FIV160

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Madalina28 i-ti tin pumnii stransi iubita, sa ai o nastere usoara si asteptam cu drag vesti despre tine si mica printesa Sofia!
Arina21 i-ti tin pumnii sa fie cu ochisori maine!!

ne intalnim de martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Moniland . O sa-l fac in ziua a 9-a.
Cristal - Spor la injectat!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor!

Eu am ciclu in toata regula. Sunt si eu curioasa, fetele care au facut FIV si nu au reusit, au avut ciclu la 28 zile (14 zile de la punctie), cantitativ la fel ca in celelalte luni?? Eu, pe cuvant daca am simtit ca am facut FIV. Dupa punctie (ovulatie intr-un ciclu normal) am avut aceleasi simptome ca in fiecare luna.Ciclul a venit ceas, exact la fel. Intreb pur si simplu din curiozitate.

Rezultatul la Bhcg nu l-am luat, ma duc dupa amiaza, sper sa fie gata.

ZOUZOU, imi amintesc si eu de Lachi, chiar m-am intors in timp si am citit cum a fost la ea. Ea a avut scurgeri maronii doar o zi, ziua in care trebuia sa testeze. La mine e ciclu normal, cu sange si tot tacamul.

Va pup fetelor si tin pumnii celor care sunt in plina procedura acum
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Arina, eu urasc cuvintele de incurajare in astfel de cazuri. Cam stiu ce simti. Aveam un sentiment ca va fi bine la tine, dar se pare ca sentimentele/presentimentele mele dau eroare.

Mie mi-a venit ciclu la 7 zile de la intreruperea utrogestanului si a fost foarte abundent. Precizez ca am facut testul in ziu a 12-a.

fata

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Arina - Nu vreau sa te descurajez dar si la mine la primul FIV, CM-ul a venit la fel ca in fiecare luna -la 28 de zile si la fel cantitativ. Sa asteptam totusi rezultatul beta hcg-ului!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Arina ce tratament de sustinere ti s-a dat?Ai facut progesteronul la cateva zile de la ET?Presupun ca nu....Astept rezultatul tau,iti tin pumnii si pur si simplu nu pot sa cred ca fata cu cele mai mari sanse nu reuseste.Pana ce ne anunti rezultatul eu sper pentru tine!
Kittyke vreau sa iti mai spun si eu ceva in legatura cu menogoanele/menopurul.Poti sa dizolvi chiar 3 fiole de pulbere intr-o singura fiola de solvent.Daca ai de luat 4 atunci poti folosi doua fiole de solvent,nu trebuie ca neaparat fiecare fiola de pulbere sa o dizolvi cu o fiola de solvent.Majoritatea fetelor fac menogonul sau menopurul intramuscular,dar vad ca Ela72 l-a facut subcutanat si uite ca e graviduta,asa ca alegerea iti apartine.Bafta multa!
Cristal eu cred ca e important sa faci progesteronul la cateva zile de la ET.Eu consider ca e un factor f important.Bafta multa draga mea!
Claudia_prea bine ai venit printre noi!Personal cred cu tarie si acest lucru mi-a fost confirmat si de catre noul dr. la care ma duc acum pt FIV 3 ca tratamentul (dozele) de la inceput,din start sunt cele mai importante.La fel ca si la tine s-a procedat si in cazul meu,de doua ori,adica la start mi s-a dat o doza mai mica pe care au tot crescut-o pe parcurs.Gresit!La start trebuia doza mai mare,in primele zile se selecteaza foliculii,apoi....degeaba cresc doza ca nu mai pot face decat sa ajute acei foliculi selectati sa creasca.Experienta ta din FIV-ul anterior ar trebui sa ii atentioneze pe doctorii tai ca acum la al doilea FIV sa iti dea din start doza potrivita organismului tau.De multe ori FSH-ul poate produce o eroare,de exemplu la mine la FIV2 la FSH de 6,57 se astepta sa fie nevoie de doza mai mica ,totusi pe parcurs a trebuit crescuta ( referitor la menogon) pt ca eu aveam LH f mic in zi 2 de CM.F. mare atentie trebuie la inceputul stimularii!Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Fetele, eu sunt consolata acum, am chiar o stare de spirit buna. Am mai zis si ieri, ar fi o MINUNE sa fiu gravida tinand cont de ciclu. Ma bucur totusi ca nu m-am dereglat. si ca ma incadrez in normal.

Pupici
Arina

Mergi la inceput

Kora, dupa punctie am luat cate 2utrogestan de 3 ori/zi. Atat. Progesteronul nu la-m facut, trebuia??
Vezi tu, eu ma incadrez in categoria femeilor cu infertilitate inexplicabila. Totul e OK. Sot cu spermograma buna de donat, eu cu hormonale OK, secretii OK, uter OK (am un sept fundic care cica nu ar fi o problema), ciclu regulat, ovulatie etc. La FIV embrioni de calitate super. E adevarat ca nu am facut laparo dar vreau sa o fac si pe asta, sa completez dosarul.
Mi-am propus ca anul asta sa nu ma gandesc la facut copii. Sper sa si reusesc. POate ca am fost prea stressati si concentrati pe facut copii. Vom mai vedea...

Te pup si-ti doresc succes maxim la urmatorul FIV
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Arina stiu toata povestea ta,te-am urmarit cu mare interes.Eu cred ca trebuia sa faci progesteronul la 3-5 zile dupa ET,dar daca nu ti-au spus doctorii nu e vina ta.In functie de ce valoare iesea doctorii stiau daca ai nevoie de mai mult sau mai putin progesteron,care e un factor f. important pentru sustinearea sarcinii.De aceea multe fete fac rost cu multa dificultate de progesteron injectabil,care e cel mai bun si se asimilieaza cel mai bine in organism.Din pacate nici mie nu mi s-a recomandat sa fac progesteronul dupa ET,dar la viitorul FIV am sa il fac sigur.Pe ciclu natural mai stii ce valoare avea progesteronul tau in zi 21?La ce ora afli rezultatul?Sper ca nu ai intrerupt tratamentul de sustinere.Pana afli rezultatul fii cumintica,nu mai e mult!
P.S.Stiu ca dr. tau a zis ca acel mic sept fundic nu ar pune probleme,dar....chiar daca nu e asa,de ce sa nu inlaturi si aceasta problema cat de mica r fi ea daca e posibil?Parerea mea...eu acum ma gandesc la toate ca sunt...."Stan-Patitul" si urmeaza sa fac si eu histeroscopie....Dar poate nici nu va fi nevoie ca tu sa te mai gandesti la toate astea

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Ella, Caludia, Nusy, Kora toate fetele va multumesc pentru raspuns, m-am linistit.
Am facut si primul Menopur dar asa de greu am gasit ace mai bine zis seringi pentru insulina.Ac de insulina nu se gaseste in farmacii am fost in vreo 7 farmacii pana am gasit seringi de insulina la care se poate scoate acul. Am si plans, eram disperata cum o sa reusesc dar am avut noroc si acum sunt mai linistita.
Am luat seringa de 5ml cum ati spus si am schimbat acul cu una de insulina asa ca merg injectiile .....
Ella, iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos
Asta spunea si d-na doctor cand l-am intrebat oare o sa am ovocite si mi-a zis ca nu ne trebuie 20 ci numai cateva dar de calitate....acum sa vedem ce o sa iasa
Arrina mai sper in tine

Mergi la inceput