FIV160

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Arina21 multa bafta, sa fie cu ochisori!
Nusy draga, i-ti tin pumnii si te urmaresc indeaparoape, avem nevoie de reusite!!! Multa bafta iubita!
Cristinici esti in linie dreapta, asa ca multa bafta si tie si sa fie cel norocos!
AndradaP. mii de pupici!
Kitta, Cristal1995, Rami73, Felicia mi-a facut mare placere sa va revad!
Stuart multumesc frumos pentru link-uri si sfaturi. Eu le-am tinut pina acum in frigider, dar am citit de curand pe cutii, ca pot sta si la temperaturi pozitive si nu stiu cum e mai bine sa le depozitez?

ne intalnim de martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fete dulci
Intru mai rar dar recuperez de fiecare data din urma.
Arina, te mananca undeva..... stai cumintica ca Liana are o bita si vine si te bate....
Sherita, mica printesa cresytina sa va lumineze viata si sa va aduca numai impliniri

Eu sunt la ultima injectie de gonal (reamintesc fac doar stimulare si CSD).
Cine ma invata si pe mine sa imi fac singura pregnyl-ul? Va rog eu mult!!!!! Ca daca tot am invatat sa fac subcutanatele..... cat de greu poate fi cu intramuscularele?
Exista vreun risc?

Va pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Crystyna n-ai nici o veste pentru mine???
Nusy, ce bine ar fi sa ne cunoastem...vineri la ce ora esti programata ??
Cristinicimulta bafta
Zouzouunguent estrogen din ziua 7-a nu ti-a dat pentru ingrosarea endometrului??(Odata am avut si eu endometru 6 si mi-a dat estrogen, trebuia sa masez crema pe coapse )
Fetelor, chiar nu e nici o diferenta dintre menogon si menopur?? Oare de ce e mai scumpa menopurul de doua ori??
Si ince ceva ce nu inteleg..... De ce se da la unii GonalF si la altii Menopur??? Mi-e frica sa nu reactionez la Menopur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kitty, menopurul este facut de o alta fabrica. Are aceeasi substanta activa, doar pretul difera. E acelasi lucru.

Stimularea se da in functie de dozarile hormonale. Menopurul(menogonul) are LH iar gonalul FSH(la fel ca si Puregonul). Daca dozarile hormonale arata ca ai deficit de LH , atunci stimularea se va face cu Menogon pentru a pastra un echilibru hormonal.

Arina, te astept cu o veste buna si nu cred ca poate fi altfel la tine.

Bafta tuturor!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zouzoule eu m-am interesat demult de reconstructia tubara si am aflat de la doctori ca se poate face cand trompa nu e prea afectata,adica daca cilii care tapiteaza interiorul trompei sunt ok,mucoasa uterina nu e alterata etc.Altfel...o trompa reconstruita tot nu e functionala si nu te poate ajuta.Nu se pot reconstrui cilii sau mucoasa.Daca ar fi posibil asa ceva multe dintre noi cele suferim de infertilitate din cauza trompelor am fi fost demult mamici fericite.Nu vreau sa iti faci iluzii,din pacate stiinta inca nu a progresat atat de mult pentru noi....poate ca intr-o buna zi se va putea,se vor putea multe...,dar deocamdata singura sansa e FIV-ul...Bafta cu endometrul acela si spor la drinkalit

copilutzule multumim pt listele de preturi,dar vreau sa te intreb de cand ai tu lista aceea ca eu am intrebat la telefon la BIOS cat costa urocultura +antibiograma si mi-a spus ca 44,50 lei,la fel si antibiograma pt secretie col uterin tot 44,50,iar in lista ta sunt alte preturi,mai ieftine.Cred ca s-au scumpit de cand ai tu lista...

KITTA cat ti-a iesit FSH-ul de esti asa suparata?Probabil va trebui sa mai iei AC cateva luni,mie cu ajutorul lor mi-a scazut,dar intrecele doua FIV-uri am facut pauza 6 luni,timp in care am luat AC in fiecare luna cu pauza de 7 zile si in fiecare luna in zi de de CM am facut FSH-ul.Vreau sa va spun tuturor care aveti indolieli ca daca luati AC nu sunt relevante analizele hormonale din zi 2 de CM ca am intrebat-o pe dr. Cocei despre acest lucru si mi-a spus clar si raspicat ca sunt relevante,ca dupa ce luam ultima pastila efectul AC dispare in 24 de ore si organismul isi reia toate functiile de aceea se fac in zi 2-4 hormonalele,deci ne putem baza pe rezultate si daca luam AC.Mi-a mai spus insa ca AC ajuta la scaderea FSH-ului ( uneori nu din prima luna,ci din a doua sau a treia luna),dar poate sa scada endometrul ....

Anca

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Ma ajuta si pe mine cineva cu interpretarea analizelor de la Bios, ca nu prea ma pricep:
- estradiol - 49.27 pg/ml
- prolactina - 526.6 UI/ml
- FSH - 5.21 mUI/ml
- LH - 3.43 mUI/ml.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by nusy

...Marrina: a fost foarte bine,incep stimularea pe 31.
...
BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by cristinici

...Mai am pana vineri AC , astept CM si din Z2 ma pun pe treaba.
Cam astea sunt noutatile..
BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Revin cu precizari referitoare la analize:
- estradiol - 49.27 pg / ml
- prolactina - 526.6 mUI/ml - interval de referinta 127-637
- FSH - 5.21 mUI/ml
- LH - 3.43 mUI/ml

comentarii:
estradiol - in f. foliculara 12.53 - 165.5pg/ml
- in f. ovulatorie 85.78 - 498 mUI / ml
- in f. luteala 43.2 - 211 pg/ml

FSH - in f. foliculara 3.5 - 12.5 mUI/ml
- in f. ovulatorie 4.7 -21.5 mUI/ml
- in f. luteala 1.7- 7.7 mUI/ml

LH - in f. foliculara 2.4-12.6 mUI/ml
- in f. ovulatorie 14.0 - 95.6 mUI/ml
- in f. luteala 1.0 - 11.4 mUI/ml

Astept comentariile voastre!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amirra spune:

Oare este vreuna din voi interesata de o programare la Med Life, dr. Silviu Predoi, la Comisia de sterilitate, miine 30.01.2008, ora 15?

Mergi la inceput