*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

am pus si noi poze noi in saptamana 4 http://84.232.150.23/gallery2/main.php

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Intru si eu la raport, un pic tristutza...

Azi ar fi trebuit sa nasc. Se pare ca bebelina mea mai are nevoie de ceva timp. Asa de mult imi doresc sa o tin in brate, sa o mangai... sa-i vad ochii lui tati cand o va vedea si el... Si parca mai este o vesnicie pana atunci. Am ajuns sa ma rog sa simt si eu contractiile odata sau sa mi se rupa apa...

of of...

Am fost la control azi. Doctorul zice ca bebe e bine. oricum ea este foarte activa inca si se misca foarte mult in burtica mea...

Angelique ma ce frumos stii tu sa scrii. Ce suflete frumoase aici pe forum... povestile voastre sunt tare frumoase.

Lala 20 iti doresc din tot sufletul sa te bucuri in fiecare zi de Biencutza ta cea luptatoare si viteaza. Bravo pentru cele 2900 de grame.

Miri inca un pup mare de la mine... pentru tot ajutorul pe care il dai aici. Eu citesc si bag la cap... in plus mi-am facut un carnetel intitulat "sfaturi de Bruxell" despre alaptat, despre colici... despre de toate.

Monica-Matz 40 si Andreea Bianca

AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

laura nasc la elias.si mai vreau sa tea bubulina in burta pt ca mi se pare ca e cam mica ultima oara avand 2800 grame.tu unde nasti?
si eu cam tot asa ma dau jos sa stii.cred ca suntem chiar caraghiaoase.sotul meu rade de nu mai poate cand ma vede cum ma dau jos din pat sau cum ma ridic dupa ce am sta pe canapea.

gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?

same problem si la mine...
acum o saptamana avea 2889 gr.
e si in urma cu vreo 10 zile...
eu - daca ma asculta bubulina din burtica... - voi naste la municipal! Cand se va deschide !

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ufff, mai fetelor, mie mi-a picat netul vreo 3 ore si m-am simtit ca un peste pe uscat!!! Nu am avut ce face, pur si simplu, l-am pus pe bebe la somn... Dupa mi-am facut dus, am mancat... si am cascat ochii pe pereti...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Mitusle, il speli pe bebe C. in baie sau aduci cadita lui in dormitor ?
La mine nu este frig in baie dar nu stiu cum sa-l imbrac acolo...
nu este asa de mare ca sa incapa o masuta de infasat si in primele zile nu stiu cum sa-l bag in prosop direct din cadita...
Tu cum procedezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

[quote]Originally posted by Mitsu-bishu

Ufff, mai fetelor, mie mi-a picat netul vreo 3 ore si m-am simtit ca un peste pe uscat!!! Nu am avut ce face, pur si simplu, l-am pus pe bebe la somn... Dupa mi-am facut dus, am mancat... si am cascat ochii pe pereti...

cred ca eu m-as urca pe pereti daca mi s-ar intampla asa.nu de alta dar sunt singura acasa
fata

gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Salut mamici si burtici.

Mai intai tine pumnii pentru Gratiela si Mary pentru maine. Sa fie nasteri usoare si bebei sanatosi.
Io am fost la spital azi si era un mare haos acolo. Ti-am vazut si dr, Gratiela era f ocupat cu multe paciente. Tu pana la urma ce anestezie faci?

Pe mine m-a programat lunea viitoare pe 4 februarie si tot la fel mi-a zis sa vin la 11, 12 nemancata. Asa de mare zapaceala a fost ca am uitat sa il intreb si de anestezie si de rezerva. Doar i-am zis ca daca e ceva il sun si mi-a zis sa il sun la orice ora din zi si din noapte. Acum cum o fi sa fie, daca gasesc rezerva bine, daca nu asta e. Sa speram ca totul o sa fie bine si nu o sa stau mult in spital.

Nu stiu cum va simtiti voi azi, dar io am o mare durere de cap care nu prea imi trece. Cica de la presiunea atmosferica. Si nici starea de spirit nu e prea grozava, sotul meu e racit cobza si cand il aud cum tuseste ma ia cu panica. Plus ca am vazut la prima la stiri un caz cu o fetita de la Maternitatea Filantropia din Craiova care a murit si parintii spun ca e culpa medicala. In prima faza am crezut ca e maternitatea din Bucuresti si m-am speriat rau. Apoi am citit confesiunea Biancai Brad in Libertatea cum i-a murit fetita in burta pentru ca se innodase cordonul ombilical, exact cu cateva zile inainte de cezariana. Ma rog, m-au luat toate gandurile negre. Sa speram ca noaptea va fi sfetnic buna si maine va fi mai bine.

36+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

laura_dimitris, si noi avem problema cu frigul... Ca in camera e frig si chitzaie cand il scot din prosop si il dau cu cremita, ca de la crema simte si mai tare... Si baia e mica si se face cald imediat... Adica alea 25 de grade, idealul. Ca sa ajung la 25 de grade pun dusul in suportul lui si ii dau drumul la apa cea mai fierbinte si tin usa inchisa, cu un prosop jos sub ea, si se face abur imediat... Se incalzeste... Eu il duc spre baie in pielea goala , de acolo il scot in prosop... Vreau sa il "calesc"

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

In camera e "frig", adica sunt alea 20 de grade peste care nu vreau sa trec... No matter what... Adica, na... Mai stranuta el cand il schimb, dar atat. So, deocamdata e bine.

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jelimoni

am pus si noi poze noi in saptamana 4 http://84.232.150.23/gallery2/main.php

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!

Moni, ce mare s-a facut robert !!! Mai sunt cateva zile si face si el 1 luna!!
Doamne, cum trece timpul!!!
Mai stii ceva de stoisor ??

Mergi la inceput