatele si bineanteles felicitari fetelor ce au reusit
ne pregatim si noi de fertilizare si as dori ceva informatii, eu am vorbit in doua locuri si nu ma pot hotari, daca la giulesti sau la dr tutunaru. din experientele voastre unde ar fi mai bine? de asemenea nu stiu cum e cu preturile, adica ce am vazut eu 1400 la giulesti este pretul final sau e doar procedura in sine fara medicatie?
astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
buna, in primul rand bafta celor ce asteapta rezultatul si bineanteles felicitari fetelor ce au reusit!
ne pregatim si noi de fertilizare dar nu ma pot hotari daca la giulesti sau la dr tutunaru, din experientele voastre voi ce credeti? m-ar interesa si daca preturile date, de ex giulesti 1400, inseamna doar procedura in sine sau si medicatia la un loc. astept cu nerabdare raspunsurile voastre. va pup
nusy spune:
Luck: la nr.de la Gynera:0727.833833
Arina: fii optimista!Intr-adevar simptomele de sarcina sunt foarte asemanatoare cu cele de menstruatie.
Boo: felicitari pentru "cei 2 cm"!La mai mare!
Koricica:multumesc,multa bafta si tie! Intr-adevar, pentru FIV nu trebuie sa aveti nici o infectie.Uite,citez din "protocolul FIV"pe care mi l-a dat dr: " Datorita unei infectii necunoscute sau nedeclarate contactate inaintea procedurii FIV dar dupa efectuarea analizelor,este posibil ca mediul in care sunt cultivati embrionii sa se infecteze si evolutia embrionilor sa fie nefavorabila.Este responsabilitatea cuplului sa evite contactarea unor infectii genito-urinare pe toata perioada tratamentului FIV si sa declare orice risc de contaminare ar putea aparea in acest interval".
De aceea se pune accent pe spermocultura si pe culturile de col.Sotului meu i-a iesit la spermocultura un enterococ si dr.i-a dat antibiotic 14 zile, pe care l-a terminat azi dimineata...asta pentru a fi sigura ca dispare.
Crystyna: am primit azi,mersi mult de tot!!!! Fetelor,in cazul in care imi va ramane mie dipherelinul(expira in aprilie 2008),il donez la randul meu cui va avea nevoie.Va anunt!
Roxanaiuliana: personal,iti recomand Giulestiul datorita experientei vaste pe care o au in domeniu.Dar este doar parerea mea,tu studiaza despre ambele variante si fa alegerea pe care o consideri tu cea mai buna.Costa 1400 euro procedura numai.Tratamentul se plateste separat.Si asa e oriunde,adica preturile de pe prima pagina sunt numai pentru procedura,fara tratament.
toate FIV-oasele!
Nusy