Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Cami, detaliaza, please. Cum ai facut, ce-ai facut...da' pas cu pas. Deci se poate, ce usurare. Si ce oprelisti ai intampinat. Si, mai ales, cum le-ai inlaturat. Please-please-please, vrem sa scapam si noi de supt degetelul.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

Desi nu-mi face placere a dau vesti proaste ... M-a sunat Ilentza, se pregatea sa merga cu Victor la Budimex ! Zice ca are o enteroviroza si e blegut de cateva zile! Mi s-a rupt sufletul cand am auzit! M-a intrebat ce trebuie sa mai ia la ea! Doamne ajuta sa fie bine si sa-si revina Victoras repede, ca tare greu e la spital!!

O sa o sun maine sa vad ce mai fac!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna seara, fetelor!
Chiar azi ma gandeam cu bucurie ca nu mai este niciun copil bolnavior. Of...

Ilenutza va tinem pumnii!

Buluci tare greu trebuie sa fie ptr voi!

Vad ca v-ati petrecut tare frumos, poate data viitoare vin si eu. DE data asta nu aveam niciun chef, cu amarata asta de cistita nu imi mai ardea de baruri.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Doamnelor prezente la intalnire multumesc de aprecieri!
am citat un dr, nu am inventat nimic.de fapt v-am vrajit cu decolteul si n-ati mai vazut burta!sa stiti ca m-am schimbat special ptr voi, nu ma duc asa goala la birou.

am vb si eu cu Ilenutza, cica de 3 zile nu mananca Victor, avea si febra. acum ii puneau perfuzii.mi-e o mila de el saracutul...spera sa le dea drumul miine acasa.
mi s-a taiat cheful de povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

CristinaB , am vazut pozele, e un scump Simon si e baiat mare deja, tu arati foarte bine si pari fericita Cati ani stati aici?

Ilenutza , multa sanatate lui Vctor, sa dea Dumnezeu sa treaca repede si sa reveniti acasa

Camy , felicitari pentru dezvatat de degetel, e foarte bine ca a renuntat. Daria ce face, ce mai vorbeste?

Lavi , ce faci, cum se simte tatal tau? Sper ca e bine

Am pus poze noi la semnatura daca vreti sa le vedeti

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

M-am intors de la Tm, tata e vai si amar de el, nu a reusit operatia (nu s-a vindecat in interior si curge din el... vai si amar ce sa mai zic.) Mai incearca o operatie maine, cica sunt 10-20% sanse. Fac o ultima incercare.
Si eu si sora-mea suntem vraiste, dar asta v-am mai spus.

Nati a facut si ea febra, muci si tuse.

Eu am tone de treaba pe toate planurile, pe tren am corectat lucrari de-ale studentilor... si uite asa.

Ma bucur ca m-am dus ca am mai stat cu el, am mai ajutat-o un pic pe sora-mea... Virgil s-a descurcat foarte bine cu fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Intru si eu sa dau binete.

bulucelu' drag, bine ai revenit. Sunteti frumosi cu totii, Simon s-a maturizat mult, iar tu arati ca o adolescenta.

Tania, ce bine ca ne dai vesti bune despre voi!

Lavi, ma rog sa treceti cu bine de perioada asta!

Joy, mama, te compatimesc, pe bune. EU aplic tot ce ti-a scris Tania si io-te suntem bine, merci, pana acum. Bine, intotdeauna m-am laudat cu copil/copii cuminti. Pe de alta parte cred ca e usor sa dai sfaturi si greu de aplicat. Incearca sa profiti la maxim de perioada asta cat e Vlad la bunici. Cred ca daca l-ai da la cresa s-ar schimba f mult si ar vedea ca nu toata lumea graviteaza numai in jurul lui.

Bazut Mirunici frumoasa foc si Biencuta rusinata la baita

Pupam toata colectia draga!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Lavi draga, imi pare rau ca vii cu vesti nu tocmai bune! Suntem alaturi de voi si ne rugam ca tatal tau sa fie bine si voua sa va dea Dumnezeu putere!
Sanatate infinita lui Nati!

Am vazut-o si eu pe Mirunici coafata ! frumoasa fooc!

Cata, Daria vorbeste de toate! Mai ales in perioada asta cu renuntatul la degetel inainte de culcare spunea si ce nu-ti trecea prin cap; ajungeam sa stam si 2 ore sa incercam sa adormim povestind cate-n luna si in stele! Acum incerc ca mai pun un filmuletz! Tinem pumnii sa fie bine Mihai dupa interventia asta!

Multumim tuturor celor ce s-au bucurat alaturi de noi pentru dez-degetzeala ! (voi detalia maine dimineata, acum nu prea am inspiratie)

Aaaa, si sa va mai dau o veste buna, asa inainte de nani - se casatoreste sora-mea! Au fost la Paris cateva zile si prietenul ei a profitat de "cadrul propice" si a "cerut-o"! Cererea a fost insotita de nelipsitul inel (ea zice ca e cu diamnat!)

Un gand bun si pentru Ilenutza si Victoras! Tinem pumnii stransi si sa dea Domnu sa fie bine !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Roxana si Joy , si ca ati intrebat de Mihai, e mai bine dar cand ii schimba pansamentul zilnic se schimba la fata se albeste tot de la durere. Dar de data asta sper sa merite suferinta si sa fie ultima oara.

Lavi, imi pare rau ca tatal tau nu se simte bine si ca trebuie iarasi operat, un gand bun de la mine si daca te pot ajuta cu ceva...
Multa sanatate Nataliei,

Camy , abia astept filmuletul cu vorbareata mica, asa drag imi e de ea cum vb

Mada , scumpa foc Miruna tunsa asa modern, imi place ca are parul ondulat

Pumba , pe unde umblii? azi nu ai scris nimic, sper ca sunteti bine

Helep , ce e cu tine? Un penntru micuta Maia de la noi

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Va multumesc mult ptr complimente si ptr calduroasa primire.Imi sunteti asa de dragi ptr ca m-ati ajutat mereu sa trec peste momentele de criza cind Simon a fost bolnav si nu numai.Mereu am gasit un sprijin printre voi si am invatat asa de multe lucruri prin intermediul vostru.Ati avut mereu rabdare sa-mi cititi postarile si sa puneti suflet in fiecare raspuns.

Tania, te sfatuiesc ca inainte sa-l dai pe Che la scoala, sa-l testeze o leaca si poate merge direct la clasa a3a.M-ai innebunit cu indeletnicirile lui.Pai Simon al meu abia leaga doua cuvinte si alea vai mama lor.Azi a scos o perla :"Give apa!" A inceput sa ameteasca limbile , saracul de el se concentreaza sa spuna corect, il vad cum isi stoarce creeri dar rareori ii iese

Lavi, Doamne ajuta!

Joy, si eu care credeam ca-s batuta de soarta aici in qurdistan.Scumpa de tine,trimite-l la cresa pe Vlad ca te distrugi psihic in ritmul asta.FA CEVA!!

Madutza,Corap al meu sot lucreaza la prieteni de familie care sunt putrezi de bogati, detin cele mai mari investitii de-aici .Cladirea unde avem noi apartamentul le apartine, va fi un Mall+hoteluri de 5 stele,cartiere de vile si multe altele.El a primit o pozitie buna ptr ca se cunosc, dar nu are facultatea terminata,si un astfel de job n-ar gasi in Australia.Eu deja mi-am luat gindul ca vom putea vreodata sa stringem bani sa mergem acolo.
Asta e, om vedea viitorul ce ne rezerva.

ma duc sa vad si eu poze,ca tare dor imi e de strumfii vostri!

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput