Colectia de toamna-iarna 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 16
mandyksch spune:
Am uitat. Leea, daca mai bagi un ochi aici sa nu uiti te rog sa ne spui de siropul minune pe care i-l dai lui Tudor.
Siminaf spune:
Acum, daca tot am dat cu scrisul, mai intru un pic.
Mi-era dor de voi, dar timpul e taaare strins.
Ma bucur ca sint mai bine bolnaviorii. Spor la invatat studentelor-mamici! Si pupati frumuseii de colectie. Lavi, Ina, multumesc de bun-sosit. Citesc, citesc, poate mai si scriu uneori.
Fug acum la noul link spre poze, sa ma mai uit si eu, ca acolo recunosc ca nu m-am mai uitat de ceva vreme, doar pe la ce ati pus pe la semnaturi sau in postari.
P.S. Am vazut si eu dushul Cristinei ca din Star Trek, e tare fain.
Siminaf spune:
Tocmai ce am incercat pe snapfish sa vad pozele din noua colectie, dar zice ca nu e aia parola. Nu e tot cea veche, de la vechea colectie?! Cine mi-o poate trimite si mie? Va roooog!!!
ioana_77 spune:
Roxi, nu se trezesc unul pe celalat, in principiu. Fiindca Stef doarme in camera cu noi si Maria in a ei. Iar Maria este f linistita dimineata, ea tipa / urla cand e obosita. asa macar dimineata il respecta pe frate-sau si nu striga. Mai greu e in timpul zilei cand o apuca veselia, dar Stef a inceput sa mai adoarma singur. El doarme in bouncer(cea mai buna investitie) in timpul zilei si-l mut dintr-o camera in alta.
Cristina N, am admirat si io baia, super! taie si tu bilete la intrare pt neamuri si-ti scoti banii
Pumba, pupam burtica dureroasa!
Stiti cati bani se dau la preot la botez? Ca si noi botezam pe 9. Mihaeluta, ai idee?
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
ioana_77 spune:
am pus si eu un filmulet, sper sa se vada: puii mei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
maria_alexia spune:
Ioana, super-super filmuletul!!! Sa-ti traiasca puii scumpi! Ce dulci sunt ei amandoi!!!
Chiar vroiam sa te provoc sa mai pui niste poze, dar filmuletul face cat un album intreg!
Acum sunt sigura ca vreau si eu doi pui , de-abia astept!
Maria & Cristian (22 dec 2005)
ioana_77 spune:
Si inca unul
poezii
Decembrie
Botez Stefan
pumba spune:
roxi-mersi sfate mai bine.acum doarme, e obosita avand in vedere ca aseara s-a chinuit toata noaptea cu burtica ei.
ioana- ai doi pui minunati.sa-ti traiasca.
ina- pai e fitoasa gradinita,daca nici de pampers nu o schimba.Ady cand trebuie sa plecam undeva alearga prin casa si nu vrea schimbata si atunci ii spun " vrei sa stai acasa?" eu am plecat.
si vine rapid.
buluci- te cunosc pt ca va citeam din umbra si erai/esti vedeta forumului, toate intrebau cei cu tine.
mandy- e frumos de pica flacaul tau.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
ilenutza spune:
Buena sera!
am sosit acasa si noi.
multumim pentru incurajari, ganduri bune si telefoane si mesaje ( stiti voi care
ambii copii au slabit, andrei a ajuns la 6700 iar Victorash la 11.5 .bineinteles ca nu mananca si nu vrea sa stea decat culcat nici in fund nici in picioare.oare cat mai dureaza moleseala asta?
va pupicim
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
pumba spune:
noki- cum e reteta cu supa de varza?da rezultate?eu m-am apucat de sport, dar pantaloni nu-mi mai vin.sper sa fie din cauza muschilorsi nu a grasimi.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)