Timisoara, Impreuna! (79)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Neata buna,la fitnes vin clar,mersi de invitatie Doris si de cafea,deci tu chiar esti cu ganduduri 1000 de te-ai si trezit asa de dimineata,io iarasi nu stiu care-i faza cu masina noua,ce pot sa sa cred, este ca ati mai avut o masina si poate ati facut accident dar spui ca Radu nu are carnet sa fi facut tu ceva,tu ai deja carnet nu?
Eu si Ana nu iti putem sugera decat TOYOTA un yaris dragut (astea sunt cele mai ieftine din gama toyota) ptr strecurat mai repede prin oras,nu stiu preturile in ro insa noi am dat peste 10.000.
Mariaa ma bcucur ca ai gasit totul bine ba mai mult si-a mai revenit mama ta si mai mult o lasa si acasa la sf. saptamanii,ati reusit,e intr-adevar victorie,bravo voua luptatoarelor .
Laura imi pare rau ca Laura e inca bolnavioara si mai ales ca nu e nimeni langa tine sa te ajute,parintii tai sunt din Lugoj,daca spui ca ai facut acolo revelionul ma gandesc ca in Lugoj sunt parinti,neamuri,prieteni,nu stiu,bine ca a putut veni mama ta sa stea cu Laura chiar daca si tatal tau se simte rau,imi pare rau de situatia voastra din moment,tu chiar nu ai pe nimeni in Tm care sa te ajute cu ceva!
Hai sa mai dau si o ciocolata fierbinte pe toate,ne auzim mai incolo.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
katik spune:
e nasoala treaba cu masinile. cu 10000 noua nu prea poti sa iei mare lucru, din pacate, unde mai pui ca mai ai de platit taxa de inmatriculare(care si aia e de ceva milioane bune), asigurare, casco, etc.etc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
No, pana va treziti, io aveam neste restante, asa ca...
Danitin, mami, pai cu asa tensiune nici nu ma mir ca pici pe strada...
Sper ca azi esti mai bine, ca am treaba cu tine...
Da detalii de Loganel...tot tot...
Ana, in primul rand, sanatate lui Alex, refacere rapida, si sa speram ca nu o incalta si Luana...
Bine ai revenit in biroul tau...
Ma bucur ca ti-a placut filmul cu dintele...apropo, se zareste dintele cel nou...
Femeie, dupa ce citesti vestea mea cea mare, zi si la mandea de unde s-o apuc...vreau o parere de la tine, referitor la scaunul auto pt copii, crezi ca Ines are nevoie ? exista asa mare pt varsta ei? are 35 kg...
Claudia, tu esti o simpatica, o figura, te cred ca nu pricepi multe chestiuni de ale noastre ascunse, dar...promit, sa te informez pe pm cu substraturile, si mai ceva...tu nu te compari cu stiu eu cine...
iar Anda nu striga la cei cu bun simt...
Lore, sanatate multa Laurei...bine ca o ai pe mami tau aproape...
Aidule, ai grija cu spatele, ca nu-i de gluma...
Maria, zici ca mananca deja? pai maine poimaine bagati si-un gratar si-o pizza...hai Victorie!!!
Revin...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Pe noi la masini la indoaie reviziile anuale,impozitele si asigurarile la masini,inca nu am avut probleme cu piesele ca sunt noi,dar si un schimb de ulei si de stergatoare + manopera ajunge la 300 aici, la Previa impozitul anual e peste 400 iar asigurarea pe luna peste 100,tot mai greu de intretinut devin masinile plus carburantul numai vb se scumpeste tot mai mult,aici au preconizat pentru 2013 pana la 4 euro/litru va ajunge pretul,ne luam scooter clar,yarisul e ceva mai mic la taxe ca e slabut 1,0 cmc,dar anul asta am platit o zgarietura la alta masina ce a facuto moa 2.000 euro,iar a mea a ramas zgariata nici nu vreau sa ma gandesc cam cat ar costa sa o dreg.
Andi nu a dormit de la 2 la 4 is muci de somn, a avut chiar putina febra i-am dar nurofen,sa vad cand se trezeste cum e poate sta si el acasa,ar fi nasol acum sa se imbolnaveasca ca maine si vineri au carnaval party la gradi iar duminica aici in sat.
lore03 spune:
Neatza la toata lumea .
Maria ma bucur nespus a mama ta este mai bine si ca o sa veniti acasa.Ma gandesc cat de greu trebuie sa iti fie singura acolo.Iti doresc tot binele din lume si sa ne cunoastem cat de curand.
Doris felicitari pentru hotarare si eu urmeaza sa imi iau masina ,poate ne intalnim la intersectie.
Mai nu stiu ce diagnostic a pus doctorul ala ca pe Laura nu o doare nimic si nici nu mai tuseste ,nici nasul nu ii mai curge .Doctorul lu' peste.
Va pup pe toate si mai revin azi cu completari.
gonghy spune:
'neatza fetele!
Si io mis varza de somn,nush ce o avut gandacu' asta mic da numa so foit,o miorlait si se ridica tot in cur.
Mie mi s-o pus un junghi in spate,cand ma misc ma sageata de zici ca 1000 de ace trec odata prin spinare si imi vine sa urluuuuuuu.
Azi fac fasolica cu costitza afumata si spanac cu ou la
Si mie mi tare frica cu gripa asta lu'solomon,ce de virusi nenorociti tot apar,ca nu mai stii cum sa le faci fatza.
Dorisake felicitari pentru visul vostru
Eu ti-am spus aseara nu mi-as lua Loganel/Golanel dar pentru inceput asa ......pentru voi e bun.Poate dai si tu intr-un final de carnet si ve-ti fi 2 soferi pe masina si ajunge-ti ca noi care pleaca acum cu masina.
Ca de 2 masini nici nu am in gand deocamdata,nexam lovele.
Dana eu trec saptamanal prin tensiuni dinastea anormale pentru unii normale pentru mine.Asta c-am este tensiunea mea Am fost odata la munca si m-a luat cu o ameteala de zici ca acum dadeam coltzu' si au chemat repede fetele o asistenta din policlinica sa-mi ia tensiunea. Cand a luat asta tensiunea s-o crucit aveam 60/40 si-mi zice cum de mai sunt vie,ca asta e tensiune de gasca beata
In general tensiunea mea nu e mai mare de 100/60 max 70 vineri mi-am facut analizele si toate au iesit super,asa ca de azi ma pun sa iau Berocca(Ca+Mg effervescent) poate ca ma mai inzdravenesc.
Cafeaua nu-mi place dar in schimb dr mi-a recomandat uneori cand nu plec cu masina,sa beau dimineata 1 paharel micutz de vin dinala rosu/vanat cum fac oltenii.Sper ca azi esti muuuut mai bine -ici.
Kati sa de-a DD sa vi se indeplineasca si voua visul cu masina si scoala de soferi.Anu' asta si sor'mea vrea sa faca scoala,ca masina e tot prin garaj cand e cumnatu la munca.
Cum e Robi? Sper ca nu e racit. -ici si voua.
Ana bine ai venit in clubul -itzelor vitezomane. Ce-mi mai place sa o calc la drum lung si ca-n palma,zici ca zbor.Ma c-am streseaza Clau cand e in dreapta mea...faza asta se intampla foooooarte rar,dar si cand e spune sa o las mai moale cu viteza
Clau ce voiam eu sa-mi arunci ieri o feliutza de pizza As vrea si eu o masina mai faina dar asta se va intampla sigur dupa ce o sa avem casutza noastra.Deocamdata e doar gandul....
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
danitin spune:
Salutare fetelor, azi parca is mai bine, tot un pic ametita dar nu ca ieri.
Claudia, la mine asta cu tensiunea ff mica e obicei de o viata. Cand am 90 cu 60 is in zi buna! Nu vreau medicamente, imi e frica sa nu patesc precum o cunostinta de a mea care a cazut dupa tratament in extrema cealalta.
Lore cauta draga un pediatru bun. Pana sa-l gaim pe dr de acum am ajuns cu spiridusul internate in spital din cauza unei doctorite incompetente. De cand suntem la el, trai si viata, diagnostic corect, medicamentatie la fix, imunizare buna. Pe al nostru il cheama Ilie Constantin si are cabinetul pe Labirint in Circ dar e ff bun si cel la care merge Doris - Muscoi. Daca vrei iti dam nr tel, crede-ma conteaza foarte mult un dr priceput la prichindel.
Doris pe mine scrie mare FAN LOGAN. Si noi l-am luat ca ceva mai scump nu ne permiteam iar de second hand eram satula, avusese sotul vreo 3, care mai de care mai frumoasa si mai "performanta" si care dupa un an incepeau sa inghita carul de bani pt diverse reparatii ... nu zic ca asa se intampla cu toate dar noi am hotarat ca nu avem noroc cu astea second. Avem credit in lei la BCR, detaliez eu daca vrei cu sume, dar ... cand l-am facut am fost toata terminata ca ramanem fara nici un ban, ca nu o sa putem duce ratele si ma linistea nasa noastra ca nici nu o sa le simt si eu ma uitam la ea ca la o aratare. Adevarul e ca nu e chiar asa de greu, nu am banii aia si nu ma bazez pe ei. Rata ni se trage direct de pe cardul sotiorului, o data la 3 luni platim si CASCO. Cat despre cum merge, jos palaria, l-am calarit pe drum de munte, pe zapada, pe calduri de 40 de grade, prin noroaie si gropi si nu zice nici pas. Consuma relativ putin, spiridusul are loc in spate cat vre, portbagaj incapator pt concedii, am mai spus, sunt mare fan! Dupa mine singura pb cu Loganul e "prestigiul", adica mai sunt unii care, vezi Doamne, nui-l plac ca e masina romaneasca, ca are un design mai putin elegant, etc... Ma, da merge bine? E comod? Consuma putin? Este. Stii ca a trecut de Top Gear?
Laurelu, am ramas datoare cu reteta de fursec, poate azi reusesc....
Katik, datoare si la capitolul vizita, dar ma intelegeti voi...
Mariaaa ma bucur tare mult de V ! Asa sa fie!
Ana bine ca ai revenit la munca ta, cat ai secretarit mie tare mi-au mai lipsit postarile tale.
Iaca va pupacesc pe toate si ma duc cu spor la treburi. Of, sper ca azi sa fiu mai eficienta ca altfel chiar intru in criza de timp ....
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
gonghy spune:
Aida baga o crema pe spinare si ceva antiinflamator si o sa treaca.Pune pe cineva sa iti faca un masaj zdravan.
Maria ma bucur enorm ca mami tau e bine si ca a inceput sa manance singura. Sunte-ti amandoua,2 invingatoare
Silvana tu tot pe munte esti,escaladezi? Hai mai spune ceva despre tine...cum mai esti....-ici.
Kati bine ai spus tu de Vitamina C,am sa-i dau si la Maya sper sa nu se raceasca,pana acum a fost tot bine.
Lore sanatate multa la Laurica .Cat despre doctori mis atata de lamurita cu ei.....
Tatal tau cum mai este?
Merg sa fac paturile si ma apuc de papica,la 14 vreau sa ies afara cu bubulina,la plimbareala.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
claudia74 spune:
Si eu vroiam sa vi-l recomandad pe Dr Ilie e seful sectiei de pediatrie de la Bega si numai vb de cand are cabinet chiar la mine pe scara (acolo am locuit eu) mergem anuale cu Andi la el la control,analize,etc,chiar mai corespondam si prin email,iar de Muscoi toata stima,mergem cu deni la el cand inca nu stiam de Dr Ilie intodeauna am fost multumita niciodata nu a clacat chiar daca pe atunci era la inceput de drum ca medic dupa 95 cand mergeam la el la policlinica Bega,deci vad ca stiti si voi cei mai buni medic perdiatri din tm.
Andi nu a mai avut febra de dim asa ca l-am dus la gradi,muci is la locu lor (vorba Andei) dar pana nu face febra e ok nici nu tuseste.
Katik vise placute cu hibridul care depaseste 25.000 .
Laura si eu fac azi spanac cu paine cu ou.
anda spune:
Neatza dulcilor.
Aida? cum sunteti? cind plecati? Ma gandesc la voi, sa stii. sa imi trimiti si mie vesti te rog, stii ca ma macina. din suflet va doresc sa veniti inapoi cu vesti bune. pup amandoo
Mai Ano, am ajuns la concluzia ca ai niste copii minunati. Felicitari femeie, daca as reusi sa fac macar jumate din cit ai facut tu as fi multumita. Te pup.
Maria, primit update pe mess, muuultzaaam de vesti, stii ce bine pica??!! va asteptam acasa cu Cd cu salsa. Ti-am promis io.
Sanatate voua si la puiuti. Tzuc.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara