Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, sper si eu s-o tinem tot asa

Simina, pozele sunt in contul comun de yahoo, ori direct in mesaje, ori link-uri la albume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Simina scumpa, ar trebui sa mearga sa te loghezi cu nov_dec_2005@yahoo.com si parola binecunoscuta. Sunt doar 3 albume acolo, insa nu rata sectiunea "friends' albums" .
Editez: la snapfish ma refer...

Si poate ne mai povestesti mai multe si despre voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ioana habar nu am cat trebuie sa dam la preot la botez. O sa ne orientam la fata locului. Depinde foarte mult de oras, bisrica, daca e celebra sau nu, in functie de locatie, daca e in centru sau nu, daca preotul e cu bun simt sau nu. Noi nu am mai botezat, dar am tot cununat, si in provincie i in capitala, si preturile au fost destul de diferite. Acum o sa vedem. Nu e o biserica foarte cunoscuta, nici foarte in centru, dar sunt convinsa ca o sa ne semnaleze preotul prin gesturi inconfundabile daca e multumit sau nu. La ultima nunta am dat 4 mil.asta ca sa iti faci o idee.
Noki sunt in prospectari de piata. Sincer as lua unul de-a gata de la Ikea, dar o sa plec sa vad.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Nitel nedormita ptr ca demoazela si-a facut obicei din a se culca numai pe 12.30-1 in fiecare seara si de cateva zile ne chinuim s-o aducem pe un fagas normal, dar nu se lasa...degeaba o pun in pat la 10.30 ca incepe si se freaca, trebuie s-o iau la noi in pat, ne trage de par, ne baga deshtele in ochi, ne pupa ba pe unul ba pe altul, ce sa mai, face orice numai sa nu adoarma. Aseara m-am suparat si am pus-o la ea in pat, asa ca drept razbunare mai bine de jumatate de noapte n-am dormit, ptr ca s-a trezit de zeci de ori, a dat din picioare, un tambalau intreg. Ma gandesc cu groaza cand ne-om muta, cat o sa mai "navigheze" prin casa noaptea...deja imi aduc aminte de postarile Inei cu evadarile si coboratul pe scari

Apropo...aseara i-am reprosat domnului ca nu m-a mai pupat, ca nu m-a mai tinut in brate deloc si stiti ce mi-a zis? " O sa te tin. Cand? In curand" Sunt eu paranoica sau nu?

Buluci arata super blocul, dar sunteti in mijlocul infernului ca sa zic asa, la ce am vazut eu pe harta aia. Te admir sincer

Leea azi ma duc sa caut o City farma si sa iau minunatia de sirop...va spun cum/daca a functionat. Succese maxime la examen, sa-i dai gata cu logica ta. Nu stiu ce faci tu acum la fac, dar eu am facut 4 ani logica in liceu, am fost si la olimpiada, tare imi era draga materia asta.

Ceea ce nu pot spune si despre porcariile pe care le fac acu'...Calimetrie, Calitologie, Merceologie alimentara, Informatica economica ..of Doamne!

Ioana super haiosi piticotii, aseara m-am uitat cu Miruna la filmulet si era foarte entuziasmata de cum ii face nani "fetita cu cercei" lui "bb mic". Iar eu am intrat intr-o mini stare de depresie, ptr ca nu pot avea parte acum de asa o bucurie.

Ina noi am alergat intotdeauna dupa materiale si tot ce a trebuit ptr casa impreuna, deci nu e o chestie noua. Altele nu mai facem impreuna...ca de ex sa stam de vorba, cel putin saptamana asta in fiecare seara a venit, s-a pus in pat si a inceput sa se planga ca-i obosit, sa-l las in pace. Sa vedem cat l-o tine asta cu obositul...ca toti muncim, acu' trebuie sa incercam macar putin timp sa ne mai facem si ptr cei dragi.

De Dordia mai stie cineva, ceva?

Anda pe unde umbli, ne-ai servit cronicutza mondena si te-ai dat la fund?

Simina de tablou se ocupa Cristina, sefa, altcineva nu stiu daca stie s-o faca, ar fi fost frumos sa continuam traditia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara
Bulucel- wooow...m-am socat: Mosul si Kirkuk sunt atat de aproape....amu' hiar ca te admir la infinit cum poti sta acolo! Chiar daca arata atat de bine cladirea si din articol reiere ca ar fi totul ok la voi in regiune.

Paradoxal, dar asa e, la numai 60 km, distanta sunt aproape zilnic atentate cu bomba.

Meems,aseara m-am uitat la niste fotografii ce mi le-ai trimis pe mail(mai demult,dar abia acum am reusit sa le dowlodez) si le-am vazut si pe cele de la ziua ei!e tare dulce si inalta, ti-am zis eu o sa-i scuipe semintze in cap lu' Simonic al meu.Iti seamana mult,dar la inaltime cred ca-l mosteneste pe tati.
Simon are 92cm si 14 kg.Voi cum stati?
Felicitari ptr progresele cu somnicul.
Mada,Simon (ca si Mirunici) de vreo 2 nopti adoarme fff tarziu , cu toate ca plecam la dormitor la ora 10.Se-nvarteste,povesteste, intreaba de toti cunoscutii :unde-i cutarica?Mai e iaurt?Vreau paine!Shiki bamba(telenovela de pe protv international)si incepe sa fredoneze(lalalalala).Acum 2 nopti planuiam o seara romantica (eu iau initiativa doar cind se termina menstra si nu tre sa folosesc ovule),dar Simon a adormit la ora 1 si cind ma duc la dormitor ,binenteles ca soatza facea nani,dar... aseara mi-a iesit

Catutza, Bianca tot asa tarziu adoarme?

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bulucel, vezi ca io asa am ramas cu Sarariciul! Chiar tu vrei bb2?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Doamne Fereste, nu vreau bb2 aici dar daca se-ntampla vreun accident, n-am incotro.

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Fetele io's capie de oboseala ,m-a trezit fi'miu pe la 4:00 urland ca-l doare puta ,l-am schimbat de pampers desi era uscat ,l-am sters cu ceai de musetel ,pina la urma s-a dezmeticit si mi-a cerut olita ,a facut foarte mult pipi iar dupa asta a adormit deci avem o problema : a inceput sa se abtina si nici noaptea nu mai vrea sa faca in pampers ,saracutul avea vezica plina cred ca d'aia avea si senzatia ca-l doare puta ,ce sfat imi dati ?Ce sa fac???

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Imi cer scuze ca nu pot raspunde la nimeni ,sint foarte obosita ,stresata ca ma maraie de dimineata ,nu s-a odihnit bine si e tare morocanos azi ,,off nu-i bine fara olita da' nu-i bine nici cu ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Multumesc fetelor pt aprecierile legate de baita si fetita mea.

Raportam primul kk la olita. De buna voie. Dupa ce mi-a trantit 2 pisalai in chilotel, inainte sa o imbrac am intrebat-o daca vrea sa faca pipi la olita. Mi-a raspuns "da". Am pus-o pe olita si m-am dus la bucatarie ca fac o mancarica de cartofi. Dupa ceva timp vine la bucatarie si-mi cere sa o imbrac. Cand ajung in camera... o MARE (la propriu ) surpiza in olita. Am si imortalizat momentul .

Ieri a fost Stefan la Suceava, la Casa Plus si a cumparat chiuveta si baterie pt bucatarie. Sunt foarte incantata de ele, desi ne-au costat cat pe naiba. O sa ajung sa dorm in cadita de la dus, ca ramanem fara bani . Chiuveta e din aia pe colt, cu 2 scurgeri si un picurator, inox anticalcar, iar bateria e cu dus, cu doua butoane: unul pentru mai multa apa, altul pt mai putina.

Bulucel, Noki, si la mine s-a intamplat la fel cu . Numai ca in luna resp intrerupsesem si ac-urile.

Fetele, as avea nevoie de un sfat. Ce culoare aveti voi pe pereti prin camere? Eu ma gandeam bucataria sa o fac un maro deschis (se potriveste cu faianta si gresia), pe hol la fel, sufrageria am o dambla cu portocaliul . In schimb nu am idee cu dormitoarele. Help, please. Orice parere e bine venita.

Si noi ne culcam destul de tarziu. Aseara a adormit pe la 11.30.

Ioana, dulcei tare copilasii tai. Si Maria e atat de grijulie cu Stefanelul. La noi in oras sunt doua biserici. Am botezat la amandoua. La una din ele s-a dat cate 40 RON de nas (la noi se obisnuieste sa se puna cate 4-5 nasi) iar la cealalta ne-a impus: preotul 200 RON, dascalul 100 RON iar cel care a dus cristelnita afara 50 RON. Dar cred ca depinde de oras si altele pe care le-a enumerat Mihaeluta.
Apropos, Mihaelutzat, La noi se obisnuieste sa se dea prosop si sapun doar la preotul care scalda copilul. Dar eu zic tu sa fii pregatita.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput