FIV160

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Nusy
si mult , mult noroc iti doresc.
Tu la primul fiv ai facut stimulare numai cu gonal F? Acum cu ce faci?
M-ai pus intr-o mare dilema si numai astazi am citit mesajul tau si la Gynera nu mai pot suna decat joi ca miercuri nu are program.Pana atunci nu stiu ce ma fac..... !!!
Fetelor
stiti ceva de dr.Dracea , cum ca ar lipsi din tara pana pe 6 februarie...eu am programare la ea pe 5 februarie si nu m-a sunat nimeni sa-mi spuna ca se amana !!!
Kora
Un fsh mare denota o rezerva ovariana redusa.In urma AC fsh scade - asta inseamna ca rezerva ovariana creste ? Bine ar fi sa fie semnificative analizele dupa tratam.cu AC dar nu stiu ce sa zic , mi-ar conveni si mie foarte tare ca la fsh-ul meu…...
Iepurila
Daca te ajuta cu ceva si medical meu mi-a spus sa fac pregnylul subcutanat.E drept ca eu la indicatia fetelor l-am facut intramuscular.Bafta multa !!!
zouzou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Ioana, da, puregonul se poate tine timp de 3 luni la temperatura camerei dar dupa aceea nu mai este voie sa se repuna la frigider. Daca in acest timp nu l-ai folosit il arunci! De asemenea daca iti mai ramane puregon in cartus trebuie sa-l folosesti in max. 28 de zile de la data deschiderii cartusului daca nu se arunca.

Zouzou, nu stiu daca se face transplant de trompe dar poate te ajuta acest link:

http://www.ivfhammersmith.com/reproductivesurgery.htm

Incepand de anul trecut la acest spital se face transplant de uter asa ca cine stie?!

si o zi buna tuturor!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Luck: mersic! Mie asa mi-a spus fata de la receptie,dar daca nu te-a sunat poate totusi se intoarce pana pe 5.Incearca totusi sa suni si azi sau,daca nu raspunde,trimite-i un sms si intreab-o(asa mi-a zis mie sa fac daca vreau sa-i transmit ceva,de exemplu,duminica..sa-i trimit sms).Sau poti sa suni la Giulesti si sa intrebi acolo pana cand e plecata.
La primul FIV am avut numai Gonalf 75 (3/zi) si acum la fel.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor!

Fetelor, ce sa va zic, sunt cam 'varzuta'. Am absolut toate simptomele de ciclu. Cele de sarcina, si alea putine, adica sanii o idee modificati si durerosi, au disparut ca prin farmec de azi dimineata. Am dat din plans in ras, pentru ca alta solutie nu am. Inca nu am facut testul de sange, trebuie sa-l fac joi sau vineri. Maine ma duc sa-l fac. Tampenia mare e ca in Valcea nu se da rezultatul decat peste o saptamana. Asa ca tot un test de urina va trebui sa fac. Bleah...
Colac peste pupaza, cica nu am avut nici un embrion bun pentru congelare. Din cei 8 embrioni de n-spe celule (de fapt 6 embrioni, ca 2 au folosit la transfer), perfecti, frumosi, bla bla bla, nu au considerat ca trebuie sa pastreze vreunul. Am crezut ca innebunesc cand mi-au spus. Ce puteam sa fac?? Jelanie la greu si gata!

Stiu ca o sa-mi spuneti ca mai sunt sperante, si pe cuvant ca vreau sa-mi spuneti lucrul asta. Dar pe de alta parte stiu ca trebui sa fiu si realista. Asta e...sunt curioasa daca au avut macar vreo tentativa de prindere.

Fetelor care au inceput acum tratamentul, bafta multa va doresc.

Va pupic pe absolut toate
Arina

Mergi la inceput

Aaa, stati asa ca am uitat sa va mai zic ce 'simptome' de sartcina am: TB 37.2 iar colul f moale (probabil de la utrogestan). Cre'ca ajung la nebuni curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Rubia, multumesc
Nusy din pacate nu o sa ne cunoastem pentru ca eu am programare la 17.20
Crystyna ti-am trimis inca un email!!!!ai disparuuutt???
Arina nu inteleg ??? daca ai avut atatea ovocite (chiar ma miram de rezultatele tale ) cum nu au congelat niciunul ??
Pregnylul cand faceam inseminari am facut intramuscular ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

nusy
nu stiu la ce nr sa trimit sms
pupici

Mergi la inceput

KITTYKE, exact asa am intrebat si eu: din atatia de calitate buna (ca doar asa imi spuneau de fiecare data la telefon!!!) nu au gasit sa congeleze niciunul???? Da, niciunul!!! Cum pot eu sa demonstrez ca nu a fost asa si ca de fapt ei erau numa' buni de congelat??? N-am cum...Asa ca o las balta! Nu vreau sa cred ca cineva cu pozitia lor, ar putea face altfel decat ceea ce e corect si bine. Daca incep sa ma gandesc, imi vin 1 milion de intrebari in minte si ajung la concluzia ca degeaba am mai facut FIV-ul asta, ca daca din aia 6 frumosi si perfecti niciunul nu a meritat sa fie pastrat, atunci cei 2 transferati cam aceeasi soarta ar fi avut...

