FIV160

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

KORA, progesteronul meu in z21 este de 20.
Cum aflu rezultatul o sa vi-l spun. Sper sa mi-l dea astazi.
Despre septul acela, sa stii ca si eu ma gandesc sa fac ceva cu el. Dar din absolut toate sursele, am inteles ca septul (fundic sau nu) este motiv de avort in nici un caz de sterilitate. Adica ramai, dar sarcina nu rezista. Nu zic ca prefer situatia asta, Doamne Fereste!

Cam asta ar fi...

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Arina e f buna valoare 20 pt progesteron in ziua 21!Cat despre ce ai spus despre septul acela....nu ma "incalzeste" deloc sa "raman" dar sa pierd sarcina din cauza asta,mai ales ca se poate rezolva.Hai ca imi transpira pumnii cum ii tin tot stransi pt tine!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Misa 21 , daca nu reusesti sa faci programare prin telefon am citit la un alt forum ca se poate face programare si prin SMS si fata de la receptie o sa te suna inapoi ca sa confirme.
Incearca si varianta asta
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

KORA, imi pare rau ca te tin cu pumnii stransi, sper sa aflu cat mai repede. Iti multumesc din suflet pentru ei!!

ANCAWISH, eu nu am spus nimanui de FIV-ul facut tocmai pt a evita telefoanele cu pareri de rau sau incurajarile de la persoane care nu stiu prin ce trecem exact si o fac doar de complezenta. De fapt daca s-ar limita doar la pareri de rau sau incurajari ar fi bine dar se mai trezeste cate una care are casa plina de copii sa-ti explice cum sta treaba cu facutul de copii. Asa ca mai bine PAS, stiu doar parintii mei. Ai lui nu stiu.

Multumesc tuturor fetelor care inca mai cred in reusita mea. Tare as vrea sa nu va dezamagesc.

Pupici
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fetelor, multumesc frumos de primire, sunteti niste dragute.
Referitor la doza mea, doctorii tin deja cont de cantitatea care trebuie, singura mea teama este ca prima data am facut menogon, iar acum trebuie sa fac puregon, si sa nu incep cu o doza mica plecand de la ideea ca puregonul este mult mai puternic.Vom vedea ce va fi, dar sper ca de data asta sa fie si ultima sau macar daca nu reusesc sa am macar mai multi embrioni, ca sa pot si congela parte din ei.
Arina, si eu iti tin pumnii, si astept sa ne spui rezultatul.
Fetelor care au intrat in focuri, va doresc mult succes si multi embrioni frumosi, din care macar unul sa stea cu voi 9 luni.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Arina, draga mea, acum am citit si am intrat sa-ti spun ca sunt alaturi de tine. Nu spune "s-a terminat" pana nu afli raspunsul final. Nu se stie niciodata... Eu am aceesi problema infertilitate neexplicata. Toate bune si frumoase dar am 2 FIV-uri la activ si un ET toate reusite si pierdute... Ma gandesc ca poate septul ala e de vina chiar asa micut cum e. Doctorii nu-i dau de prima data importanta fiindca se pare ca sunt sanse mari ca embrionul sa se prinda in alta parte. Atunci sarcina avanseaza si o poti duce la bun sfarsit dar cu mari probleme (asa a fost la mine la sarcina nr 2 sangerari continue plus altele...). Ma pentru tine si am pumnii stransi. Bafta

Madalina
nastere usoara si un bebe sanatos!!! Te asteptam cu vesti!

Fetelor am vazut ca discutati cum sa faceti injectiile de menopur. Eu am facut menopur pentru cele 6 IUI nereusite de dinaintea FIV-ului. Fiindca mi-a fost teama sa le fac la inceput singura am apelat la dr. de familie. Mi le-a facut intramuscular dupa care m-a invatat sa le fac singura subcutanat. Mi-a spus si a fost confirmat si de doctorii de la FIV ca ambele variante sunt ok.

Va pe toate si bafta multa!

Dream

Mergi la inceput

claudia_prea probabil stii ca puregonul e FSH,iar menopurul e LH+FSH,deci trebuie sa se tina seama cu mare atentie de analizele tale hormonale din zi 2 de CM,mai ales din luna in care incepi stimularea.Si eu voi face acum tratamentul cu puregon,dar si cu menopur,pt ca am LH mic.E bine ca esti increzatoare in doctorii tai,iar daca te documentezi si tu,temeinic,le vei putea pune intrebari al caror raspuns te va ajuta si poate ii va ajuta si pe ei sa ia anumite decizii in ce priveste tratamentul tau.Succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

asta cu doza de inceput mare/mica cred ca e cu dublu tais. eu am facut puregon , am inceput cu 4/zi(de 100UI) , am terminat cu 1/zi si m-am ales cu 40 de foliculi, marea majoritate goi, doar 7 au fost ok. si am ramas si fara un ovar. Am oricum LH mare/fsh mic, deci puregon era solutia(desi in "lotul" meu toata lumea a facut puregon, nu cred ca a fost doar o coincidenta), dar cred ca o doza mai mica era mai buna.
Eu cred ca depinde foarte mult de cat suflet pune medicul, daca tratateaza problema superficial, apar cazuri ca al meu.
Din experienta mea eu as zice mai bine putini foliculi dar de calitate decat multi, fara valoare si doamne-fereste alte efecte secundare.

Mergi la inceput

psj poate nu m-am exprimat destul de clar.Bineinteles ca tratamentul trebuie sa fie individualizat,fiecare cu ce i se potriveste,am si spus ca trebuie mare atentie la analizele hormonale din zi 2 si in functie de aceastea sa se dea tratamentul adecvat.In cazul meu ar fi fost clar nevoie de doza mai mare de menogon( eu in zi 2 am LH subunitar, o,32 parca am avut la FIV2),in cazul tau a fost doza prea mare la start,deci...atentie mare la dozele de inceput;si ai dreptate trebuie ca medicul sa fie sufletist,pricepere,experienta,toate la un loc conteaza.Nici nu stii de cate ori am citit povestea ta si cat sunt de impresionata.Iti doresc din suflet sa reusesti pana la urma!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

Fetelor lamuriti-ma si pe mine va rog in legatura cu analizele astea hormonale in luna in care faci stimularea. Daca LH si FSH se fac in ziua 2 si trat trebuie inceput tot in ziua 2, care laborator iti da rezultatul in aceiasi zi?
Eu am facut stimulare luna asta cu menopur 1f (10 zile) din ziua 2.Stiti cumva in cazul in care nu se intampla minunea luna asta, se mai poate repeta urmatoarea luna tot cu menopur (la echo azi foliculul tocmai se sparsese, endometrul 8 mm)?
Este prima luna de menopur si cu toate aste vad ca endometrul tot nu a crescut cine stie ce (am mai facut cu clostylbegit cu 1 luna in urma
)

Mergi la inceput