*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (135)*
Raspunsuri - Pagina 14
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Hihi, miky, ce frumos e Luca si ce bine ii sta lui in verde! Sa nu il deochi! Parca acum seamana mult cu tati...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
mitsule si pe mine m-ai impresionat enorm cu povestea..credeam ca daca am trecut prin asta nu ma mai impersioneaza la fel povestile altora insa se pare ca m-am inselat..pup mamica curajoasa!
eu n-am vrut sa scriu povestea mea ca nu m-am simtit in stare sa scriu in cuvinte ce-am simtit, poate voi reusi mai incolo
deseara o sa mai pun pozici noi, pusii
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!
laura_dimitris spune:

GRATIELA !

MARY 

GRATIELA !

MARY 

GRATIELA !

MARY 

GRATIELA !

MARY 

Laura
38+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ellenuta spune:
gratiela ... da .. m-au dezbracat de tot si m-au invelitr cu un cearceaf. apoi. la terapie intensiva am stat acoperita cu o patura ..
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ereena spune:
buna fetelor
intru repede repede pentru ca ... fiecare stiti de ce .pun repede poze cu bebe , care e un dulce si cu amanunte revin altadata. am o mare mare problema insa , bebe e infometat dar laptic nu e suficient .Sper sa fim pe drumul cel buna pentru ca ma dor sanii destul de tare acum .
Va pup pe toate
Irina
39+
Matei
AMR 1 ZI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
zeririlouiza spune:
gratiela si mary maine, nastere usoara si curaj fetelor maine o sa va tineti puiutii in brate
tina si laura multumim mult di ai vostri o sa fie niste frumosi ca deh avem bebeii cei mai frumos la aceasta odisee
Angelique mersi mult sa stii ca am o bubulina foarte expresiva, face niste figuri de iti vine sa o mananci
miri, stiu e ditai suzeta, si acum avem 3 la fel ca altele nu a vrut sa acepte, dar sa o vezi dupa ce o scoate are o urma pe fata e si mai mortala
Louiza mamica de Yasmin - Elena 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
poze bubulina
gabrittza spune:
cu molifta m-am lamurit.o voi trimite pe mama la biserica.
chiar ca e buna intrebarea unde tinem banii?si doar la anestezist se dau inainte?la restul dam dupa dar oare moasa si asistentele nu or astepta inainte?off complicata treaba asta cu datu banilor!
gabrittza
38sapt+
Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
zeririlouiza spune:
fetelor cum e cu taiatul unghiutelor, ca eu am inteles ca pana la o luna e bine sa nu i le tai si e o chestie citita nu babeasca
Louiza mamica de Yasmin - Elena 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
poze bubulina
gabrittza spune:
eu astept din zi in zi sa nasc dar nu m-am apucat sa imi fac tampoanele de vata.imi spuneti si mie cam cat de mari trebuie facute?sper sa ma apuc de ele odata si odata 

gabrittza
38sapt+
Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
Ereena spune:
gabritza , treaba cu datul banilor e de o simplitate nemainintalnita , te poti duce cu ei falfaind la vedere , sunt de o nerusinare crunta . nu vreau sa povestesc absolut nimik despre nastrea bebelului meu pentru ca sunt inca in soc ,si am ajuns sa cred toate povestile pe care eu le credeam de adormit copii de prin ziare referitor la maternitati .Am avut ghinionul sa fiu eroul unei astfel de povesti .Mi-e teama sa nu le speriipe cele care trebuie sa nasca ,nu vreau sa spun mai multe dar ii multumesc lui Dumnezeu zi si noapte ca bebe e bine .
Matei
POZE
bdiana spune:
Buna seara!
Ellenuta, tare frumoasa povestea...emotionanta...
Nastere usoara si bebei sanatosi fetelor programate maine!
FETELE DE LA MUNICIPAL,aveti vreo noutate?!!!
Eu ma simt destul de rau....cateva contractii foarte dureroase aseara..cateva acceptabile azi....dureri de spate chiar daca stau doar in pat...si o ditamai secretia....ma rog la Doamne Doamne sa il mai tina cateva zile pe bebe acolo!
Va pup si aveti grija de voi!
Diana,37+