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Rubia cine ti-a dat explicatiile referitoare la menogon si menopur?Sunt f. interesante.Stiam si eu de la d-na Matei ca menopurul e mai bun,dar nu stiam de ce.Referitor la infectia urinara cu E.Colli,ma confrunt si eu cu aceeasi problema si mi-a spus dr. Cocei ca nu e bine deloc sa facem FIV-ET cu aceasta infectie deoarece poate dauna embrionilor.Parerea mea e ca 3 zile e prea putin sa iei ciprinol,se face tratament minim 5 zile ( eu insa am asociat ciprinolul de 500 mg pastila-cate doua/zi cu gentamicina injectii de 80 mg ,cate una la 12 ore - desigur tratament dat de medic).Numai dupa 10 zile de la terminarea tratamentului se poate repeta urocultura+antibiograma,ca daca repeti inainte nu iese neaparat real rezultatul,antibioticul lucrand inca aceste 10 zile si poate iesi negativa,dar de fapt tu sa o mai ai.Daca iese pozitiva trebuie repetat tratamentul.Bafta multa!!!
Dariela asa cum ti-am spus si pe PM si parerea mea e ca prolactina e cam mare,intreaba dr.,poate iti va da bromcriptina.Prolactina se face in orice zi a CM ,fara sa mananci sau sa bei ceva inainte de analiza,chestia cu repaosul 15 minute nu cred ca e atat de importanata,ca doar nu te duci sa iti ia sange dupa ce ai facut jogging.Repeta analiza.Restul analizelor sunt super!!!Bafta!
Manu-manu la tine cred ca e invers,prolactina e la limita inferioara.Intreaba dr. ce parere are.Bafta!
Iepurila sper ca te-ai descurcat cu pregnylul.Cel mai indicat e intramuscular,ti-a explicat f. bine Marrina cum sa ti-l faci singurica.Ai reusit?Bafta multa in continuare!
Arina trebuie sa speri pana la capat,ai sanse extraordinar de mari,iar simptomele de CM sunt ffff asemanatoare cu cele de la inceputul sarcinii!Te rog fii optimista,pt ca ai toate motivele din lume!!!!Eu in locul tau nu as face test de urina ci m-as duce pana in cel mai apropiat oras unde se face bhcg cu taxa de urgenta ca sa am rezultatul in aceeasi zi,chiar si pana in Bucuresti.Nici eu nu inteleg ce s-a intamplat cu ceilalti blastocisti ai tai,dar acum nu e deloc momentul sa te gandesti la asta,sau sa iti faci ganduri negative.Trebuie sa gandesti pozitiv,sa stai cat mai mult in pat si sa iei tratamentul de sustinere cumintica.Ok?Baftaaaaa!
Nusy multa bafta!
luck rezerva ovariana nu mai creste,ci scade cu fiecare luna,dar daca ne-am monitoriza cateva luni consecutive FSH-ul am observa ca sunt valori diferite in multe cazuri,deoarece e posibil ca un ovar sa aiba rezerva ovariana mai mare decat celalalt,asa ca depinde si de luna in care ovuleaza ovarul cu rezerva mai mare sau mai mica.In alta ordine de idei FSH-ul nu reprezinta cel mai bine rezerva ovariana,ci analiza inhibina B.FSH-ul de exemplu mai poate fi influentat dupa un tratament hormonal cum e unul pt FIV( eu dupa primul FIV ajunsesem la FSH de 11-12),dar dupa cca 6 luni organismul s-a reglat ajungand la FSH de 6.57.Asa ca nu trebuie sa ne speriem daca intr-o luna ave FSH f mare,e posibil ca peste o luna,doua,5 sa fie mai mic,trebuie monitorizat si ajutat cu AC,asta e tot ce stiu.Mi-e si mie groaza sa refac FSH-ul acum dupa al doilea FIV,dar....vreau sa fac si inhibina B,dupa care voi trage concluziile.Multa bafta!

Zouzoule te rog sa completezi pe listuta la mine,urmeaza FIV3 cu dr. Cocei si prof. dr. Marinescu.Multumesc frumos!Ai mai aflat ceva despre cresterea endometrului?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

KORAPOP, multumesc pentru incurajari
Fetelor, unde pot sa fac si eu un hcg de urgenta, sambata in Bucuresti???

Arina

Mergi la inceput