FIV160

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

luck nu stiu ce sa iti spun decat ca dr. Cocei recomanda sa facem analizele la BIOS DIAGNOSTICS.Eu maine dimineata la 8.30 am programare acolo pt cultura de secretie + antibiograma si urocultura +antibiograma.Cred ca stii ca pt PAP sau alte analize de secretie trebuie ca 48 de ore inainte de analiza sa nu te speli vaginal si sa nu faceti .Asa ca...stam cumintele,ok ?
Mai fetelor sper ca pt cultura de secretie nu e nici o problema ca maine sunt zi 24 ,nu?Cocei nu mi-a spus nimic despre asta ca trebuie facuta intr-o oarecare perioada de cm.Probabil pt PAP e altceva.

felicia_ of,of chisturile astea enervante!Vad ca si eu m-am pricopsit cu unul acum dupa FIV2 pt ca nu am luat AC dupa aceea probabil....am vrut sa se regleze organismul singurel....asa si mie mi-a zis Cocei ca asteptam sa treaca un cm si daca nu se elimina mi-l va punctiona probabil dr. Marinescu la histeroscopie....De ce tot faci HSG?Histeroscopie ai facut?Multa bafta!

Madalina nastere cat mai usoara si bebe sanatos si frumos!!!!!!

Ioanatugs felicitari pt analizele bune,acum ca te pregatesti de start eu iti doresc din suflet bafta maxima!!!!!

Moniiiii

Arina ne spui si noua valoarea bhcg?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

IoanaTugs eu ma apuc de inhibare pe 21 februarie pentru ca mi-a intarziat CM-ul 2 zile.Te astept cu vesti, poate incepem totusi impreuna Ce e cu intalnirea de martisor? ati stabilit intalneala sau te referi la altceva?

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Andrada, Ioana, s-ar putea sa incepem in aceeasi perioada! Mie mi-a venit cm mai devreme, azi sunt z 1, deci cam tot atunci pica si la mine z 21
Kora, am facut si histeroscopie, dar fiindca la laparoscopie am avut diagnosticul sactosalpinx pe tr stanga, dr a zis ca e mai bine sa refac hsg, sa fim siguri ca nu s-a refacut (la eco pare ok totul).
Duminica placuta tuturor!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Dariela , Kittyke
Va multumesc din suflet fete inimoase.Acum datorita sfaturilor voastre sigur o sa ma descurc.
Dariela ma gandesc ca trebuie programare la Centrul de planificare nu ?
Kittyke ai si tu programare la Gynera tot marti ?
Nusy
Ce faci draga mea? Cum merge stimularea?Sunt cu pumnii stransi alaturi de tine.
Kora
Multumesc , astea sunt toate analizele pe care trebuie sa le faci inainte de o noua intalnire cu dr.Cocei asa ? Ai idée cam cat costa ele la Bios diagnostic?
Nu ma mai grabesc astept sa vad ce zice dr si apoi stabilesc un plan de bataie.
o duminica cat mai placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor nu am mai scris ca nu aveam ce dar vam urmarit in fiecare zi.Eu mai am putin pe 6 miercuri incep inhibarea se apropie cu pasi repezi si tot odata nu stiu de ce dar mi sa luat elenul pe care il aveam inainte poate pe parcurs o sa revin la normal adica mai increzatoare.La mine merg trburile nu mai pe dos am hernie de dic si de aseara ma luat niste dureri cumplite nu am domit toata noaptea of cahiar acum cand incep tratamentul dar nu am ce face asa am sa ma chinui cu durerea asta nu am alta solutie.Ce o vrea Bunul Dumnezeu si cu mine.
Arina stept cu nerabdare rezultatul tau

Fetelor eu va doresc din tot sufletul meu sa reusiti toate si sa vi-se indeplineasca visele va pup pe fiecare in parte
Am sa va stresez cu injectile cand am sa le icep daca am nelemuriri.Va multumesc anticipat mii de pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andrada,Ioana,Feli: mai e putin si incepeti!Multa bafta!

Ioana: felicitari pentru analize,un pas deja l-ai facut.

Feli:tin pumnii sa scapi de chist... eu tare m-am chinuit cu ala din toamna,dar in final am scapat de el(de fapt n-a disparut de tot,are cam 1 cm,dar nu pune probleme).

Luck: am facut deja 3 zile stimulare,deocamdata simt bufeuri si atat.La primul FIV nu am avut nici o reactie(parca nici nu ma injectam),dar acum vad ca am bufeuri.Cred ca deja organsimul meu "face atac" cand vede ca-i dau iar diphereline...Bafta multa marti,sper sa-ti placa.Kittikye are programare cu mine,vineri.

Mihaele: off,tare greu cu hernia asta.Sotul meu a facut 2 ani de cand s-a operat,caci nu mai putea suporta durerile.E pacatoasa rau.Stai cat mai mult intinsa in pat si unge-te cu ceva antiinflamator(diclofenac).

Kora,Dariela: in general,examenele din secretie(inclusiv Papa Nicolau) se recomanda a fi facute pana in ovulatie(probabil glera aia ingreuneaza citirea..sau cine stie...).Totusi,eu le-am facut si ulterior si nu a fost nicio problema.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ceaiul de cretisoare se bea cel din frunze sau din radacini?
Kora pe cand histeroscopia?
Ioanatugs, felicia, andrada sper sa fie intr-un ceas bun si martie sa ne aduca mult asteptatul martisor.
Mihaele sa stii ca nu e mare lucru cu injectatul, iti va reveni moralul.Si eu cand mi-am facut prima data dipherelinul singura am zis " Cum fetele pot, voi putea si eu" si dupa prima injectie a fost OK. Pe cele intramusculare nu pot sa le fac singura, mi le face mama mea, iar la buc merg la spital.
Nusy asteptam raportul de la echo.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Nusy ai dreptate este tare pacatoasa hernia acum mi-a facut mama o injectie cu ketonal si multumesc lui Dumnezeu ca ma mai lasat.Eu ati doresc mult succes si un bebe frumos si sanatos
Cristinici ai mare derptate asa am zis si eu daca fetele ou reusit o sa reusesc si eu nu am facut niciodata injectie in burta si de aia mie frica ca pote doare mai oau decat intramusculara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Rectific:Z1 este 23 ianuerie
Eu inca mnai am niste scurgeri mai mult maronii.
Eu fac protocolul scurt ca am inceput in Z3(25 ian) cu dipherelinul iar din 11 ianuarie incep cu stimularea
Momentan cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Kora_pop multumesc frumos pentru urari, ti le intorc cu drag! deci incepem in aceeasi perioada si la acelasi medic??? Supeeer! Multa bafta!! Apropos de analize sa stii ca daca-ti ies analizele bune, i-ti da banii inapoi pe antibiograma la Bios Diagnostics. Eu am ramas masca cand am luat analizele si am auzit ca au sa-mi dea ei bani, pentru ca toate culturile sunt sterile. Mi-au dat inapoi cam 520.000 lei vechi pentru fiecare antibiograma.
AndradaP. draga mea, oricum suntem in aceeasi perioada, ce mai conteaza o zi doua in plus, sau in minus. Legat de semnatura mea, ma refer la intalnirea cu bebe. Cat despre intalnirea pusa la cale de noi, sper sa fie mai devreme, adica acum in februarie. Cine se mai inscrie la o intalneala de zile mari, cum faceam cand era SHERI aspiranta??? Multa bafta iubita, vom fi colegute!!
Cristinici multumesc pentru urari iubita!!
Nusy tin pumnii sa scapi repede de bufeuri cat mai repede si sa faci cat mai multi folicului!!
Felicia ma bucur ca si tu incepi in curand, vom fi o gasca mare de FIV-oase burticoase!

ne intalnim de martisor!

Mergi la inceput