FIV160

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Dariela: analizele le-ai facut in ziua 3? Eu parca asa imi amintesc... Prolactina mi se pare cam mare, restul sunt super! Poate stiu fetele mai multe despre prolactina, la asta nu ai dat intervalele de referinta pe faze. Te pup!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Koricica lista am luat-o de la ei pe 19 ian 2008. atunci am fost eu programata ptr. analize.
Se poate sa mai se fii scumpit. O sa ma duc sa fac si hormonalele si mai iau un pliant.

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Anca Wishm-am lamurit, iti multumesc[flo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Cristal - Analizele le-am facut in ziua a 2-a. A treia era duminica si nu lucra nimeni.
Fetelor astept opinii!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

La Giulesti, se fac si spermoculturi? Adica din proba pentru spermograma (la lab. FIV) se poate face si spermocultura?

Mergi la inceput

Marrina - Din cate stiu eu nu se fac. Si noi trebuia sa o facem si ne-a trimis la dr. Damian. Am inteles ca trebuiesc facute la Panduri.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by Dariela

Ma ajuta si pe mine cineva cu interpretarea analizelor de la Bios, ca nu prea ma pricep:
- estradiol - 49.27 pg/ml
- prolactina - 526.6 UI/ml
- FSH - 5.21 mUI/ml
- LH - 3.43 mUI/ml.

dariela

Dariela sa sti ca inainte de a ti se recolta prolactina trebuie sa stai pe scaun, foarte linistita, macar 15 minute ca rezultatul sa fie relevant. Asa ai facut?

FIVoasele!!!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

marrina: nu fac spermocultura deloc. Singurul loc unde au acceptat ca din aceeasi proba sa faca si spermograma si spermocultura a fost Centrul de Diagnostic si Tratament Victor Babes (tel 317.95.03 ; 317.95.04 ; 317.95.05). In rest, peste tot pe unde am sunat, voiau probe diferite, in zile diferite. Bafta multa!
Vezi ca s-ar putea sa ai neboie de programare.

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fetili!!
Revin la problema mea: injectatul cu PREGNIL (nu v-as stresa daca n-ar trebui sa-l fac maine dimineata la prima ora.
Daca il fac in burtica ca si Gonalul are ceva?

pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Cris - Nu mi-a spus nimeni ca trebuie sa stau macar 15 min linistita. Am ajuns la clinica, super incantata pentru ca in calitate de copilot n-am gresit drumul (noi nu cunoastem deloc orasul), am asteptat ca mai era inca o familie si am intrat la donat. Chiar m-ati speriat acum. o sa-i atrag atentia dr.

dariela

Mergi la inceput