Colectia de toamna-iarna 2005 (182)
Raspunsuri - Pagina 8
Siminaf spune:
Heeei, bun revenit Bulucelului cu Simonel scump si frumusel! Ce bine ca sinteti bine! Aveti grija de voi si mai scrie-ne.
Scuze ca nu scriu pentru toata lumea (desi mai citesc), dar nu am cind. Dar surpriza Cristinei-Bulucel trebuia cinstita cu citeva rinduri si un
pumba spune:
doar ce am vazut filmu lui mugiu - 4 luni,3 sapt si 2 zile- nu-mi revin ,e cutremurator.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela!
Si io am maaare realizare de raportat: facem la olita sau la WC, la reductor! Si pipi si kk! Deci ne-am despampersat in casa! Mai avem doar afara si la somnic pampers!!! Asadara se poate si de la sine, fara chin si nervi!
Cami- bravo-bravo-bravo si voua pentru sfarsitul epocii degetiste!!!Sa fie intr-un ceas bun cererea in cascatorie!
Ilenutza- pupam Victorasul amarat si multa putere ca sa rezistati la spital! Sanatate multa!
Lavi- imi pare tare rau pentru clipele de groaza prin care treci. Poate mai exsiata o sansa. Doamne ajuta sa fie bine si tie multa putere! A...si sanatate multa si Nataliciului racit!
Catutza- tare dragalasa e bucalata ta!Poza cu ea rusinata in cadita e dementiala!
Ma duc la toceala..vineri am primul examen!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mandyksch spune:
Neata-neata.
Va scriu si eu doua cuvinte s-apoi tre sa incep sa si lucrez ceva pe aici.
Bulucel, ce ma bucur ca in sfarsit ai revenit.Mi-a fost asa de dor de tine.Sa intri mai des, ca sa recuperezi. Si mai povestteste-ne cum e acolo, nu doar lucrurile negative, si cele pozitive.
Lavi, imi pare tare rau pentru tatal tau.Chiar nu stiu ce sa iti spun, multa putere va doresc si credinta.
Joy, si eu votez pro-cresa, pro-camin, nu stiu cat o sa mai poti rezista in ritmul asta.Eu cu siguranta nu as rezista. In primul rand as ceda psihic si apoi fizic.Gandeste-te bine, dar cred ca asta e singura solutie.
Fetelor, pana la urma am cumparat pentru ziua de nastere un set: lantisor+bratara de argint, o bluzita faina si niste dulciuri. Setul de bijuterii a fost punct ochit-punct lovit.. I-a placut tare mult.
Despre noi: nu suntem bine.Kriszti iar e constipat si nu mai stiu ce sa mai fac cu el. Humana a mers doar vreo 2 zile dupa aia pauza.
El zice ca nu poate sa faca caca. Am observat ca nu are pur si simplu rabdare sa stea cateva minute si sa se concentreze la facutul kk.Adica impinge un pic si dupa- aia vrea sa ii citesti povesti, vrea sa se joace. Nu stiu ce s-a intamplat cu el, dar dat fiind faptul ca totul a inceput in decembrie in perioada cand am incercat sa il obisnuim cu olita, tind sa cred ca e si ceva psihologic. Vai-vai, nu stiu cum rezolv problema asta.
Na, hai ca ma intorc la lucru, poate mai intru mai spre dupa-masa.
Edit: Leea, pe Tudor si pe Kriszti tre sa ii declaram nekkaciosii Colectiei. Din descrierile tale legate de constipatia lui Tudor, pot sa ii consideri frati gemeni.
maria_alexia spune:
'Neatza la cafeluta
Lavi, toate gandurile bune si din partea noastra!
Ilenutza, sanatate multa lui Victor!
Ma ingrijoreaza cand vad ca in multe cazuri renuntatul la pampersi s-a soldat cu constipatii , intr-adevar pare a fi ceva psihic. Madutza, chiar ma gandisem si la voi ca prea s-a suprapus episodul de constipatie cu progresele cu olita... Eu deocamdata va citesc progresele, planuiesc campania de renuntat la pampersi cand voi intra in concediu, sper sa avem suficient timp inainte sa apara bb mic - nu vreau sa suprapun prea multe evenimente.
Faze cu Cristinelul:
- l-am invatat cum il cheama, numele complet. Era tare fericit: "Chichi B.". I-am explicat ca si pe mama o cheama "Maria B.", si pe tata, si pe bunicul... A tot repetat fericit, apoi a facut recapitulare: "mama B.", "tata B.", "calutul B.", "camionul B." si toate cele din camera au primit numele asta Dupa cateva zile a prins si ideea, acum spune mandru ca-l cheama "B. Chistian".
- intr-o seara l-a servit tati cu biberonul in patutz si i-a spus "poftiti domnul B.". Cristi s-a prapadit de ras, mai tragea o gura din biberon apoi repeta "potiti domnu' B" . Ieri la pranz a papat bine, apoi bunica i-a adus o farfurioara cu chec, la care Cristi: "potiti domnu B.". Praf a facut-o pe bunica
- bunica tot incearca sa-l lamureasca sa faca la olita, "sa-i facem lui mama o surpriza". Ieri dupa-masa eram cu el, face kk in pampers, imi arata funduletul si-mi spune " 'cut kk. supiza!" . Asta dupa ce de dimineata, cand a facut tot in pampersi, si-a anuntat bunica "gata supiza" .
Maria & Cristian (22 dec 2005)
maria_alexia spune:
Sa nu uit, tot vroiam sa va intreb: voi ce fel de supliment de calciu le dati, daca le dati?
Noi am luat dintotdeauna visol, dar nu mai am nici o incredere in el. Si vad ca puiul imi calca pe urme, are unghiutele cam moi, dintii i-au iesit dar nu complet, stationeaza din vara... De asta ma gandesc sa incerc alt preparat, daca tot luam macar sa fie cu folos.
Mihaelutat spune:
Buna dimineata colectie.
Lavi multa putere si credinta.
Ilenutza sanatate puiului si refacere rapida . Din pacate se pare ca si noi ii calcam pe urme lui Victoras, de aseara Titi are ceva febra, a vomitat laptele de seara. peste noapte a fost ok, fara febra. dar de dimineata avea iar si nu a vut laptele. Astept sa vad cum e azi si mai vedem daca e gripa sau ceva la burtica. Ma care starea lui e buna e super vesel, nici nu zici ca are febra.
Camelia felicitari pentru desdegetire.
Ma duc sa caut pe net seturi pentru preoti si trusou de botez.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...mare bandit e si domnu' Chti B! Maria, io chiar ieri i-am luat gluconat de Ca, cu asta ne-a mers noua mereu bine. Am luat si sirop, dar a fost o porcarie. Fiolele asea ii plac mult, mereu am show sa-i mai dau una si inca una si tot asa...Luam la 2 luni, la recomandarea doctorului.
Am vrut sa-i iau si vitamina C picaturi, dar nu am gasit din pacate.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Maria, eu de doua-trei luni ii dau Osteocare sirop pentru copii. Are si D-ul si magneziu si as zice ca ii merge bine. www.vitabiotics.ro/vitabiotics_produse.php?id_cat=46&id_prod=61" target="_blank"> asta e
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Neata, bautarati cafeaua?
Veste mare si de la noi...de 3 zile Miruna cere sa faca la olita , m-a socat efectiv ptr ca nici nu am insistat cu olita, am pus-o de cateva ori mai demult, n-a vrut sa faca, asa ca am zis adio, urmand sa reluam la primvara. Apoi zilele trecute am vazut ca se aseaza pe vine si statea acolo crispata, am intrebat-o ce are si a zis ca vrea "oitza", sa faca kk . Apoi a inceput si cu pipi...mai scapa si in Pampers, dar schimbam maaaxim 2 pe zi, ceea ce e mare lucru.
Lavi multa putere va doresc, tuturor...sa treceti cu bine peste aceasta incercare
Ilenutza insanatosire grabnica lui Victoras, sa veniti cat mai rapid acasa
Miha sanatate si lui Tzitzi
Cami casa de piatra surorii tale, sa fie intr-un ceas bun!
Matia eu ar trebui sa-i dau gluconat de Ca, 10 zile pe luna, dar treaba e ca uit mereu
Catutza vazut poze cu Biencuta la baita..super . Restul de poze unde sunt facute, la munte? Sau aici in Buc, cand cu zapada?
Of, vroiam sa mai zic ceva dar s-a trezit maimutza..revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2