Timisoara, Impreuna! (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'mneata si de la mine!
Am luat aseara Paracetamol si vad ca a trecut. Eu deja ma simt naspa ... am vorbit acum cu doctorita si ma duc dupa masa sa ii puna flexula lu Emma ... stie saraca si din cauza asta nu vrea sa se scoale din pat .

Va pe toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aida si tin pumnii stransi dar STIU ca oo sa fie ok!

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare banatence,

Bay Doris,lasa telefonul...ca ai inrosit firu'...Hai sa-ti zic:in primul si in primul rand mii de felicitari pentru decizia voastra cu masina....poti sa te superi pe mine,dar nu ma poci abtine...da-i un big pusi la neica Radu ca in sfarsit i-a venit mintea la cap si s-a hotarat sa faca scoala de soferi si sa va luati patruped pe roti...Bravos!
Apoi:io nu-s fan Logan,ca si Danuta,insa eu o consider o masina robusta,buna...Cred ca ti-am mai povestit ca atunci cand am cumparat-o pe Toyo,pentru mine primordiala a fost siguranta.Am mers in test drive cu ea,mi-a placut de am avut un orgams prelung la volan si cand am ajuns la repezentanta i-am zis la nea' Caisa asa:"Nene,imi place de mor,convinge-ma s-o cumpar".Si omu' a inceput sa-mi explice ca pot sa pun si perdelute la geamuri,ca tapiteria este nu stiu cum ,ca pot folosi odorizante de nu stiu care...ma uitam ca vitica la poarta noua la el...deh!Omu' vorbea cu o femeie,pai nu?!Si i-am zis la nea Caisa:"Stop!Eu sunt soferu',eu raspund de vietile alor mei.Te intreb strict si la obiect si vreau un raspuns direct:daca se urca TIR-ul pe mine,scap cu viata?"S-a uitat la mine ca prostit,a ras si mi-a raspuns cum am cerut:"Da"."No,bun",am zis,"acu' spune de perdelute mai departe,ca lui Marius ii place."Si uite asa am luat-o pe Toyo.
Revenind la oile noastre,draga mea...sunt destule marci de masini bune care se incadreaza in 10 000 euro,nu neaprat Loganul.Insa,cum ziceam,Loganul e masina romaneasca,facuta si construita si adaptata nevoilor soferului roman,soselelor si strazilor din Romania.Piese de schimb se gasesc oricand si oriunde.Trebuie sa va interesati,in primul rand,de ofertele lor,adica:daca au reduceri pentru o anume gama din marca Logan,caci ele sunt pe mai multe categorii.Ce anume va ofera ca dotare la fiecare categorie in parte.Aici,in opinia mea,este indicat sa vedeti ce inseamna full options,este cea mai buna varianta.Treaba asta se discuta si cu dealerul.Aveti grija,cand mergeti la reprezentanta sa fiti hotarati si sa intrebati absolut tot ce a trece prin cap,sa vaza ala ca vreti sa cumparati.Noi am mers cu banutii la noi,ridicati discret din buzunar,sa se vada un coltisor...asta arata ca de te convinge s-o cumperi esti gata sa si dai avansul.E o chestie de marketing,ca intr-un fel stau de vorba cu tine cand te vad nehotarat si altfel iti ofera informatiile dorite cand vi chitit pe cumparare.Inca o chestie:cereti neaparat un test drive,chiar daca inca nu aveti permis,sofeaza dealerul si nu recunoasteti ca nu aveti permis:"da,am,dar vrea sa vad din perspectiva pasagerului".
Bun...nici noi nu am fost hotarati ce marca de masina sa cumparam initial,drept pentru care am lins internetul la greu timp de 3 luni de zile.Am comparat la greu marci de masini,Marius a luat toate forumurile la rand si a cautat acul in carul cu fan,numai ca sa gaseasca defectele facute de anumite marci.Tot asa am aflat cat costa reviziile,daca exista piese de schimb,care sunt service-urile si cam cat costa reparatiile in caz de Doamne fereste,comparatiile intre pret si calitatea masinii,plus siguranta(testele Euroencap) si tot asa...
Asa cum spunea Claudia si cum noi suntem fane Toyota si eu ti-as recomanda marca asta.Un Yaris full options nu este doar 10 000 euro,urca binisor catre 14-15 mii euro,depinde de dotarile care le vrei pe masina.10 000euro este Yarisul standard,fara TVA,insa nu ai toate sisemele de siguranta pe ea si lipsesc o serie de chitzibusuri necesare.Iti recomand din gama Yaris variata Luna,este varianta de mijloc,daca va intereseaza sa aruncati un ochi si peste marca Toyota.Puteti accesa site-ul lor si mergeti pe filiala Timis,exista acolo fisier ce poate fi descarcat si unde scrie despre cele trei variante,Terra,Luna si Sol si tot de acolo aflati preturile cu si fara TVA,echiparea pe fiecare varianta si numere de telefon unde puteti discuta.Atentie:pentru o Toyota astepti olecuta,livrarea dureaza intre 2 si 6 luni,depinde de varianta aleasa.
Nah,draghe....cum iti spuneam,din gama Toyota un Yaris e...bunicel,insa e o masinica de oras,buna si la exterior,insa 5 insi stau cam inghesuiti in ea...Ti-as recomanda Toyota Corolla sau Toyota Avensis,insa aici explodeaza pretul,trece de 15 000 euro.Intra pe site-ul lor si vezi si compara.
Nici frantuzoaicele nu-s de lasat,chit ca nu pun pret la fiabilitate,siguranta si calitate la ele....Culmea este ca au castigat si ele ceva puncte la siguranta.Ma rog,un Renault Laguna v-ar fi tocmai bun sau Citroen Xsara...Trageti o ocheada si p-acolo.
Alta marca buna,construita sub semnul Volsgwagen este Skoda....masinuta buna,destul de robusta si nepretentioasa.Din gama lor cea mai faina,parerea mea,este Octavia,insa e cam scumpa...Nu stiu la care varianta au acuma o oferta...intrati si la site-ul lor si vedeti....Mai departe nu ma mai aventurez,ca preturile sunt maricele.Matiz nu va recomand,ca nu aveti loc toti in ea si mi se pare pe sosea ca o barcuta de hartie pe un rau....cu toate ca sunt si ele masinute bunicele,de tavaleala,dar nu sunt foarte stabile pe sosea....Un Fiat,ce sa zic?ca sa aveti spatiu v-ar trebui un Linea,dar e scump.La Chevrolet iar e scump si Sparkul e cat Matizul,Matizul e facut dupa platforma Sparkului...De la Opel,masini bune de altfel,v-as recomanda si un Corsa,chit ca e mititel,dar mie mi se pare destul de spatios.La WV e scump halatu'...Fordul mie nu-mi place,cu toate ca e pe toate drumurile.Stiu pe cineva care si-a cumparat Hunday,insa si aici e scump halatul....Ma rog,cum am vorbit,luati netul la lins si decideti....s-ar putea sa gasiti marci mult mai bune si mai pe gustul vostru decat si chiar in aceeasi bani,comparativ cu Dacia.
Bafta maxima si sa ma ti la curent cu toate!
Dana draga....multam' si sanatate maxima!
Laura....adevarat ai spus:senzatie de zbor!sa vezi cum e pe la 165 km/h....cand vezi cum se ingusteaza soseaua venind catre tine si te ia ameteala....
Kati,cred ca la Logan nu mai platesti taxa de prima inmatriculare...ca e masina din Romanik...dar la CASCO si RCA te cam indoaie.Depinde de capacitate,benzinar sau motorina,etc,etc,etc...Prius,hm...scump doamna,scump....dincolo era mai ieftin...Dar e misto,si eu balesc dupa el.
Simonelu'....uraaaa,ce ma bucur pentru vestile minunate!Bravo,sa veniti cu bine acasa!
Aida draga...sper ca te simti mai bine...

