FIV160

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Arina
imi pare rau si stiu caci cuvintele sunt de prisos , dar odata si o data o sa ni se intample ai noua.
Fetelor
va rog din suflet ajutati-ma si pe mine cu un sfat.
Marti 5 februarie trebuie sa ajung la Giulesti si de acolo la Gynera.
Vin in Bucuresti pe autostrada Bucuresti-Pitesti.
Puteti sa-mi spuneti cam ce ruta ar trebui sa urmez sa ajung la Giulesti ?
multumesc
pupici tuturor si un weekend minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kora
ce zici as putea sa-mi fac la Giulesti marti cand merg si analiza Papanicolau si Ecoli?
multumesc si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

luck - La Giulesti Papanicolau se face in general la Centrul de planificare(aflat langa spital) si doar dimineata, pentru ca mai tarziu cabinetele sunt ocupate.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Luck , l-am rugat pe sotul sa te ajute... si eu la Gynera ma duc
Deci... o sa-ti spun pe strazile principale dar s-ar putea sa fie aglomerat
Continuarea autostrazii este B-ul Iuliu Maniu, vii catre centru 5-6 km pana pe partea dreapta o sa vezi un hipemarket CORA. Acolo in intersectie faci stanga (Sos. Virtutii)si te duci paralel cu linia de tramvai care are un gardulet (tramvai 41)
Urmezi linia de tramvai pana la podul Grant cca. 3 km si inainte de pod faci dreapta pe langa pod. Acum ai ajuns pe soseau Giulesti si mai mergi cam 4-500 de metri si se face o straduta la dreapta , acolo e spitalul (ai sa vezi spitalul de pe soseau principala dar eventual mai intrebi in zona)
De aici la Gynera ajungi :
Te intorci in sens invers pe soseau Giulesti cum ai venit.
Urci pe pod si urmezi linia de tramvai cum ai venit si pana aici treci de o intersectie mare urmand in continuare linia de tramvai 41.
La un semafor linia de tramvai o ia la stanga (aici deja esti aproape de arcul de triumf) unde tramvaiul o ia la stanga tu o iei la dreapta.
Mergi aprx. 800 m si o sa vezi o cladire noua cu mai multe birouri pe dreapta.In zona aia deja poti parca si in dreapta o sa fie strada Paharnicului este o poarta de lemn cu sonerie imediat dupa colt.
Sper ca am reusit sa-ti fac macar o idee cam cum sa ajungi unde doresti
Bafta multa
Ps. iti recomand sa te uiti si pe o harta inainte sa vii

Mergi la inceput

luck - La Giulesti poti ajunge astfel: de la intrarea in Bucuresti mergi drept inainte pe Bd. Iuliu Maniu pana la Apaca (statia de metrou Politehnica). De acolo mergi in stanga pe Bd. Vasile Milea, undeva pe dreapta este un peco ca punct de reper, treci Podul Grozavesti si mergi inainte pe langa Carrefour Orhideea (sos. Orhideea). De la hotelul aflat chiar in fata la Carrefour Orhideea (vizavi de hotel este un turn de apa si Bricostore), , mergi la stanga pe Calea Giulesti. Spitalul este pe prima straduta la stanga, pe langa o cladire a finantelor. Tot acolo este statia de tramvai Panait Sarbu.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Arina, nu ne spui nimic?

Mergi la inceput

Examenul Papanicolau este relevant daca este facut dupa ziua 10 a CM-ului?
Trebuie sa mai vin in Bucuresti in 11.02 - ziua 18 si ma gandeam sa-l fac atunci. Parerea voastra care este?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dariela, cred ca e prea tarziu pentru Papa in ziua 18.
Arina, sunt si eu aici si astept rezulatul tau.
Madalina, iti tin pumnii sa ai o nastere usoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Dariela, nu stiu cand trebuie facut Papanicolau, dar m-am uitat pe data analizei mele, facute anul trecut, la planingul de langa Giulesti. Scrie ca a fost facut in 19.07, si ca data UM era 24.06, deci eram z 20 si.. Stiu sigur ca nu mi-a zis nimeni ca nu e perioada potrivita, deci s-ar putea sa fie relevant oricand...
Nusy, Kora , ma intrebati ce planuri am... am vrut sa incep inhibarea luna aceasta, dar aveam un chist hematic, si dr a zis ca e mai bine sa asteptam pana dupa Cm, sa vedem daca se elimina. Asa ca am mai amanat putin, si intre timp o sa bifez a 3-a hsg...
Arina
Aly, ce-ai mai facut cu progesteronul? Ai repetat analiza, te-ai linistit? Banuiesc ca poti imbunatati valoarea, dupa transfer, nu?

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Dariela si eu stiu ca e bine sa faci PAPS-ul in perioada ovulatiei, deci pina in z20.
Felicia ce mai faci???

Eu am terminat cu toate analizele, am dus si rezultatele la Giulesti si sunt bucuroasa ca toate mi-au iesit bine. I-mi era frica de toxoplasma, pentru ca am avut 14 ani pisica in casa, dar si asta mi-a iesit negativ, asa ca acum mi-a ramas sa astept pina in 18 febr. cand va fi eco de z21 dupa AC si i-mi va stabili tratamentul. Mai e putin....

ne intalnim de martisor!

Mergi la inceput