Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

mei ce cresc copii nostri!
i-am luat lui D o carte cu magneti"ma joc cu magneti culorile" ma surprinde ca deja da pagina si pune fiecare magnet la locul lui, fix pe umbra si-l invarte cu degetul pana se aseaza. are si o pereche de cizme in poza si le tot lipeste de talpa."cizemene"
acu numara patucici,patusase,patusapte. dupa patunoua vine patucici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sal'tare.

Imi fac in seara asta un pic de timp sa intru sa va vad pozele ca in ultima vreme nu am prea am avut timp.
Azi, i-am luat lui Kriszti tarate de grau, incercam si varianta asta ca nu am incercat-o pana acum. Sa vedem ce se intampla. Si incerc sa ii dau mai multe fibre, mai mult broccoli, conopida, as vrea si dovlecei dar aici in Cretacic, cum zice Leea, nu gasesti. Azi a fost o zi calma dar de maine probabil ca incepe calvarul din nou.

Eu nu i-am dat lui Kriszti calciu decat o singura data , la recomandarea pediatrei. Dr Vasilescu la care care mergem la Cluj (la ortopedie), mi-a spus ca ea nu recomanda calciu decat in puseele de crestere.

Bulucel, vezi ca sunt si lucruri frumoase pe acolo, dar noi avem tendinta sa le vedem mai inati pe cele mai putin frumoase. Macar acum ai Internet si poti intra mai des.

Fetelor cu examene, spor la invatat. Noki, mie mi-au placut tare mult cursurile la Relatii economice internationale, chiar ma gandeam si la un Masterat, poate anul asta. Madau, m-ai dat gata cu calimetria.

Na, hai ca ma duc la poze. Tre sa ma uit si la nora-mea sa vad ce mai face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetelor, am vb cu ILENUTZA si nu-i f bine. adica sunt mai bine si ea si Victoras doar ca pe ea au trimis-o la Colentina la infectioase ca a facut si ea o enteroviroza-colita Dumnezeu stie.
asa ca este mama ei internata cu Victor la Budimex si ea saraca la Colentina. spera sa le dea drumu maine la amandoi.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am primit pe mail mesaj de la Ina, au fost neamurile din Ohio la ei si-au fost ocupati cu ei, dar Rachie a continuat cu febra si cu tusea iar astazi au programare pe la doctori sa vada care-i treaba. Cred ca nu se supara Ina c-am postat, stiu ca multe fete s-au intrebat care-i treaba.

Mandy, mi-ai amintit ca si diploma mea e in relatii internationale... numa' ca eu n-am apucat inca s-o folosesc, adica n-am lucrat in domeniu.

Mergi la inceput

Sanatate multa Ilenutzei si lui Victoras, sper sa se refaca repede amandoi.
Meems, eu am diploma in Marketing, dar am avut multe semestre de Relatii Internationale, mi-am dat si licenta in REI. Am ocazia sa lucrez in REI de cand am terminat facultate, marketing insa fac mai putin.

M-am uitat la pozele lui Bulucel, slaba fata asta, io ma simt ca o balena langa tine,. Simonel mi se pare un baietel tare cumintel si frumusel. Am mai vazut freza Mirunei, cocheta fetita si f f frumusica. Intru imediat si la celelalte fete, plus in contul comun.

Va pun si eu cateva poze, nu tare multe ca de sarbatori mai mult am filmat, dar habar nu am cum sa pun aici filmele, asa ca deocamdata cateva poze. Enjoy:

http://s227.photobucket.com/albums/dd272/mandyksch/Sarbatori%202007/

Mergi la inceput

Vazut Dariuta guraliva, careia ii place sa arunce jucariile dupa pat sa aiba ce scoate tati. Imi place ca vorbeste mult si frumos.

Am vazut-o si pe Rianna, e o fetita tare dulce.Mi-a placut poaz in care sta tolanita ca o pisicuta in fotoliu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

saluti!

Felicitari ptr cazurile de scapat de papers! Mare realizare, e asa bine cand cere copilul olita, am si eu senzatia ca e copil mare

Maria eu nu-i dau Ilincai Ca deloc. A luat doar vitamine dupa tratamentul cu antibiotic.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Multa sanatate Victor, Ilenuta, Rachel si restul bolnaviorilor daca mai sunt.
Succes cu kk pt constipatii trupei, care din pacate vad ca se inmultesc. Nu stiu ce sa va recomand, nu ne-am izbit de pb. asta.
Spor la invatat studentelor.... io nu cred ca as avea nervi la varsta asta, mai precis la cate altele mai importante am pe cap acum, bine ca am renuntat (cel putin momentan) la faculta de psihologie, ca va dati seama ca ma inscriam total aiurea.
Felicitari olitatilor, suntem si noi in club de 2 sapt. Pipi doar la olita, eventual mai face noaptea in scutec, kk cand cum, insa nu-mi vine sa cred ce usor a mers.
Bulucel, bine ai revenit: e de plansu-rasu prin ce treci tu acolo, sper sa reusiti totusi sa va mutati intr-un loc sigur, sa va cresteti copiii in securitate si liniste. Sincer te admir ca rezisti si ca iti iubesti sotul atat de mult incat sa il urmezi in toate locurile ciudate si periculoase unde se muta cu jobul.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Si la noi constipatia e o problema serioasa in ultimul timp ,ii dau zilnic Lass Baby si tot degeaba ,acu' juma de ora i-am bagat si supozitor ,tot nu face ,e rosu la fund de atita stat pe olita ,imi zice ca nu poate ,n-a facut de 2 zile ,mi-e asa mila de el

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Leea, asa ziceam si io inainte de a-l lasa, dar daca doctorii recomanda, stiu ei ce stiu. Cica si 14 zile ar fi normal la un copil alaptat la san. Atat nu cred ca l-as tine. Voi mai suzetati?

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput