Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Uitam, de tablou as putea sa ma ocup eu, cred ca se poate in html (doar asta stiu).

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina, ce faci, nenicule, concurezi la Casa Lux - cea mai frumoasa casa?Sa va fie de bine investitiile. Daca rami fara bani, dormi tu in dus, dar macar dormi curata, ca acuma ai 2 locuri unde poti s ate speli: baie si bucatarie. nu ca mine, care nu am de 3 zile apa clada sau rece la bai. asa ca adio baie lui Sarah si respectiv bine-ai venit spalat in bucatarie!!!
Io peretii in casa ii am albi, ca mie una asa-mi plac. Ideea cu bucatarie maro mi se pare super, portocliul nu-l agreez dar daca-ti place tie e ok, iar pentru dormitoare as pune ceva culori pastel: un bej, un bleu extrem de deschis...depinde si d emobila, ce culoare vrei s-o faci.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

CristinaN, eu aleg culorile in functie de lumina din camera: pentru camerele de la sud am ales ceva racoritor (vernil, bleu, merge chiar movaliu daca iti place), pentru cele de la nord ceva care sa le incalzeasca (nuante de galben, portocaliu). Asta a fost idea de baza la noi. Apoi armonizate cu restul, in functie de ce va doriti pentru podea, mobila, tapiterii, perdele...

Vazut si bucataria voastra, eu as lasa peretii albi, tavanul in orice caz, altfel se prea bejuleste totul... Plus ca va fi mult mai usor de reparat in caz ca se mai ingalbenesc / coloreaza peretii.

Holul vostru iarasi mi se pare ca ar arata ff bine pe alb. Bucataria e deschisa spre living, nu?
Am mai vazut o chestie interesanta, poti colora doar un perete din camera cu o zugraveala cu ceva model mazgalit prin ea, nu stiu cum sa explic... Arata bine in sufragerii, nu stiu daca se mai poarta

Edit: scuze de dizertatie, bag seama ca m-a cam apucat "cuibaritul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Negara eu peretii i-am facut albi complet, una ptr ca asa imi plac, apoi ptr ca si asa spatiul e mic, sa incercam sa-l mai marim cumva, macar optic, ca fizic nu putem. Vor fi mici accente de culoare, respectiv scafele si o parte din bar care vor fi maro ciocolata, la fel ca fotoliile...apoi noi mai avem niste coloane de lumina, din caramizi de sticla...o nebunie, ideea electricianului dar va arata superb. Mobila o vom face wenge cu bej deschis, asa ca nu-mi pot permite sa colorez foarte mult prin casa. Doar la baie vom face un model haios din faianta, vom delimita o coloana in spatele toaletei...in fine, e greu de explicat. Chiar acu' mi-am dat seama ca n-am nici o poza de la inceput, de cand ne-am apucat de treaba...sa vedem "inainte" si "dupa". Dar diseara cand ma duc va fac poze si va pun.

Noi pe balcon am vopsit cu decorativa, arata super si se si intretine foarte usor, merge spalat cu buretele chiar...ma gandesc ca ar merge si la voi pe holuri, mai ales ca-s mari din ce am vazut in poze. Sau pe casa scarii.

Culori...nu stiu ce-ti place tie, insa daca ai o culoare preferata, adopta ideea cu zugravit un perete pe care vrei sa-l evidentiezi si restul in culori complementare, da foarte bine. Am vazut la cineva o camera cu mobila wenge si un perete vosit rosu..arata incredibil de bine. Aici unde stam acum am zugravit domitorul cu bleu deschis, tavanul la fel, da senzatia de inaltime...sufrageria e o piersica foarte deschisa, iar holurile un galben pai.

Hai ca m-am intins muuultt...nu ma tentati sa va povestesc ca nu mai termin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Noki, Maria, de sugestii.
Tavanele vor fi de culoare alb peste tot in casa. Am vazut la un vecin tavane colorate si nu mi-au placut. Nu stiu ce mobila voi avea prin casa, cel putin la etaj mai avem mult si bine pana o sa cumparam mobila (parchet si altele). Vrem sa varuim peste tot ca sa ne luam de-o grija (cu mizeria aferenta), deocamdata vom locui la parter, iar camera noastra va fi in viitorul birou.
Noki, Mi-ar placea pereti albi dar cu zgatia mea de copil parca nu m-as risca.
maria, da, bucataria e deschisa momentan spre living. Dar intentionam sa punem o usa candva (glisanta). Holul alb imi surade, ca oricum e cam intuneric din cauza pozitionarii casei. Peretii (cel putin in living) vor fi acoperiti de mobila, nu stiu ce sa zic despre model. Interesanta ideea.
Noi in dormitoare nu o sa avem dulapuri, ca avem dressing in doua dintre ele (al nostru si al fetei) iar in camera de oaspeti si la noi am construit in asa fel incat sa-mi fac eu dulapuri.
Dormitorul fetei il voi face alb, pt ca are Stefan un coleg de serviciu, pictor amator, care a zis ca o sa vina sa-l picteze. Ne mai gandim inca la asta.

Mergi la inceput

madau, astept cu interes pozele. Caramizi din sticla avem si noi pe casa scarii, in loc de geam. La noi balcoanele vor avea aceeasi culoare cu casa pe exterior. Piersica aia suna bine tare.
Fetele, scuzati-ma ca postez total off-topic. Unele mamici se confrunta cu pb serioase .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cristina, daca tot te-am prins pe tema asta...
Scarile interioare cu ce le placati? Noi suntem in mare dilema pe tema asta, trebuie musai refacute. Gresie nu vreau - e prea rece, alunecoasa, galagioasa... Lemnul ar fi ideal, dar va trebui protejat cu mocheta... Sa le invelim atunci direct in mocheta??? De mult ne tot gandim si inca nu ne-am putut decide la o solutie cat mai "calda", pentru interior... Si sunt multe scari!

Cu panoul: ar fi tare fain daca ai putea colabora cu CristinaH sa-l continuam. Este gazduit pe site-ul ei, doar ea stie parola si regulile de acolo, va trebui sa iei legatura cu ea.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

A facut domnu' Andreas primul caca la olita si asta la cererea dansului ,era tare fericit dupa de realizare ,m-a pus sa-l sun si pe tati sa-i comunic ,yuuuhhhhuuuu ,gata facem si caca .....

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

maria, scarile le imbracam in lemn. Detaliez mai tarziu ca la 3 avem consiliu de incheiere (si pe urma sun oficial in vacanta, cu activitate in scoala, bineinteles) si trebuie sa-l intreb si pe Stefan ca el stie mai bine.
Madutza, azi e ziua kk-ciosilor la olita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Felicitari cuscra!!!!

Io-s iar plina de draci, l-am sunat de 3 ori de azi dimineata pe "domnul" si de fiecare data mi-a taiat macaroana ca are treaba. Cum sa nu te umpli de draci cand suni sa vezi ce face si te ia direct "spune ce e, ca am treaba" . Dac-o tine tot asa, un pic mai am si-i fac eu bagajele.... Ai vostri tot asa fac? Vin de la servici si se aseaza in varful patului, abia daca scot 2 vorbe si se plang intr-una ca-s obositi?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput