Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Clar a fost ceva in aer asta noapte, ca al meu baiat a scartait o gramada asta noapte si pana nu l-am mutat in pat la noi nu a tacut (dar oricum asta se intampla la 4.30 dimineata) Iar Maria a plans dupa suzi(sper sa scapam de ea pana la majorat), dupa care s-a trezit de-a binelea pe la 6 si nu a mai dormit. A preluat-o George, ca eu eram cu armele depuse in front, langa fii-meu.

Joy, sa stii ca eu l-am lasat pe-al meu sa faca kk cand a vrut el. Adik l-am tot indopat cu supozitoare si dupa ce m-a provocat dr sa-l las 7 zile, l-am lasat 9 si a facut in sfarsit. deci asta-i este ritmul. Si intr-adevar nu-l doare burta ca nu face, ca la cateva minute dupa prestare iar a inceput scartaiala. (il alaptez exclusiv, inca)

Sanatate multa lui victoras si d-lui Titi!

Operatiunea olita - este in curs de desfasurare si la noi, o cere, dar la pipi se scapa cateva picaturi inainte. Am murit de ras sambata, cand m-a anuntat ca vrea sa faca si i-am spus: mami, tine-te! Replica: asa! Si s-a tinut de canapea.
Acum cand vrea sa faca siune singura : "tine-te" si se sprijina de ce are langa ea.

Chiar, de gandacel mai stiti ceva? Sper sa fie ok.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ilenutza ,sanatate multa lui Victor si tie !!
Noki ,il pun pe olita inainte sa iesim afara si cum pe frigu' asta mai mult de juma de ora nu stam clar nu face pina ne intoarcem ,dimineata a fost cu tasu' pe la piata ,au stat cam 35-40 de min si nu a facuit ,cind s-a intors mi-a zis ,,mami fac pipi ,adu olita'' .A inceput sa ceara olita si noaptea ,ii pun pampers la culcare si daca-i vine sa faca imi zice sa-i dau pampersul jos sa faca la olita ,nu stiu ccum ,cind o sa renuntam si la ala de noapte dar banuiesc ca vin de la sine exact cum a fost si cu primul pipi ,a cerut singur olita si de atunci numai asa face .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Mandyksch, si Simon e mai mereu constipat ptr ca suntem mincatori de orez.In fiecare zi bea sucul de la o portocala si o mandarina,iar macar odata pe saptamina gatesc spanac care-l ajuta sa faca mai moale si fara sa se screme asa de tare.Vad ca-s multi copii care fac la olita deja, noi nu, fugim de ea iar daca-l fortez ,plinge .se refugiaza ca pisica in camera lui, uneori kiar inchide usa si sta acolo pe furis si impiiingeeee.Nici macar cind termina nu spune.Declar ca, Simon va fi ultimul din gasca care va face la olita!
Ilenutza, multa sanatate lui Victoras!Niciodata n-am sa uit cat de urit a fost cind am sta cu Simon in spital si mi se face pielea gaina cind aud de perfuzii la copii!
Ioana:"Operatiunea olita - este in curs de desfasurare si la noi, o cere, dar la pipi se scapa cateva picaturi inainte. Am murit de ras sambata, cand m-a anuntat ca vrea sa faca si i-am spus: mami, tine-te! Replica: asa! Si s-a tinut de canapea.
Acum cand vrea sa faca siune singura : "tine-te" si se sprijina de ce are langa ea."
sunteti pe drumul cel bun,bravos!
Cami, vroiam s-a vad si eu filmuletzul cu Daria dar se incarca cite 3 sec apoi pauza , netul asta bate-l vina!Ma multumesc macar cu poze.

Mandyksch, ca bine zici, hai sa va spun si ce este placut pe-aci:
mincarea,yami-yami,am invatat sa gatesc mult mai multe feluri,un secret il constituie intrebuintarea condimentelor iuti si nu numai,sunt multe care nu se prea folosesc in bucataria romineacsa a si care dau o aroma deosebita:coriandru uscat, curry, kurkum,thyme(cred ca-i cimbru)si multe altele dar nu le stiu denumirea in romina, le-am invatat ca-atre si la ce fel de mincare merg
-kebabul cu carne de oaie e deosebit de ceea ce am mincat in Ro.Ccarnea de oaie este fara miros ptr ca oile lor sunt diferite de -ale noastre,au un saculetz la fund unde depoziteaza toata grasimea, sunt asa de dragutze cind alerga si li se "fataie" funduletzu'
-Pestele (mazguf este o mincare traditionala din peste)spart pe spate copt in cuptor de lut cu vedeturi,rosii ,ardei si condimente.Simon maninca peste doar in felul asta.
-Fructele, alta minunatie,in perioada asta e nemaipomenit cind vezi in curtile oamenilor copaci cu portocale, masline,rodii.
-bsclavaua cu fistic si nucie in topul dulciurilor mincate de mine la orice ora din zi.
-painea ...mama mia copata in cuptoare de pamint, au doua feluri,una in forma de romb care n-are pic de miez inauntru iar alta este lipia, deliciul diminetilor noastre cu caimac de bivolitza si miere.
-vremea...lunile de vara(iunie,iulie,august)sunt dementiale,fff cald dar fara umiditate ceea ce mai ajuta, cat de cat.In schimb toamna este foarte frumoasa racoroasa si fara prea multe ploi.Iarna blanda cu temperaturi ce nu depasesc -4 grade noaptea,asta-mi place ce-l mai mult ca m-am saturat de frigul din Ro si Azerbaijan
-programele de televiziune de orice fel nu constituie un pericol ptr copii, din filme sunt taiate scenele sexi ,mai vezi cate un sarut de-ala inocent dar si asta fff rar

Simon e innebunit dupa muzica,recunoaste interpretii inainte sa inceapa fondul muzical.Nu savureaza cu aceeasi placere si desenele animate, de ele se plictiseste, in schimb de muzica niciodata.Nu stiu daca asta ii dezvolta capacitatile intelectuale dar macar il calmeaza si mai pot sa fac si eu treaba prin casa.

Am si eu o intrebare:nu gasesc aici pasta de dinti fara fluor, ci cu un continut de 0,4% .O cantitate foarte mica oare il afecteaza daca o inghite??

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bulucel, noi avem pasta de dinti de-aia de copii, dar zau daca stiu daca sau cat fluor are. Io am merspe premiza ca daca e de copii, e buna. Oricum, ii pun ff putin pe periuta.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Voi ati fugit toate pe mess, sau pe unde ??

Bulucel, si pe-aici pastele de dinti pentru copii au cam 0.3-0.4% fluor, deci e ff buna si cea gasita de tine. Exista si unele total fara fluor, dar fluorul in cantitate mica e bun pentru pui. Nu-i problema daca mai si inghite, oricum cantitatea de pasta e infima...

Mergi la inceput

Ca bine zici, Maria! Se mai fac conferinte si nu stim noi?
Io una fac grile la comert international. Mai vrea careva? Ca am niste mici nelamuriri...

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu fac grile la Calimetrie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Madau, cool, asa mai invata omul un cuvant nou!!!La ce facultate zici ca esti???? Ca io de materia asta n-am auzit veci.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki, calimetria e o ramura a merceologiei care se ocupa cu studierea si masurarea indicatorilor de calitate ai produselor. O balarie, iti zic eu. Sunt la management turistic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Calimetrie????No...si io care ma dadeam culta...as fi zis ca-i planta.
Mandy,Joy,Bucluci,Ioanabine-ati venit in clubu nekkciosilor.Desi spre binele vostru v-as da afara.Io i-am luat -ultima gaselnita- un sirop facut in Israel cu extract de prune si smochine.Vad ca e ceva mai bine.Dar ,desigur nu va dura mai mult de 3 zile.Mi l-a trimis o prietena din Iasi ca la noi in cretacic,ca tot acolo stau, nu-i.
Ioana 9 zile??????l-ai lasat fara kk?Imi vine rau...Iara Maria cu "tine-te" m-a dat pe spate.Tare!
Buluci si io vreau chebab de oaieee,mai nou imi place oaia.Vedea-le-as p-alea cu pungutza la poponeu...E punguta personala sau de plastic, atasata de om?De nu-mi zici nu poci dormi la noapte.
Cami vazut vorbareatza si declar ca s-a mai rotunjit si ca a facut falcutze.De la vorbit i s-o fi tragind.
Sanatate definitica lui Victor si lui Titi
Ati intrebat de Calciu.Io,pt ca transpira f tare la somnul de prinz,i-am dat 10 zile calciu gluconic.Rezultatul? Transpira exact la fel.

EDIT : IOANA intreab-o pe Ana de sirop.Ea mi l-a trimis.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput