*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*
Raspunsuri - Pagina 18
laura_dimitris spune:
Camelia, eu intrunesc si simptomele tale si pe ale sotului tau...
Ma doare capul de mor ( cred ca se datoreaza faptului ca stau de vineri in casa, si mai mult in pat...) si tusesc ca un magar. Abia astept sa vina ora sa iau siropul de tuse sa ma mai linistesc...
A, sa nu mai pomenesc de nervii pe care pot sa-i vand en-gros ca am asa de multi....![]()
Cred ca ma duc sa fac un dush si sa ma spal pe cap si ma bag la tv la "sex on the city" ![]()
Laura
38+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
gattasalvaje spune:
Salut , salut !
Ce fac zuzele ?
Eu mai citesc din cand in cand , insa cu scrisul ...mai rar ca nu prea mai e timp. In week-end-ul asta am avut musafiri unul dupa altul , am mai iesit la cumparaturi , am fost in continuu in activitate si n-am avut timp sa deschid PC-ul.
Am avut vreo 3 zile de anxietate , mi se parea ca Sara mananca f putin , daca n-o trezeam eu , dormea cate 5 ore legate , dupa care statea la san maxim 15 min. ...e drept ca in astea 15 min. manca ca apucata.Am inceput sa-mi pun ceasul sa sune din 3 in 3 ore s-o trezesc sa manance , insa n-a tinut figura ...daca nu-si facea somnul , era adormita si-mi scuipa tzatza afara din gura , asa ca am renuntat la strategia asta . Pana la urma am facut o proba cu cantarul inainte si dupa supt si mi-a aratat ca a supt in 11 minute 80 g de laptic...nu stiu cat inseamna asta in ml , insa eu zic ca e bine , mai ales ca azi am cantarit-o si luase 210 g intr-o sapt.
Are o digestie f. buna , face kk de 4-5 ori pe zi , nu are colici si trage partzuri la greu ![]()
In rest , ne intelegem bine , e o cuminte si o draguta . Ne plimbam zilnic cate o ora , azi am fost cu caruciorul in vizita la bunica si i-am facut o mare surpriza. Intre orele 15.30 si 19.30 sta treaza , ne dragalim si ne jucam ...are o arcada cu jucarii din-acelea zornaitoare si este foarte atenta la ele...
Eu sunt foarte fericita , ma bucur ca n-am niciun semn de depresie postnatala ...as putea spune ca din contra...ma simt f. bine in pielea mea. Mi-as dori totusi mai multa socializare , sa mai ies si eu la un restaurant cu prietenii , la un shopping cu fetele...eeeh , nu le pot avea chiar pe toate.
Ma mai duc si pe la serviciu 1-2 ori pe saptamana ...asa ca sa nu-mi ies din mana .
Cam asta despre noi ...intru sa mai citesc din urma.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
matgravidut spune:
Mitsule, da' nu e prea putin 20 de grade?
Te intreb pentru ca aici se recomanda 24. Noi cum stam in chirie, avem alta problema... e prea cald. Noaptea noi stam cu geamul deschis. Cand o fi si bebelina nu stiu ce ne-om face, ca nu putem inchide caloriferele, iar superintendenta noastra nu reduce caldura pentru ca are 2 babe canadience care se plang de frig non stop.
Monica-Matz 40 si
Andreea Bianca
AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
gattasalvaje spune:

Felicitari noilor mamici Micsunea si Crissandrada si bun venit clopotzeilor Alessia Ioana si Amandine ! Sa cresteti mari , frumoase si papacioase iar mamicile voastre sa se refaca repede si sa aiba mult laptic pentru printzese !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitrisquote:
Originally posted by jelimoni
am pus si noi poze noi in saptamana 4 http://84.232.150.23/gallery2/main.php
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!
Moni, ce mare s-a facut robert !!! Mai sunt cateva zile si face si el 1 luna!!
Doamne, cum trece timpul!!!
Mai stii ceva de stoisor ??
Laura38+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
intradevar a crescut sub ochii mei, am trecut de 4 kg!!avem niste falcute..mama mama ca imi vine sa i le mananc nu alta!
am uitat ieri sa intru pe forum, imi cer scuze, mi-a scris stoisor ca a fost la doctor, bebe e pe pozitie, col deschis, poate bebe veni oricand, bine ca au ajuns la 37 de sapt!i-am dat nr. anestezistei mele sa vb pt epidurala caci cu astmul ei cred ca e nasol sa nasca natural.
pupici
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!
bdiana spune:
Buna seara! Mi-am luat si eu o pauza de 10 min de la pat....sa vad ce mai faceti....abia am reusit sa citesc cele 2 pagini cu care eram in urma ca sotul meu deja striga sa merg in pat....adevarul este ca s-a speriat si el la cat derau m-am simtit in ultimul timp...
V-am scris pe la 19 dar vad ca nimeni nu mi-a raspuns la mesaj
...poate ca nu aveti nici o veste...
Am zis sa incerc sa mai iau si eu legatura cu un medic de la alt spital daca am nesansa sa nu se deschida Municipalul curand...mi-a recomandat-o o colega pe DR. GEORGESCU CARMEN de la Giulesti....aveti vreo informatie despre ea? Va multumesc anticipat si va
Diana,37+
Mitsu-bishu spune:
Oooof, iar intru in panica... Nu stiu ce se intampla cu bebe, ca de la o vreme suge cam 5 minute si pe urma pica pleashca... Inainte sugea un san pana il "golea", adica ramanea moale si cand il puneam in patut inainte sa adoarma se trezea si ii mai dadeam un pic si din tzitzi 2... Acum nu mai suge asa de bine, tot haplea, dar nu mai goleste nici macar un san si adoarme profund... Productia de lapte nu a crescut, ba chiar mi se par sanii mult mai mici decat acum cateva zile, chiar dupa ce trecuse furia laptelui... Icterul e pe duca, ochisorii nu mai sunt galbeni, mai are o tenta a pielii, asa... Si doarme peste 3 ore... Acum, ultima oara, l-am trezit eu ca trebuia sa ii dau antibioticul si l-am schimbat si a dormit tot timpul cat i-am facut "toaleta"... Nu a reactionat nici macar la spirtul rece pus pe buricut... Abia cand l-am pus pe genunchi si am agitat sticluta cu amoxicilina s-a trezit si el din zgaltaiturile alea si a fost nevoie sa ii indes sanul in gurita... A adormit dupa vreo 2 minute si apoi l-am mai ciupit eu sa mai suga inca 2 - 3, dupa care a adormit de-a binelea... Oare sa fie de la antibiotic?? Sau sa fi prins vreun virus cand am fost la Gr. Alexandrescu, ca era in carantina si era full de copiluti raciti, care tuseau si aveau mucii pana la glezne... Nu are febra, nici nu tuseste, dar are nasucul cald, el care de obicei il avea rece... Nu stiu ce sa fac... Oare o fi o perioada d'aia de stagnare?? Dar nu ar trebui sa fie in primul palier de crestere, ala de care zicea miri, la 10 - 14 zile??
Sper sa nu neglijez aspectul si sa fie mult mai grav...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
matzgravidutz, eu am inteles ca temperatura ideala e de 20 - 22 de grade... Il tin la 20 ca nu vreau sa fie cocoloshit.. Oricum, are pe el un body, pantalonasi si caciulita si e mereu invelit cu paturica lui de fleece... Eu zic ca nu ii e frig.. Pe mine m-au tinut la 26 de grade cand eram mica, aveam o bunica super panicoasa si o mamica maniaca... Si... Nu a fost iarna sa nu stau cu batistele igienice tarash... Imi "marcam teritoriul", dupa cum radeau prietenii, le lasam peste tot in urma mea... Pe urma mai e chestia cu moartea subita... Eu sunt fumatoare si creste de 3 ori riscul 

Stiu ca in loc sa ma plang as putea sa renunt la fumat.. Dar.. Nu pot... Mai trag cateva tigari pe furish,.. Slims, super-lights, dar tot tigari si alea... As vrea sa ii functioneze lui bebe metabolismul mai repede, sa isi creeze sistemul ala cu termoreglarea, nu stiu cum se cheama.. Oricum, am inteles ca daca ii oferi mereu caldura nu se va obisnui sa "produca" singur, ii incetineste metabolismul rau de tot... In fine, pana acum nu a racit, Doamne ajuta! Daca vad ca nu tine, o sa il imbrac mai gros. Mai mult de 20 de grade nu am cum sa fac aici, nu am repartitoare d'alea la calorifer si nici geam termopan. Nici nu e izolat cum trebuie geamul, actually. A trebuit sa ii caut un coltisor unde sa nu fie pic de curent. Dar... Asta e, stau cu chirie, nu pot dicta omului cum sa faca la el in casa.
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
matgravidut spune:
Intrebare:
I se da copilului sa pape numai dintr-un san sau se folosesc amandoi in mod egal?
Daca un san se goleste si bebe nu mai vrea... ce faci cu laptele din al doilea san? Nu ramane un san tare?
Voi cum faceti?
Monica-Matz 40 si
Andreea Bianca
AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Mitsu-bishu spune:
matgravidutz, mie mi s-a spus sa ii dau dintr-un san pana il goleste, ca primul lapte e mai apos si pe urma vine ala gras... Care ii tine si de foame... Cat a avut icter ii dadeam "jumate" dintr-unul, apoi treceam la celalalt, ca sa aiba apa destula sa elimine bilirubina si ca sa nu se sature sa se trezeasca mai des... Oricum il trezeam eu... Acum ii dau un san pana il goleste. Sau, ma rog, in ultimele zile stam cam prost la capitolul asta... Dar asta e ideea. Al doilea trebuie muls, teoretic, eu nu il mulg, bebe e imprevizibil, cateodata se trezeste mai repede si nu vreau sa ma prinda "cu garda jos", ca mie nu mi se reface laptele asa de repede... Oricum, nu apuca sa se strice in alea 5 - 6 ore... Eu am sanii medii, iar diferenta dintre ei nu e notabila.
Povestea nasterii
Ne facem maaari!