Hai ca m-am lungit ca placinta....Va pup si mai vorbim,ok?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ano, inainte sa plec, sa nu uit...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Aida,ma gandesc la voi si zic Doamne ajuta...Pup matzisoara!
Andule...nu mai zice mah asa...ca tu faci mai multe ca mine.Ce tot zici acolo?Ai rabdare...Numa' cand te vad cum esti trup si suflet pentru fiecare din noi...si e suficient sa ai respectul meu total si admiratia mea deplina...eu una nu pot fi asa cum esti tu...Te pup!
Sa nu uit,ca vroiam sa zic:in 1 si 2 Martie e intalneala nationala de toyotisti la Complexul turistic "Dracul Danes",intre Medias si Sighisoara.Noi mergem...veniti si voi?Vine si Ovidiu...
Dorisake...va pupacesc si io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Buna fetele imi cer scuze pentru absenta.Am luat decizia de a ma retrage de aici pentru o vreme ,am niste probleme si nu le mai fac fata.Va multumesc ca ati fost dragute cu mine si mi-ati fost alaturi.Sper sa va regasesc cu bine.
Multi multi

Mergi la inceput

Deya,mult succes in rezolvarea problemelor tale!te asteptam sa revi cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hm , acum imediat o sa ne imbracam sa plecam la spital sa ii puna flexula. Mie imi e groaza , ce sa mai zic de ea? cine stie din a cata o sa ile reuseasca.

Am dus-o deja afara cu bicicleta si in nisip si la Misu ...
Am promis ca dupa flexula o sa o duc la pizza la mall

Sper sa ii nimereasca repede vena buna.

la toate si o zi buna!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ana io pe zi ce trece iti descopar alte talente. Pai daca initial te vedam clar psihiatru sau psiholog dupa ultima postare te-as instala sef de reprezentanta auto. Cum durerea mea le tii minte? Ca pe mine daca ma ia cineva repede cat e rata pe luna la Logan stau si dau marunt din buze si ma pun pe calcule ...

Dorisake hai sa-ti pove chestite faina de la drive testul Logan. Logic ca de toata afacere m-am ocupat eu, ca al meu sotior numa de umblat pe la reprezentanta, interesat de rate, alea aalea nu avea chef. Cat am vb eu cu nenea aia de acolo mi-au promis si un drive test ... cand a venit momentul se faceau ca ploua. Si io: stiti, as vrea sa fac si eu drive testul ala ... Acuma? - Pai acuma ca maine comandam masina si as vrea sa-l fac totusi innainte ... - A, da, dar stiti, nu vreti mai tarziu? - Nu, ca nu mai vin inca o data pana aici (scena se petrecea in Sagului, langa intrarea in oras, unde e acu rep. Renault). - A, da dar ... Bon imi pica fisa ce se intampla, masina de drive test (de fapt amandoua) erau luate de colegii lor pt diverse treburi... (personele). Cau stiau ca-l stiu pe seful lor dadeau din colt in colt pana cand unul, cu toata greutatea lumii in priviri, ofteaza din greu, suspina si isi ofera masina personala pt drive test. Pe sosea a fost nebnuie, ala era verde albastrui si-si musca buzele pana la sange. Iar eu .... pe langa Dacia mea antica frana la Logan era beton, mi-a taiat unul calea si am trantit o frana din aia cum stiam eu ca se pune in cazuri din astea, pai era sa iesim pe geam, Loganul a inghetat pe loc la asa manevra. Plus volanul fara joc, plus.... e asta e. Daca hotarati pt Logan poti sa ma intrebi orice

Deya imi pare rau sa aud ca ai probleme, daca crezi ca te pot ajuta nu ezita sa ma contactezi. Sper oricum sa le rezolvi repede si sa te reintorci printre noi.

Mi-am terminat treburile de serviciu, acusica ajung acasa, poate reusesc astazi sa mai bag o tura de curatenie si sa ajung pana la coafor.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Aida mult noroc si sanatate Emmei .

Va pup pe amandoua

un suflet trist

Mergi la inceput