Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki nu am cumparat nimic pentru mine, doar pentru finut am luat setul de botez cu prosop, panza de mir fasa is altele si ceva de imbracat pentru a 2-a zi la baita. i-am luat vreo 3 costumatii complete de la Z ca nu ma hotaram intre ele si deci am luat 3. Acum mai urmeaza costumatia de botez proriu zisa pe care o sa o ia Goerge de la Munchen si prosop si sapun pentru preot si sticlyuta de mir si sunt gata cu trusoul bebelusului. era si cazul avand in vedere ca mai sunt 10 zile pana la botez.
Pentru mine nu am gaist nimic pe Claea Victoriei care sa imi satisfaca gustrurile si sa se si incadreze inj buget. Am vazut o rochie la Irina Schrotter, nu m-a lesinta de placere, dar e ok daca nu gasesc altceva o iau pe aia. Insa sambata mi-am rezervat toata ziua, sau jumatate, vom vedea pentru shopping, ca vine soacra-mea sa stea de veghe in lanul de secara la copil, deci sambata sunt scapata din lant....
azi dimineata fi-miu s-a dat jos din tarc singura, fara sa cada si fara sa isi sparga capul, l-am gasit la usa. Pe cale de consecinta trebuie sa ii luam pat de tineret, lucru pe care nu ni-l doream asa cum stiu fetele care au fost la intalnire, din motive personale. se pare ca nu mai avem scapare. Inca incerc sa imi imaginez cu s-a dat jos fara sa rastoarne patul si fara sa cada in cap...Nebanuite sunt caile Domnului.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by pumba

neata fetelor!
ADY s-a trezit la 1 aseara ,a vomat ,imi spunea saracuta ca aui,aiu aui burtica. imi era mila de ea cum se chinuia,invartea in pat si nu prea aveam ce sa-i fac. sper sa nu fie prea grav.acum doarme. .

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

pumba da-i ceiut de menta sau musetel. sanatate multa!

madau iti dau yo niste cercetari de mk ca mi s-o acrit de ea . spor la toceala!

miha ce face micutul e bine n-a mai facut febra, nu?
se pare ca azi tragi chiulul

xandra, ce face flacaul? sper sa fie mult mai bine ca sapt trecuta, un pe nasuc. ati mai ajuns la c-ta, de ex te-ai apucat?

leeo cum stai cu logica? la ce faculte esti tu soro?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

miha de ce nu tragi si tu o fuga cu sotul si iti cumperi ceva de acolo?
Se pare ca pe langa sistemul de inchidere de la usa trebe sa urgentezi si patutul ...fii-tu nu semnalizeaza cand se trezeste? alexia chiuie si ma striga, in cazul nefericit urla ..( sau bate la usa )

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Roxi si Titi semnalizeaza trezirea dar pana azi il mai ignoram vreo 10 minute si ii dadeam biberonul in pat pana ma spalam eu. Ei bine de azi nu mai merge sa il ignor ca se baga singur in seama.
De dus la Munchen cu sotul nu ma duc pentru ca mi s-a sugerat ca este o iesire intre baieti, cu ceva intalniri de business, deci mi s-a facut o aluzie cum ca nu as fi bine primita in mijlocul lor. Intru-cat sotul sponsorizeaza tinuta am decis sa lad ciocu' mic si sa cheltuiesc banii in Romanica. Nu ma omor sa stau dupa coada baietilor sau sa ma plimb singutra cand ei au treaba, asa ca raman la domiciliu. Am vb cu George se duce azi sa caute iala si pat pentru copil.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Declar inchisa sesiunea de toceala pe ziua de azi, fara rezultate imbucuratoare si cu o mega durere de cap, asociata la o sila profunda

Miha da' stiu ca ai shoppingat ceva..sa bagi poza cu rochia de nasa, sa vaza si ochiul nostru, in special al meu care voi fi nasa in august, nunta cu pretentii, si io n-am nici cea mai vaga idee cu ce ma voi imbraca. Fii-mea inca n-a descoperit metoda de dat jos din patut, dar nici nu-mi doresc

Ma duc sa caut ceva de rontait, imi iau Cosmo si ma asez in pat..barbatul meu se duce la sala azi, tocmai m-a instiintat, asa ca inainte de 18.30 nu-l vad

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Roxi am uitat, merci de intrebarea in legatura cu starea de sanatate a lui Titi, este bine, nu a mai facut febra, manaca foarte bine, scaun normal, cred ca a fost o indigestie sau o mini viroza. Sa vad cum il gasesc, dar e bine.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Madau cand o da bunul Dumenzeu sa imi gasesc rochie o sa pun poza. Oricum de luat ceva trebuie sa iau sambata ca dor nu ma duc in popou gol la botez. Tu stai linistita ca mai ai o gramada de timp pana la nunta, ies colectiile noi, mai ai o paine de mancat.
Acestea fiind spuse eu inchid pravalia si ma duc acasa.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Noki, in metropola noastra s-a desfiintat cresa. Asa ca Elise va merge la camin, am inscris-o la sf lui nov, ultima pe lista. Sper sa mi-o primeasca din septembrie, daca nu cand o face 3 ani.

Azi am lasat-o pe Elise fara scutecel. Am pus-o eu din jmatate in jumatate de ora pe olita si am avut rezultate bune. Dupa ce s-a trezit a apucat de a facut in scutec iar dupa ce a mancat mi-a trantit ditamai kk-tul in chilotel. Mi-a promis insa ca de-acum o sa ma anunte cand face kk. S-o vad si pe asta...

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!!

Azi am avut si eu zi de shopping si platit facturi ,n-am reusit sa ajung in fata calculatorului pina la ora asta ..
Am fost dimineata pina la gara de est sa duc o matusa din provincie si-am luat si plodu cu mine care ce credeti ??n-a facut pisu' 2 ore ,atit mi-a luat dus-intors ,desi avea pampers s-a abtinut saracu copil ,cind am ajuns acasa a fugit direct la olita pe care practic a umplut-o ,cind l-am intrebat dc n-a facut mi-a zis ca-i rusine in pampers ,in felul asta o sa-i crape vezica daca mai avem drumuri asa lungi .

Haine de nasa vreau si eu ,n-am gasit nimic inca ,nici in Turcia ,tot ce-am vazut sint tare tiganesti ,numai paiete ,sclipici ,volane etc. ,eu sint nasa prima data in aprilie ,apoi iulie ,tre sa-mi gasesc cat mai repede daca nu ,dau fuguta la croitoreasa

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Hi-hi-hi, deci va place piticotul meu?
Sa vedeti cand se uita in oglinda, si se admira...il intrebam "cine e cel mai frumos copil din lume?" si spune "Kriszti".
De cand avea probleme cu picioarele, l-am cam alintat si ii spuneam "uite ce picioare frumusele ai, hai sa ti le pup". Acum dimineata scoate picioarele din sacul de dormit, le intinde spre mine si zice :uite ce piciorus frumos, cel mai frumos picior din lume.

Parul il tund destul de des, cu inaltator de 11, si s-a obisnuit la frizer, inainte urla dar acum e ok.

Fetelor spor la invatat, la shoppinguit, ma duc si eu sa spal niste vase pana ce apare piticul acasa.

Mergi la inceput