Colectia de toamna-iarna 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 9
camelia_daniela spune:
Dragelor, am trimis in contul comun invitatie la filmuletz cu Daria ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Deci ti s-a parut bine aseara, Mitzo, ca era cald fii-tu! Nici noi nu am fost prea grozav aseara. Dupa ce am culcat-o, s-a trezit la 15 minute fleasca in cap, cu scandal si fara chef de nani! Dupa ce m-am lalait la ea in camera peste jumatate de ora in care cand vroiam sa ies, ma depista si facea scandal, am intrebat-o daca o doare ceva si ea mi-a zis clar ca dintii. I-am masat putin gingia, a stat fericita si a atipit, dupa care io a trebuit sa execut una bucata escadapa la buda si am trezit-o cu zgomotul de apa trasa. Si de aici adio si n-am cuvinte nani. Pana al urma mi-a adormit la mine in patul mare!!!, unde a domiciliat pana la 3 dimineata cand in urma mufarii cu bibele cu lapte - cerut de ea, of course, - am transbordat-o in patul ei.
Deci ceva wrong a fost si la noi aseara.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Da mai vecina e clar ca e ceva in aer la noi in cartier. Titi dupa ce a vomat bibele cu lapte a dormit super ok de la 9.45 pana la 8, eu m-am trezit de vreo 4 ori sa vad daca are febra si nu avea, dar dimineata nu avrut decat jumatate de bibe cu lapte si apa. Avea febra iar. Dupa nurofen la 10 min. nu mai avea....Acum om vedea zi ce si cum si pe seara sau maine dimineata sun la doctor.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Unde e, Cami? ca nu o vad..in contul comun nu apare nimik nou!
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
www.youtube.com/watch?v=w-l9fS8NWKg" target="_blank"> UITE AICI! draga Noki!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
joy04 spune:
neata.nu chiar vesela ca NOKI ca s-a trezit maimuta mica azi noapte pe la 02:00 si a abia a adormit la 03:00. si apoi la 05 iarasi...a tras parturi toata noaptea si se chircea si scremea.
dar kk ioc.
nici macar cu debridat nu dace, dupa 4 zile de debridat a 5-a zi i-am pus supozitor.
Fetelor, si Vlad este constipat.
MANDY asa face si Vlad. se screme un pic, apoi renunta, apoi peste cateva minute iara incepe..si saracu cand ii vad fata schiminosita imi vine sa plang. toot procesul - de la primul scremut si pana cand face - poate dura si mai bine de o ora! asta pt ca face gros gros gros si tare. sa numai zic de cate ori am tras cu unghiile de kk ca era dilatat la fundulet de m-am speriat. si se vedea kk dar nu-l putea scoate. cred ca v-am zis ca odata mi-a adormit in brate dupa ce a facut asa era de epuizat.
cu facutul la olita la noi a fost asa: dupa ce vara trecuta am stresat is speriat copilul ca-l dojeneam ca a facut pe jos, am scos olita din peisaj, am dus-o in baie.
apoi aproape de cate ori ii schimbam pempersul de kk sau de pipi il intrebam daca nu vrea olita, sau vena cu mine in baie (nici acolo nu stau singura sa stiti!) si isi lua si el olita si statea pe ea.
si apoi a inceput sa anunte imediat dupa ce facea pipi, apoi in timp ce facea si in sfarsit, anunta si inainte sa faca, dar pana luam olita dadea drumu.
astea toate cu pampersul pe el, nu l-am mai lasat fara. si intr-o zi nu a vrut pampers si m-a anuntat la face pipi, si i-am pus olita si a facut.
de atunci - sunt 3 saptamani- nu a avut decat vreo 3 scapari pe el. si inca ceva: el de vreo 2 luni numai facea noaptea si ziua in timpul somnicului decat f rar. dar cum se trezea umplea pampersul. asa ca noi tinem um pampers vreo 3 zile. il punem 3 seri si apoi il aruncam ca nu se mai prinde bine ariciul ala.
ziceam ca fac si eu o treaba: ca-l bag pe Alex pe lapte praf, ca poate-l papa mai bine si mai rar, ca poate doarme, da de unde. a baut 170 ml in vreo 4 reprize si a dormit 40 minute fix..
MARIA ALEXA parca tu te-ai confruntat cu aceleasi probleme la somnic, asa-i?? cum ai rezolvat?
si Vlad era rau de somn, dar pana adormea. apoi de bine de rau stiam ca cca 2 ore doamrme.
ieri la lapovita si ninsoarea aia din Buc, eu eram afara tremuram si plimbam plodul sa doarma.
cu cresa cu Vlad este mai naspa ca nu am sustinerea lui Cristi. si la cele 2 crese pe care le stiu pe langa mine nu-s locuri.
oricum incep sa ma interezes de gradi daca mi-l primeste ca face 3 ani in dec. s-ar putea sa am probleme avand in vedere batalia pe locuri.
dar am vb cu cineva si ma costa 100 euro si-l pot inscrie fara probleme. ramane de vazut.
hai ca editez ca am sters din greseala ditamai paragraful:
MADAU uite asa ma faci tu pe mine sa lupt pt recastigarea fostei nurori. superba fata!
CAMELIA sa fie intr-un ceas bun logodna sororii tale.
LAVI si un gand bun pt tatal tau si pt voi.
CATUTZA ma tot gandesc la MIhai ca de cand eram cu Vlad am ramas cu niste unghii care se incarneaza. cand la stangul, cand la dreptul. si uite asa ma trec fiorii gandindu-ma la Mihai ce trebuie sa indure cu smuls de unghii si alte cele.
.............................................................in locul acestor puncte mai era ceva, dar am uitat!!! si caraie Alex, asa ca revin.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Madutza10 spune:
Neata!!
Noki ,felicitari pentru progresele cu olita!
Lavi ,multa ,multa putere iti doresc ,sa puteti trece peste toate problemele !
Maria ,al meu face mereu la olita ,se aseaza singur cind ii vine ,problema cu kk e naspa ,face rar si atunci nu vrea la olita ,tre sa-i pun pampers ,in rest nici la prinz cind face nani nu mai face pipi in pampers ,o sa-l scot si p'ala si ramane cel de noapte!
Cuscra ,la mai multi pushunei la olita ,bravoooo!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
joy04 spune:
a....mi-am adus aminte:
ILENUTZA numa ce ma gandeam ieri la tine. sper sa mnu ramai mult internata.
sanatate multa lui Victoras!
vazut si eu filmuletul cu Daria, pozele Biancai...
stie cineva ceva de GANDACEL, DORDIA?
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Noki_Lara spune:
Ce ma oftic..acum ca am link catre Darai, e un coleg ciufut din cauza caruia nu pot sa-i dau drumu'. Da' las' ca recuperez io!
Woooow..ce de pisaciosi la olita!!!!! Bravo!!!
Madutza- tu afara nu ii mai pui pampers? Da-i vine ce faci? iti zice?
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Am vorbit putin mai devreme cu Ilenutza si zicea ca sunt mai bine! E si ea bolnavioara (cam aceleasi probleme ca si Victor). Victor e la perfuzii, n-a mai facut febra de ieri, nu prea mananca (bea ceiutz) si ...vrea acasa! Ilenutza spera sa plece azi, dar se pare ca mai stau pana maine. Ii este greu, ea se mai mulge ca nu vrea sa piarda laptele, Andrei acasa plange mai tot timpul de dorul lor !
Le tinem pumnii in continuare sa-si revina repejor!
Multumim de urarile adresate surorii mele!