Colectia de toamna-iarna 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 20
Madutza10 spune:
Cuscra si-al meu mi-o taie cind are treaba la serv dar foarte rar ,atunci stiu sigur ca e ocupat iar seara cam tot ca cuscru ,tacut si obosit ,ii spun ce-a facut Andreas in ziua respectiva si cam atit ,apoi ne bagam la somn ,el vine si tirziu 23:00 -23:30 ,sincer nici eu n-am chefsa vorba la ora aia
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Noki_Lara spune:
Madau, in ultima vreme, da.Io taman m-am certat cu el, asa ca pe moment imi vine sa-i crap capul:
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by madau
]. Ai vostri tot asa fac?
Mada , si mie imi taie macaroana, dar stiu ca nu fiindca vrea, ci fiindca trebuie; ba il nimeresc in vreo sedinta, ba este pe schela la inaltime mare, si ma suna el dupa. Dar nu ma supar, ca stiu ca-i ocupat.
Si de obosit, daaaa. Ii scot cuvintele cu clestele. De regula ne conversam prin telefon; despre copil, despre firma, ne sunam des, de-aia si facturile la celularul lui sint cele mai mari.
Deci eu cred ca-i o chestie generala cu oboseala asta.
o zi buna!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
madau spune:
Mda, vad ca chestiune generala asta cu oboseala..bai frate ce nu inteleg eu este urmatoarea chestie (nu-s feminista, n-am nimic cu barbatii): deci...de ce noi femeile, dupa ce muncim la fel de mult, poate si mai mult, mai avem si grija de casa, copil, cumparaturi, etc...putem sa venim acasa si sa NU FIM OBOSITE, sa mai avem si chef de vorbit, jucat cu copilul, rasfatat barbat, etc??????????? Suntem alieni, sau ce? Eu o tin pe a mea, ca ala cu fluierul, ca trebuie sa si vrei dom'le...da' cred ca la domnii nostri e o problema treaba asta cu "vrutul", ca-i mai comod sa-l iei pe sunt obosit in brate.
Nu stiu zau, dar asa imi e de dor de vremurile cand venea devreme acasa, vorbeam, faceam tot felul de planuri..eheeee, macar din cand in cand as aprecia daca si-ar mai gasi putin timp si ptr astea
Hai ca ma lovi melancolia-n freza, ma duc sa bag un shopping mic pe LR
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mandyksch spune:
Si eu sunt f f suparata. N-a facut Kriszti caca de aproape 3 zile. Cam banuiesc ce ne asteapta la noapte. Nici taratele de grau nu au niciun efect. Nimic dar nimic in lumea asta.
Leea, am incercat sirpul ala si in Cretacicul din zona mea. Pana la urma am dat de lantul de farmacii Dona,are si in Cluj farmacii. Nu au ei, dar au gasit undeva in tara si imi comanda, dar nu cred ca soseste mai repede de luni.. Si tre sa fac cumva sa ajunga si la mine.
Fetelor moooor incet, ma si duc de aici sa nu va impovarez cu ale mele.
madau spune:
Haide mai Mandy ca nu impovarezi pe nimeni...pai macar noi intre noi sa ne mai plangem nitel de mila...ca acasa n-are cine. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, daca nu merge cu nimic insa mai bine intreaba doctorul, sa-ti prescrie niste Dulcopic sau Herbolax..asta din urma merge si la copii, am luat eu cand eram gravida, era singurul pe care aveam voie sa-l iau, dar nu stiu exact cat trebuie sa-i dai.
Daca nu-ti aduc aia de la Dona, spune-mi si-ti caut eu pe aici si-ti pun la posta
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mandyksch spune:
Madau, io sper sa imi aduca cei de la Dona, au spus ca ma suna maine dimineata sa imi confirme ziua cand ajunge la ei coletul.
Apropo de barbatii nostri, am avut si eu un pic de show aseara, cand l-a sunat seful lui si i-a spus ca sambata au sedinta pe zona-bineinteles ca de cand a reinceput lucrul anul asta a lucrat in fiecare sambata. Si acum in sambata lui libera poc, se face sedinta periodica. Am crezut ca si mor. Mai ales ca vroiam-eu-sa ies la un shopping, ca toata ziua numai acasa-job-acasa. As ca mai trece o sambata fara el acasa. Iar eu trenui again sa fac curatenie, de mancare, sa scot copilul la plimbare si daca se poate sa fiu si fresh noaptea in pat . Asa ca, cred ca o sa ma enervez f tare si o sa plasez copilul la soacra-ca tot n-a avut niciodata grija de el, ma sui pe tren si am plecat sa-mi fac si eu damblaua.
Scuze ca mi-am dat drumul dar dupa constipatia asta a lui Kriszti-carema streseaza rau de tot, numai alt stres si nervi nu imi lipseau. Imi vine sa ma tot duuuc.
madau spune:
Mandy eu am fost acum la Dona si am luat siropul, i-am dat acum Mirunei, va spun maine daca a avut vreun efect. I-am dat 1 lingurita si jumatate...
ioana_77 spune:
AM vorbit cu Cristina H, a spus ca face ea in continuare panouri. AM sa ma ocup eu de strans pozele. So, trimiteti poze in contul comun, ca le culeg eu de-acolo. Ma gandeam sa facem panou de 2 ani, ce ziceti?
Madau, m-am tot gandit la tine Ce-ar fi sa-l suprinzi tu, stiu io, sa iei o camera la un hotel unde sa va refugiti intr-o noapte (si de unde puteti veni oricand acasa, daca e nevoie) Uite, vine Valentine's Day, daca nu, chiar mai devreme. Sper sa treceti de perioada asta cat mai repede.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
mandyksch spune:
Madau, ce te invidiez. Tu ai rezolvat problema siropului in cateva minute...iar ue trebuie sa stau cu siguranta pana luni. Moooor, Doamne pana luni mai e o gramada de vreme. Oricum maine sa imi spui ce efct a avut siropelul, ca vad ca la Tudor a functionat.
Fetelor, am intrat pe siteul Biancai Brad, unde descrie poveste pierderii fetitei ei. Am plans, am plans, am plans, ma doare sufletul.
Edit: am uitat sa iti spun Ioana, ca mi-a placut filmuletul la nebunie. Tare bine par a se intelege fratiorii.
Ina, felicitari pentru viitorul titlui al Rachelinei "Doctor Honoris Causa" ...ca nu are cum sa nu primeasca acest titlu daca o dai la gradinita aceea super-hiper.