FIV160

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ticatic din cate stiu stimulare nu se face mai mult de 3 luni consecutiv ( cel putin referitor la clostylbegit,iar menopurul e si mai puternic decat clostylbegitul).Laboratoare care dau rezultatul in aceeasi zi la hormonale,bhcg sunt IDS,Medlife parca si nu mai stiu daca sunt si altfele,poate intra si alte fete sa te ajute.Multa bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Pasionata fiind de matematica pun problema astfel:
SE DA:
Z1=22 ianuarie
Z3=25 ianuarie dipherelin 3.75]
Z5=27 ianuarie se opreste menstruatia
31 ianuarie reincepe sangerarea

SE CERE :
E normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor, aveti idee de ce dureaza atat de mult PAPA_NICOLAU la Giulesti? Eu l-am facut acum 3 zile si mi-a zis sa ma duc dupa 2-3 sapt dupa rezultat. Si inca ceva. Dr mi-a dat sa fac o COLPOSCOPIE. Sa ma ingrijorez? Pentru cele care cunosc o sa scriu si rez colposcopiei, poate ma lamuriti si pe mine daca e grav, ca nu prea mai am rabdare 3 sapt.
-col palid cu desen vascular accentuat cu cateva vase tirbusonate
-zona aceto-alba baza anterioara
-ZIN contur net in triunghi, baza anterioara. Oi fi suspecta de cancer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Iazminn - Doamne fereste - stai linistita - la Papanicolau si eu am facut colposcopie (si asta de 2 ori). Eventual o fi vreo rana pe col - dar asteapta Papanicolau sa vezi ce-ti iese si vezi ce zice medicul. Eu zic sa nu-ti faci probleme.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Am reusit programarea la Gynera pt. 14 martie ora 15.Sunt f. multumita si de data si de ora,asa ca sper ca desi am evitat Bucurestiul sa imi aduca noroc de data aceasta.

ARINA,nu mai zic nimic!Eram f. sigura ca vei reusi...cu 2 blastocisti!Bhcg-ul cit e...totusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordutu spune:

imi cer scuze ca intru in vorba cu voi dar am si eu unele nedumeriri.Am facut fiv si eu pe 29.01.2008 si sint in asteptarea cea mare,v-am citit de mult si acum am avut curajul sa va scriu.Voi ce simtome ati avut ca pe mine ma dor putin siini si o mica jena la statul in picioare ovarele.va rog din suflet mai povestitim si mie cite ceva sa mai uit ca timpul trece atiit de greu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rubia

Pasionata fiind de matematica pun problema astfel:
SE DA:
Z1=22 ianuarie
Z3=25 ianuarie dipherelin 3.75]
Z5=27 ianuarie se opreste menstruatia
31 ianuarie reincepe sangerarea

SE CERE :
E normal?

Rubia eu nu sunt pasionata de matematica;totusi daca z1 e 22 ianuarie,z3 nu e 24 ianuarie in loc de 25 cum ai scris?Daca in 27 ianuarie ti s-a oprit menstra ,adica ar fi zi 6,te-a tinut 6 zile,cm normal etc,nu cred ca trebuia sa mai vina in 31 ianuarie.Inteleg ca tu faci protocolul lung.Din cate am citit de la fetele care faceau protocol lung schema e:iei diphe din zi 21,vine cm la data cand trebuie sa vina si apoi se incepe stimularea.Ai intrebat dr. si de tratamentul pt e.colli?Refa-ti si urocultura intre timp,dupa 10 zile de cand ai terminat antibioticele.Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Kora, si eu am protocol lung dar se pare ca nu este standard cum stii tu sau nu stiu ...
eu am inceput din ziua 24 (10 ianuarie) pe 14 mi-a venit ciclul si stimularea in sine am inceput pe 31 ianuarie,(intre timp am facut diphereline)
Deci oricum calculez eu am protocol un pic mai diferit ...sau nu e asa strict cum stim noi...cine stie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Iordutu , sfat nu pot sa-ti dau si eu fac prima oara Fiv dar tin pumnii pentru tine
Cu cine si unde ai facut Fiv???

Mergi la inceput

Kitty stiu ca nu neaparat se incepe in zi 21,am auzit si sa se inceapa in zi 18,depinde cat de multa inhibare vrea dr. sa faca,dar cm tot atunci cand trebuie (in mod normal,la 28 zile sau la cat e cm-ul normal) vine si doar o data nu de doua ori pana la stimulare.Succes!
lordutu bine ai venit printre noi!Te inteleg cu stresul de dupa ET,am trecut de doua ori prin asta si cele mai grele clipe mi s-au parut cele de dupa ET.Simptomele sunt diferite...pe unele fete le doare burtica la fel ca si la cm,pe altele sanii,altele sunt balonate,altele se constipa,altele nu au absolut nici un simptom etc.Reusite sunt si cu si fara simptome,la fel si nereusite.Nu se poate generaliza.Chiar si acelasi organism poate reactiona diferit la doua fiv-uri,pe mine la primul fiv dupa et m-a durut destul de tare burtica,m-au durut rau ovarele de a trebuit sa iau nos-pa ( ceea ce e f. indicat deoarece aceste mici dureri pot fi contractii ale uterului,uterul incearca sa respinga embrionii si nos-pa ajuta uterul sa se relaxeze),la al doilea fiv dupa et nu prea am avut simptome,aproape deloc ,dar luam nos-pa preventiv.Iti doresc multa bafta si te asteptam cu detalii.Unde si cu cine ai facut fiv,ce tratament ai luat,care au fost rezultatele ( ovocite/embrioni),ce tratament de sustinere ai etc.Bafta,sa reusesti din prima si te rog niciodata sa nu iti mai ceri scuze ca intri aici,ca ne intrebi ceva!De aceea suntem aici sa ne ajutam,sa ne sustinem,noi si numai noi cele care ne confruntam cu cele mai mari greutati si probleme pentru a deveni mame,numai noi ne putem intelege unele pe celelalte!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput