Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ilenutza- sanatate.sa-i pui pe picioare cat mai repede.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Buluci chiar vreau poza de gasesti.Daca nu,accept si oitza vie.
Lavila cite ai pe cap...un pup de la noi.
Posesoarelor de nekkciosi - siropul se cheama NON STIPATION, facut de firma Hadas din Israel.Este extract de prune si smochine.Parca e magiun la gust.Azi e a 4 zi de administrare si vad ca functioneaza inca.Ii pun 2 linguritze in bibe de dimineata.In farmaciile City se gaseste,in rest nu stiu.20 si ceva de lei.
Ioanasint deliciosi copiii tai.Maria e foarte grijulie cu Stefanel,iar ala micu e frrrumos rrrau.Maria parca ar fi cu 2 ani mai mare ca T,asa de bine vorbeste.Auzi tu,chiar cinta,iar al meu de-abia isi zice DODOI.(Tudor)
Madutza tu de-o vreme numa shopping faci.Nu te mai opresti? ca ma apuca transpiratiile gindindu-ma.
Ina tu sigur n-ai nimerit la liceu?Sigur era gradinita aia?Ma bucur ca ti-e copila bine acum.Deci nici la voi nu se impart statui la medici ca nu-s tocma de lasat posteritatii.
Mihaeluta si al meu m-a uimit cind m-am trezit dimineata cu el in patul meu.Asta acu vreo 2 luni.Isi escalada patutul lui si venea la mine.Pb a fost ca seara a inceput sa faca la fel.Io-l puneam la culcare,el se dadea jos si-mi facea srpriza.Asa ca de-atunci il bag in sac.Si nu mai poate sa se cracaneze si sa ajunga peste bara.

NCristina mea culpa.N-am vazut continuarea cu ciocolata.
Pumba cum se mai simte Ady?
Logica???aaaa,l-am injurat pe bou ala de profesor de nu cred ca mai poate sa-si foloseasca cucu vreodata.250 de intrebari?pai asta-i normal?Cite un exercitiu pe pagina.15 intrebari in 15 minute.Deci nici nu apuc sa citesc intrebarea intr-un minut,da s-o mai rezolv.Ciuma dracu.Maine am examen.Acu nu ma mai intere nota.Doar sa-l iau.
Noi am intrat in regres cu olita - by the way - felicitari Sarah, caci a stat T 2 zile la mama care nu l-a pus pe obiect.Iar azi am fost la dr cu putza.Cica sa-i iert pe medicii care mi-au zis ca are fimoza si testicul flotant, ca n-au stiut ce zic.Deci T n-are fimoza,i-a mai tras un pic de putza,acu iar plinge la fiecare pipi ca a ramas carne vie...dar e de bine

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

leea- pt Tudor ,sa-i treaca bubu.bafta la examen! lasa-i ,ca-i faci praf maine.doarme copila mea , sper sa nu fie nimic serios.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Cautand pe net ce mai scriu ziarele despre irakul kurdistan, am dat peste un articol cu o imagine din erbil.Culmea e, ca in cladirea din imaginea aceea locuim noi, la etajul 5. http://www.adevarul.ro/articole/kurdistanul-irakian-o-oaza-de-pace-in-mijlocul-infernului/330747

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Buluci

Cautand pe net ce mai scriu ziarele despre irakul kurdistan, am dat peste un articol cu o imagine din erbil.Culmea e, ca in cladirea din imaginea aceea locuim noi, la etajul 5. http://www.adevarul.ro/articole/kurdistanul-irakian-o-oaza-de-pace-in-mijlocul-infernului/330747

Hai ca-i tare! Va apare casa in ziare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mandy, frumusel si bucalat este Kriszti, iar tu , nu stiu de ce te vezi grasa! Si ce peste impresionant!

Ripley, vad ca m-ai uitat cu pozele fetelor, le-a vazut toata colectia si eu nu.

Roxi & Cata

Simi, daca tot esti prin zona, mai baga niste poze cu puii tai, ca ai tras chiulul!

Cristina N, acum vazui si eu baia, frumoasa, mamaaa, ce de c-tii pe-acolo; eu una m-am saturat de ele ca de mere padurete. Spor la treaba, energie si putere multa, ca aveti nevoie!

Mada, tot este un pas bun daca alergati impreuna dupa materiale.

Buluci

quote:
Ina, cat este taxa la o astfel de gradinita??Si cum se concentreaza copii aia la cursurile de "practical life" daca nu le dau nimik de mincare???

Bulucico, taxa este aproape egala cu cea de la o gradinta normala, cu program full-time, cu mancare de trei ori pe zi, somn, activitati, s.a.m.d. pai ce mancare sa le dea in 2 1/2 ? le dai tu snack de-acasa.
Da’ eu mi-am facut socotelile cam asa; daca o dau pe fii-mea la cresa asta, dupa ce gradueaza o trec direct la liceu , apoi la universitate si estimez ca in jur de 15 ani se poate angaja pe un post de manager la vreo banca, ceva, cu salariu mai mare decit al meu si-al lui taica-su’, deci se va putea intretine singura. Deci mai am 13 ani si gata, ii fac vant de-acasa!
editez: da' blocul ala nu arata rau deloc! chiar moder, as spune.

Noki, felicitari pentru fetitza mare care face la olitza!

Meems, cum mai este Rianna cu somnul?

Pumba, atit de frig este la voi? Si eu ma plangeam de -22 la noi, in perioada asta. Cum ii mai este lui Ady, a fost un flu de 24 h?

Ioana, deliciosi recitatorii tai!

Leea, pai oi fi nimerit printr-un liceu, se poate, ca prea m-a bagat aia in ceata cu materialele si programa lor.
Aoleu, ce povestesti de T, saracul, dupa ce ca a suferit cu constipatia, acum are probleme si cu conducta, mititelul. Spor la kk-ceala, s-o tina tot asa, iar tie la toceala.

Spor la invatat tuturor mamicilor studioase, sanatate tuturor copilasilor!

pe curind.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza vesela! Io-s happy ca aseara mi-am incalcat cura intr-un scop nobil: salvarea de pe etajera unei patiserii a 2 strudele cu mere care erau pe punctul de a fi vandute altcuiva. Va dati seama ce-ar fi suferit la altcineva in burta???

Mitzo- bine ca ai scapat macar de o parte din lucrurile de cumparat!Ce pat ii iei? Nu vrei sa faci la comanda?

CristinaNegara- deci asa cu cresa..da' sa stii ca nici in minunata noastra metropola ai maaari sanse sa gasesti crese sau gradinite de n ori mai nasoale ca si caminul de la voi! Deci in toamna in ingradanitam cu totii!

Ioana77- ce scumpi sunt amandoi!!!Nu e bne sa mai pui filmulete de-astea...cine stie ce idei imi vin!

Ilenuta- of, ce nasol! Pupam copilasii dragi si sanatate multa!

Pumba- la mine a dat mereu rezultate, dar io te-as sfatui daca tot vrei sa tii o cura de slabire, sa alegi una sanatoasa si de detoxifiere a organismului: 2 saptamani sau una, daca nu rezisti 2 cu fructe si legume. In orice fel, crude, salati, gatite, inclusiv cu ulei, dra nu mult. Efect garantat!

Leea - pupam baieteleul amarat cu cucul reparat!Bafta azi la examen ! Sa iei minim 9!!!!

Bulucel- wooow...m-am socat: Mosul si Kirkuk sunt atat de aproape....amu' hiar ca te admir la infinit cum poti sta acolo! Chiar daca arata atat de bine cladirea si din articol reiere ca ar fi totul ok la voi in regiune.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

In ultimele zile, de fiecare data cand mi-am propus sa scriu cateva randuri, am fost intrerupta sau a aparut altceva urgent de facut, asa ca am si uitat ce vroiam sa zic...

Ina, ma bucur ca ai intrat sa postezi vesti, nu am reusit sa-ti mai raspund la mail dar le-am instiintat pe fete care-i treaba cu voi. Pupici Rachelinei si tie odihna.

Am vazut si eu pozele si filmuletele: Kriszti cel cu frizura moderna, Miruna coafata, Bianca frumoasa foc (Catutza, are fata ta niste ochi superbi!), Elise cu tati si ciocolata, apoi cu bunica la calcat (plus bonusul Cristinei: baia ultra-moderna), Maria & Stefanel care sunt nemaipomenit de draguti.

Noi stam ceva mai bine cu somnul, multumim celor care au intrebat. Rianna inca mai are nopti in care se trezeste, dar am refuzat categoric s-o primim la noi in pat. Azi-noapte, spre dimineata, s-a trezit si a venit la noi in camera si dupa ce am dus-o inapoi la ea a inceput sa planga si a vrut sa vina inapoi. I-am explicat ca ea tre' sa stea in patutul ei, ca mami merge inapoi la ea in pat, si... am inchis usa la camera ei. S-a marait cam juma' de minut, dupa care s-a urcat singura in patut si s-a culcat la loc.
In seara asta am schimbat iarasi "placa" un pic. De o vreme ma intindeam pe jos langa ea (v-am spus eu... metoda Pumba ) si o tineam usor de piciorus pana adormea, dupa care ieseam din camera. Ei bine in seara asta am asezat-o in pat iar eu m-am pus pe scaun in camera la ea, cu becul stins. Bineinteles ca initial a marait, s-a dat jos din pat si a venit la mine pe scaun, iar eu i-am spus ca ea trebuie sa mearga inapoi in patut. Spre marea mea uimire, n-a comentat nimic, s-a urcat inapoi in patut si s-a culcat singura. Sper sa o tina tot asa.

Lavi, big hug pt. tine - vorba Riannei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Meeemsuuulici, bravo1 Tineti-o tot asa!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ina, cu drag as baga, dar daca nu pot accesa snapfishu'... Celelalte poze le-am vazut deja, deci nu am uitat nici userul comun, nici parola. Poate mi-o trimite cineva pe privat sau pe email.

Ce s-a mai intimplat cu tabloul acela de colectie? Nu s-a mai facut din vara-toamna trecuta?

Pupici la toti.

Mergi la inceput