FIV160
Raspunsuri - Pagina 6
marrina spune:
Dariela, cristal1995, felicia_ Multumesc mult. La Bioclinica in Brasov e posibil din aceeasi proba de asta ma gandisem ca ar putea fi si la Giulesti.
iepurila Pregatesti injectia la fel, doar ca trebuie sa fie un ac mai lung (gri, verde...). Iti imparti fesa in minte in patru cadrane egale si infigi acul in cadranul lateral-sus. Iti trebuie un pic de curaj si flexibilitate la coloana vertebrala dar cred ca nu e nici un risc. Bafta!
Dariela spune:
iepurila - Eu stiu ca Gonalul se face doar intramuscular si cred ca e mult mai greu. De ce nu mergi la un dispensar/spital sa ti-l faca o asistenta? Stiu ca Kora si le facea singura. Daca intra poate iti spune tehnica!
Cristal - La Victor Babes se face in orice zi? E nevoie de programare prealabila?
dariela
iepurila spune:
Sarumana mult fete frumoase. Pana deseara va trebui sa iau o decizie
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Anca Wish spune:
Gonalul l-am facut subcutanat. Marinescu asa recomanda.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
iepurila spune:
Si eu am facut Gonalul subcutanat.
dilema mea e cum sa fac Pregnylul.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
manumanu spune:
Dragelor care va pricepeti, ce ziceti de aceste rezultate (analiza facuta in Z2):
FSH 6,37
LH 4
PROLACTINA 11,23
TESTOSTERON 0,41
ESTRADIOL 155,6
Dupa grafic, prolactina pare in regula, dar nu stiu de ce pe buletinul de anliza apare intr-un chenar...
Multumesc
dream1971 spune:
Am intrat sa va salut fiindca noutati nu am.
Arina ma gandesc la tine si te astept sa ne dai vestea cea mare. Pana una alta stai cumintica!
Iepurila eu am facut Pregnylul subcutanat (in abdomen). Din cate stiu eu se poate face in ambele feluri. E poate putin mai dureros dar e ok. Bafta!
Flori tu ce mai faci? Astepti pana in martie?
Mult noroc celor care au intrat deja in focuri. Nusy bafta multa!
Va pe toate si o seara placuta!
Dream
rubia spune:
Kittyke diferenta intre menogon si menopur este urmatoarea :
-menopurul se da la femeile care reactioneaza mai greu la tratament
-menongonul este ca si menopurul din doua fractii(cam aceleasi efecte)dar menopurul este ultrapurificat deci mai "agresiv"
Stiu ca am intrebat deoarece initial pe reteta mea scria menopur dar datorita faptului ca am raspuns bine la FIV1 mi-a schimbat si mi-a dat menogon
Fetelor polidinul nu l-am facut dar in schimb iau 3 zile ciprinol ca mi-a iesit E-coli la urina.Nu l-am sunat pe dr dar le-am luat ca sa fiu sigura.
cristinici spune:
iepurila, pregnylul se face intramuscular, eu asa l-am facut intotdeauna.
Ella 28, eu am reactionat bine la tratamentul cu menogon, de aceea cred ca mi la prescris din nou, cu puregonul la mine nu a mers, iar cu altceva nu am facut tratament.
Nu stiu de ce , dar ieri cand am fost la echo, am avut asa emotii de zici ca eram la primul FIV , nu mi s-a mai intamplat.
Multumesc fetelor pt incurajari, sa stiti ca am nevoie de ele.
cristinici
nusy spune:
Copilutz,Ioanatugs,Marrina,Dream: Va multumesc mult si multa bafta si voua!
Kitty: la 13.30 am programarea.
Crystyna: nu a sosit inca nimic.
Iepurila: pregnylul eu l-am facut intramuscular.Asa mi-a spus dr.
Manu: analizele tale par foarte bune.Daca spui ca prolactina apare in chenar,da-ne si valorile normale,ca sa facem comparatie.
Dariela:exceptand prolactina care,desi e in interval,totusi e spre limita superioara,restul valorilor sunt foarte bune.Oricum,prolactina poate varia,asa ca ai putea s-o repeti ca sa fii sigura.
Arina: simptome noi,ceva?
Va pe toate,o seara buna va doresc!
Nusy